- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Onda bitiyor aslinda kendini toparlarsa arkadas.olarak devam edebilirsiniz ama zor utanabilir hayal kirikligi yasayabilir bende ayni sizin gibi hissetmistim kaybetmek istememistim gercekten iyi anlasiyorduk seviyorumdum ama iste...Evet çok zor bir durum. Kaybetmek istemediğim halde kaybetmek zorunda kalıyorum gibi bir durum işte. Güvenmemek değil de keşke böyle de olmasa çok üzülüyorum kaybedeceğim diye
Merak ettim neden kendinizden 10 yaş küçük biriyle evlenirdiniz ki ?Benim için yaş farkı önemsiz (hatta bugünkü aklım olsa kendimden 10 yaş genç biriyle evlenirdim); öğrenim durumu farkı önemsiz (eğitim demiyorum dikkat et....doktora yapıp hala cahil odun olan insanlar var); komşu çocuğu olması önemsiz ( ne yani aileleler tanışıyor diye belki de hayatımın aşkını kaçıracağım) deyip bu çocuğa bir şans verirdim ben....
Erkekler seks anlamında bir yaştan sonra düşüşe geçiyor, kadınlar öyle değil. O yüzden...Merak ettim neden kendinizden 10 yaş küçük biriyle evlenirdiniz ki ?
Ama özellikle ben kimseyi istemiyorum, evlilik çocuk falan asla gibi cümleler etmiştim. Söyledikten kısa bir süre önceye kadar anlamamıştım aslında. O da çok zor günler geçirdi, o yüzden çok bağlandık diye düşündüm. Annesi bana öyle dedi, çünkü o sıralarda arkadaşım çok yanlış bir ilişkiden çıkmıştı ve ailesi çok üzüldüğü için bu duruma lafın gelişi öyle demiştir gibi hissetmiştim ne biliyimKeske cicegi alsaymissiniz ama keske O da cicek getirmeseymis. Ilk bulusma randevusu veya flört baslangici degilmis ki söz nisan cicegi gibi koca buket getirmis. Kesin garantimiymis beraberlik, bu kiz ne der ailesine simdi cicegi görürse diye düsünememis mi?
Canim siz his gidisati göremediniz mi? Sinyaller isaretler yokmuydu, ya bu cocuk beni yanlis anliyor galiba samimiyetimizi farkli yorumluyor hissiyati olusmadi mi? Annesi bile keske siz beraber olsaniz demis. Orada uyanmaliydiniz demek ki ana ogul konusuyorlarmis bu konuyu. Ailelerimiz cok samimiler hep görüsüyoruz demissiniz ama simdi nasil olacak? Cat diye kapiyi carpan adam -daha dogrusu genc diyeyim cünkü yasi kücük- size eskisi gibi davranabilecek mi? Hos nasil davranip davranmamasi cok da önemli degil ama O ve annesi ister istemez tavir koyabilir.
24 yasindasiniz bence hissetmeliydiniz karsi tarafin size bos olmadigini. Hic kiz arkadasi olmadi mi mesela? Baksaniza kiz da bana karsi bos degil diye düsünüp kocaman cicek getirmis. Siz yüz verdiniz bile bile yaptiniz falan asla öyle düsünmüyorum. Hep arkadas hatta ailesini bile tanidiginiz bir dost olarak görmüssünüz. Ama gereken zamanlarda da keske uyarilarinizi yapip engelleseydiniz. Üzülmeyin artik unutur gider. Yas cok genc daha, kendine göre birini mutlaka bulur.
Çok soruyorum ama siz kesinlikle hoşlanmıyor muydunuz yoksa benim gibi çelişkide miydiniz?Onda bitiyor aslinda kendini toparlarsa arkadas.olarak devam edebilirsiniz ama zor utanabilir hayal kirikligi yasayabilir bende ayni sizin gibi hissetmistim kaybetmek istememistim gercekten iyi anlasiyorduk seviyorumdum ama iste...
Dusunmustum olurmu olmazmi diye ama yok neresinden tutsam elimde kaliyordu yani hayali bile gariptiÇok soruyorum ama siz kesinlikle hoşlanmıyor muydunuz yoksa benim gibi çelişkide miydiniz?
Aynı durumdayız o zaman. Teşekkür ederim yorumlarınıza..Dusunmustum olurmu olmazmi diye ama yok neresinden tutsam elimde kaliyordu yani hayali bile garipti
Çiçeği almamak gerçekten olmamış onun yanında alıp o gittikten sonra yok edebilirdin.Aynı durumdayız o zaman. Teşekkür ederim yorumlarınıza..
Ne bileyim bazı doğruları ya da hayalleri vardır ya insanın o bahsettiğim şeyler uymayınca engelliyorum kendimi işte :/ Ben biraz sakin yapılıyımdır, o nedenle kendimden hep büyük insanlarla olmak istemişimdir. Benden küçük birinin enerjisini kaldıramam yaniÇiçeği almamak gerçekten olmamış onun yanında alıp o gittikten sonra yok edebilirdin.
Evlilikte kadın büyük erkek küçük olabilir benim için sorun değil mesela benim çevre de bu tür evlikler var hatta aralarında 8.10 yaş olanlarda var.
Eğitim durumda önemli değil önemli olan kendini geliştirmesi.
Bence siz de bu insana karşı boş değilsiniz ilk mesajınızda ki son cumlenizden ötürü eğer boş olsaydın öyle bir soru sormazdin.
Haklısınız galiba. Eğer bende de bir şeyler olsaydı ortak yanlarımızı görürdüm. Teşekkür ediyorum.Canim cicegi alsan eminim umitlenirdi. Erkeklere biraz ilgi gösterince hemen omdan hoslaniyosun sanıyorlar. Bide kafanda bu kadar soru isareti varsa ve seni engelliyosa sevmiyosun demektir. Yani sevsen aileyi atlatırız falan derdin misal. Demekki bi hoslanti bisey yok yani
Ben de anlayışlı olmasını bekledim. Küçük bir buket olsa hadi tamam da kız istemeye gelir gibi çok büyüktü. Ve ben buluşmaya çiçekle gelinince çok rahatsız olurum, bilmiyorum hiç sevmemAmaaan bosver. Kapıyı carpmis hemende demek ki sinirli biri. Anlayusli olsa cicegi almamana kizmaz haklisin derdi bence.
Ben de anlayışlı olmasını bekledim. Küçük bir buket olsa hadi tamam da kız istemeye gelir gibi çok büyüktü. Ve ben buluşmaya çiçekle gelinince çok rahatsız olurum, bilmiyorum hiç sevmemBende mi gariplik bilmiyorum ama.
Çok iyi biri gerçekten ama çok çabuk alınıyor her şeye ve sinirleniyor galiba, sadece bir gün yazmadım diye alınmaları falan cidden çekilmiyor erkeğin triplisi. Teşekkür ediyorum yorumlarınıza.Hadi çiçek almis sonucta hoslandigini itiraf ediyor tamam da anlayisli olmasi lazim yani. Dediğin gibi ailen diyecek hayırdir cicek ne alaka diye buyuk ve ya küçük de olsa. Ama insan daha ilk hosuna gitmeyen şeyde atar yapar mi yaa. Demek ki böyle biri sevgilisine karsi (arkadsken böyle olmasa bile). Erkeğin triplisi cekilmez boşver :) hoslansan da bilirdin yani sadece onun ilgisi aklını karistirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?