Ayıp mı olmuş?

Novus

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
126
31
18
35
Merhabalar,

Benim bir çocukluk arkadaşım var, erkek. Eskiden komşuyduk, birlikte vakit geçirirdik. Bu arada benden birkaç yaş küçük. Ben de 24 yaşındayım. Biz ordan taşınınca onun okulu, benim okulum derken yılda bir görüşür olmuştuk. Neyse 1-2 aydır onun da morali bozuktu benim de aynı şekilde ve biz sık sık görüşmeye başladık. Neredeyse her gün diyebilirim. Zaten ailecek de görüşüyoruz.

Ben onu çok seviyorum arkadaş olarak tabi. Gerçekten hayatımda tanıdığım en vefalı, mükemmel ve düşünceli insan diyebilirim. Ama geçen gün benden hoşlanmaya başladığını itiraf etti ve ben de bunu yüzyüze konuşalım dedim. Neyse buluştuk, bir baktım arabanın içinde kocaman bir çiçek. Teşekkür ettim. Gideceğimiz yere gittik, oturduk konuştuk. Ben ona bahsettim ikimizin de çok farklı olduğunu. Onun beklentileri ve benim beklentilerim çok farklı. O evlenip çocuk sahibi olmayı çok istiyor mesela. Bense kesinlikle öyle bir şey istemiyorum. Ben de onu kırmadan farklı olduğumuzu ama onu kaybetmek istemediğimi ve daha az görüşsek daha iyi olacağını söyledim.

Aslında ondan hoşlanıp, hoşlanmadığımı bilmiyorum ama beni engelleyen çok şey var. Aileler tanıştığı için benim ailem böyle bir olaya dahil olmamı istemez, olur da ayrılırsak iki taraf da kopar birbirinden diye. Ben üniversite mezunuyum, o lise mezunu gibi durumlar da var. Erkeğin küçük olmasını da ben kendi açımdan sorun yaparım.

Neyse o da pek bişey demedi. Eve bıraktığında ben de çiçeği almasam daha iyi olur annemler seninle görüşeceğimi biliyorlar şimdi hoş olmaz dedim. O da çat diye kapadı kapıyı, bastı gitti. Üzüldüğünü mesaj atmış. Alabilirdin çiçeği sorun olmazdı bence sonuçta çiçeklerin bir suçu yok demiş.

Ama cidden kocaman bir çiçekti. Kırmızı güller falan. Annemler biliyordu onunla görüşeceğimi ve eve çiçekle girsem soru yağmuru olurdu. Sizce çiçekleri kabul etmeli miydim? Ve ona bir şans vermeli miyim?

Son düzenleme:
Eğitim durumunun denk olmaması ilerde sorun oluşturabilir. Yaşı da evlilik konuşmak için çok küçük. Uygun olduğunu düşünmüyorum.
Bence de öyle ama davranışları yaşına göre değil, evlenmek istediğini de hep dillendirdiği için ben de onu kırmamak için olaya burdan girdim.

Cicegi alıp çöpe atabilirdin nezaketsizlik olmuş :) korkunc bi yas farki yok. Erkegin küçük olmasi bence cinsellik acisindan cok daha iyi bir durum. Yillardir taniyosun da. Huyunu suyunu vs biliyorsun. Cok fark yok liseyle üniversite-lisans arasinda bence. Kendini yetistirmis oturmasi kalkmasini bilen biriyse... Sen ne hissediosun onca zaman hicbir sey hissetmedin mi?

Aay öyle demeyin ya bu hareketimden sonra çok üzüldüm, taktım zaten ayıp ettim çocuğa diye Ben aslında öyle biriyle olmayı çok isterdim ancak düşündüğüm sebepler beni itiyor. Belki gerçekten hoşlansam bahane etmezdim bunları diye düşünüyorum. Bir de çok kırılgan bir yapısı var. Bir gün sadece halini hatrını sormadım diye trip atmıştı bana.

Bence bu iş olmaz
21-22 yaşında çocuk neden evlenmek düşüncesinde ya daha ergenlikten yeni çıkmış bence.
Bence kırmadan azalt görüşmeyi
Yok bana direk evlenelim demedi tabi ama konuşmalarımızda hep bahsederdi yani. Hayata bakış açısı bu. Hele daha bu yaşında :)

Kizla erkek arkadas olamaz tezine bir katki saglamis aramiza hos geldiniz 2 arkadasimi kaybettim bu yuzden 13 senelik cok zor siz kardes gozuyle oda baska gozle sevmiyorum bu muhabbetleri kimseye guvenilmiyor

Kizla erkek arkadas olamaz tezine bir katki saglamis aramiza hos geldiniz 2 arkadasimi kaybettim bu yuzden 13 senelik cok zor siz kardes gozuyle oda baska gozle sevmiyorum bu muhabbetleri kimseye guvenilmiyor
Evet çok zor bir durum. Kaybetmek istemediğim halde kaybetmek zorunda kalıyorum gibi bir durum işte. Güvenmemek değil de keşke böyle de olmasa çok üzülüyorum kaybedeceğim diye

ona şans verip vermeyeceğini kendine sormalısın...ama ciddi olacaksan görüş...

Egitim durumunuzun denk olmamasi acisindan hak verdim size olmaz bu is gibime geldi
Tabii en dogru karari siz verirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun

Alıp apartmanda yok etseydin.almamak ayıp ama açıklamışsın nedenini.boşver üzülme

Zaten sebeplerini anlatmışsın hayata bakışınız taban tabana zıt, onun hisleri de bence geçici, çünkü zor zamanlarda birbirinize destek olmuşsunuz sık görüşmüşsünüz vs, ama çiçeği almamak olmamış

cümlenin sonundaki ona bi şans vermeli mym sorusu senin ona karşı boş olmadığını hissettirdi bana...bence bi dene hemen evlenmek zorunda değilsinya ikinizin arasında kalır aileler bile bilmez baktın olmuyo kimseye duyurmadan son verirsin ......bence....

Aile bağları çok kuvvetli onun, annesini çok severim o da beni çok sever. Hatta daha önceden bana konuşurken keşke siz birlikte olsanız gibi bir şey söylemişti. Ama ben duymamazlıktan gelmiştim utandığım için Yani ailesine kesin söyler ya da çaktırır birlikte olduğumuzu. Bir de dikkat ettiğim bir özelliği var, çok alıngan. Hani kadınlar hemen her şeye alınır ya o da öyle. Bu huyuna da gıcık oluyorum mesela :/ Ama hayatımda tanıdığım yaşına rağmen en olgun insan diyebilirim. Tam evlenilecek insan olgunluğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…