Bence de öyle ama davranışları yaşına göre değil, evlenmek istediğini de hep dillendirdiği için ben de onu kırmamak için olaya burdan girdim.Eğitim durumunun denk olmaması ilerde sorun oluşturabilir. Yaşı da evlilik konuşmak için çok küçük. Uygun olduğunu düşünmüyorum.
Aay öyle demeyin ya bu hareketimden sonra çok üzüldüm, taktım zaten ayıp ettim çocuğa diyeCicegi alıp çöpe atabilirdin nezaketsizlik olmuş :) korkunc bi yas farki yok. Erkegin küçük olmasi bence cinsellik acisindan cok daha iyi bir durum. Yillardir taniyosun da. Huyunu suyunu vs biliyorsun. Cok fark yok liseyle üniversite-lisans arasinda bence. Kendini yetistirmis oturmasi kalkmasini bilen biriyse... Sen ne hissediosun onca zaman hicbir sey hissetmedin mi?
Tercihlerinize saygı duyarım ancak çiçeği almamak ayıp olmuş.
En kötü ihtimalle alıp o gittikten sonra atabilirdiniz.
Yok bana direk evlenelim demedi tabi ama konuşmalarımızda hep bahsederdi yani. Hayata bakış açısı bu. Hele daha bu yaşında :)Bence bu iş olmaz
21-22 yaşında çocuk neden evlenmek düşüncesinde ya daha ergenlikten yeni çıkmış bence.
Bence kırmadan azalt görüşmeyi
Evet çok zor bir durum. Kaybetmek istemediğim halde kaybetmek zorunda kalıyorum gibi bir durum işte. Güvenmemek değil de keşke böyle de olmasa çok üzülüyorum kaybedeceğim diyeKizla erkek arkadas olamaz tezine bir katki saglamis aramiza hos geldiniz 2 arkadasimi kaybettim bu yuzden 13 senelik cok zor siz kardes gozuyle oda baska gozle sevmiyorum bu muhabbetleri kimseye guvenilmiyor
Aile bağları çok kuvvetli onun, annesini çok severim o da beni çok sever. Hatta daha önceden bana konuşurken keşke siz birlikte olsanız gibi bir şey söylemişti. Ama ben duymamazlıktan gelmiştim utandığım içincümlenin sonundaki ona bi şans vermeli mym sorusu senin ona karşı boş olmadığını hissettirdi bana...bence bi dene hemen evlenmek zorunda değilsinya ikinizin arasında kalır aileler bile bilmez baktın olmuyo kimseye duyurmadan son verirsin ......bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?