Ayıp mı?

benim için sıkıntı değil bu. Daha önce tanıdığım bi insansa bekar bi kız arkadaşı bile olabilir ortamda. Müsade etmemek de tuhaf ayrıca. Koskoca adama gidemezsin müsade etmiyorum mu dicem ya da o bana?
Biz diyoruz valla herkesin evliliği farklı işte eğer sen kabul görüyorsan kimsenin ayıp demesini de dinleme bence ayıp değil ama bana uymuyor böyle şeyler

Ben eşime istemiyorum derim açık açık o da bana der

Ayıp mi bence değil...ama sen gider misin de asla gitmem..zaten yapı olarak eşime de banada ters ama ayrı ayrı arkadaşlarımızla görüşürüz birbirimizin arkadaşlarını görüp selam veririz o kadar ara sıra diğer bayan arkadaş da geldiğinde gitmeniz olay ama o bir sebepten gelemiyorsa sizinde iptal etmeniz daha hos olur sanki ..zamanla esinizde sikilacaktir sürekli dip dibe olmaktan siz o fırsatı vermeden biraz mesafe koyup zaman zaman birlikte zaman zaman tek çıkabileceği konusunda anlasin bence :kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
"arkadaşlarını gotunu selam veririz o kadar "
Çok afedersiniz bir android hatası...görüp selam veririz olacakti

Çok teşekkür ederim o kadar güzel açıklamışsınız ki. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bekar bi bayanın yaptığı şey nedense evli yapınca ayıp oluyor.
söz konusu arkadaşlık ilişkileri olunca kadının evli olmasıyla bekar olması arasında hiçbir fark yoktur bana göre, kadın erkek arkadaşlıkları sık sık masaya yatırılıyor, herkes uygun bulmuyor ama arkadaşlıkların seviyeleri vardır, her arkadaşa aynı davranılmaz, mesela bir arkadaşınız vardır o kişiyle sadece selamlaşıp ayak üstü hal hatır sorarsınız, bir arkadaşınız vardır selamlaşmakla kalmaz bir cafede birşeyler içer geçmişi yad edersiniz, bir arkadaşınız vardır evde eşiniz olmasa bile içeri buyur edersiniz, arkadaşlara sizdeki değeri, derecesine göre muamele yapılır.

Sizin arkadaşlarınız ve sizler ayarını bilen kişilersiniz ki birlikte vakit geçiriyorsunuz, ben tabii yine şahsi görüşümdür bir insanın evlenince arkadaşlarıyla ilişkisini kesmesini doğru bulmayanlardanım, evliler evli arkadaşlarıyla görüşür fikri bana göre değil, kadınlarda yalnızca kadınlarla arkadaş olabilir düşüncesi de bana uymuyor, en eski arkadaşım bir erkek, mazimiz 35 yılı aştı, eşimle de çocukluk arkadaşı çünkü aynı muhitin çocuklarıyız üçümüzde, 35 yıllık arkadaşlık hala devam ediyor, önce biz evlendik sonra onu evlendirdik, o bizim kızı pışpışladı, biz onun oğlanı pışpışladık.

Ayıp mi bence değil...ama sen gider misin de asla gitmem..zaten yapı olarak eşime de banada ters ama ayrı ayrı arkadaşlarımızla görüşürüz birbirimizin arkadaşlarını gotunu selam veririz o kadar ara sıra diğer bayan arkadaş da geldiğinde gitmeniz olay ama o bir sebepten gelemiyorsa sizinde iptal etmeniz daha hos olur sanki ..zamanla esinizde sikilacaktir sürekli dip dibe olmaktan siz o fırsatı vermeden biraz mesafe koyup zaman zaman birlikte zaman zaman tek çıkabileceği konusunda anlasin bence :kahve:
Bana gelmemi teklif eden kişiler eşim veya arkadaşları. Atıyorum evden baya bi uzak mesafedesiniz son dakika haber geldi gelemiyoruö diye eşimin beni geri götürüp tekrardan buluşma yerine gitmesi daha mantıksız geliyor bize. Ben her zaman söylüyorum bunu bazen tatil günlerinde bile arkadaşlarınla çık evde işim var diyip ama o bana yardım ediyor iş bitince birlikte çıkıyoruz

Bana gelmemi teklif eden kişiler eşim veya arkadaşları. Atıyorum evden baya bi uzak mesafedesiniz son dakika haber geldi gelemiyoruö diye eşimin beni geri götürüp tekrardan buluşma yerine gitmesi daha mantıksız geliyor bize. Ben her zaman söylüyorum bunu bazen tatil günlerinde bile arkadaşlarınla çık evde işim var diyip ama o bana yardım ediyor iş bitince birlikte çıkıyoruz
Cok guzel esinin huyu.. ama bu adamlar hic mi erkek erkege takilmak istemez? Ben kiz kiza takilmayi severim.. nebilim erkeklerin cekistirildigi bi an vardir ya da onlari sarmayan konular.. nebilim

Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var bekar evli karışık. Sadece iki bekar kaldı. Birinin ilişkisi var ama kız arkadaşını planlara dahil etmiyor. Biz en çok bi evli çiftle ve iki bekar arkadaşıyla görüşüyoruz evde veya dışarda. Eşimle et tırnak gibiler eşimde yalnız gitmediği için beni de davet ediyolar. Gitme diyeceksiniz ama eşim bensiz hiçbir yere gitmiyor beni evde yalnız bırakmak da istemiyor. Bende sürükleniyorum hadi bi yemek yer kalkarız diyor istemeyince. Bazen diğer evli arkadaş gelemiyor çocuğu yüzünden. Ama bi kaç kişiden ortamda bi bayan yoksa benim o ortamda bulunmamın ayıp olduğunu duydum. Onca erkeğin arasında ne işin var tarzı. Ama eşim harici sadece iki bekar var.

Bana karşı hiçbir saygısızlık seviyesizlikleri olmadı. Yenge diye hitap ederler zaten. Atıyorum kebap seviyorum yada muhabbet arasında mangal lafı geçti hemen derler haftaya bi mangal yakıyoruz vs diye. Ya da evimize yemeğe gelirken ne seviyosam alırlar diğer bayana da aynı şekilde. Hatta ona karşı daha yakınlar ben biraz mesafeli ve soğuk duruyorum. Ama görüşmek ayıp mı? Ortamda hiç kız olmayacaksa ben gitmemeli miyim?

Yanlış anlaşılma olmasın sürekli olan bi durum değil. Son dakika diğer bayan gelemeyince bende ortama gitmiş oluyorum(onun çocuğu var son dakika hastalanınca gelemiyor). Bana ayıp diyen kişi de ortamda iki bayan 4 erkek olmasına ayıp dedi. Erkekler çoğunluktaymış diye ayıpmış
Eşiniz gel diyosa kimseyi dinlemeyin gidin

söz konusu arkadaşlık ilişkileri olunca kadının evli olmasıyla bekar olması arasında hiçbir fark yoktur bana göre, kadın erkek arkadaşlıkları sık sık masaya yatırılıyor, herkes uygun bulmuyor ama arkadaşlıkların seviyeleri vardır, her arkadaşa aynı davranılmaz, mesela bir arkadaşınız vardır o kişiyle sadece selamlaşıp ayak üstü hal hatır sorarsınız, bir arkadaşınız vardır selamlaşmakla kalmaz bir cafede birşeyler içer geçmişi yad edersiniz, bir arkadaşınız vardır evde eşiniz olmasa bile içeri buyur edersiniz, arkadaşlara sizdeki değeri, derecesine göre muamele yapılır.

Sizin arkadaşlarınız ve sizler ayarını bilen kişilersiniz ki birlikte vakit geçiriyorsunuz, ben tabii yine şahsi görüşümdür bir insanın evlenince arkadaşlarıyla ilişkisini kesmesini doğru bulmayanlardanım, evliler evli arkadaşlarıyla görüşür fikri bana göre değil, kadınlarda yalnızca kadınlarla arkadaş olabilir düşüncesi de bana uymuyor, en eski arkadaşım bir erkek, mazimiz 35 yılı aştı, eşimle de çocukluk arkadaşı çünkü aynı muhitin çocuklarıyız üçümüzde, 35 yıllık arkadaşlık hala devam ediyor, önce biz evlendik sonra onu evlendirdik, o bizim kızı pışpışladı, biz onun oğlanı pışpışladık.
Empati yaparak duruma yaklaşıyorum hep eşimle ilgili konularda. Bana yapılsa nasıl hissederim diye düşünüp öyle adım atıyorum. Onu arkadaşlarından veya ailesinden ayırmak istemiyorum çünkü. Burda bazılarına yapışık çift gibi gelse de eşim çoğu zamanını bana ayırıyor ya da beni de dahil ediyor o zamanlara

Back
X