Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bayanlar,hemen konuya giriyorum :) 1 ay önce yeni bir şehire taşındık,alt komşumla gelip geçerken selamlaşıyorduk,geçen hafta bana kahveye geldi ve okullar açılınca çocukların ödevi için internet gerektiği ve sizin internetiniz sınırsızsa ortak olalım mı falan dedi,bende bizim evde bile her odada çekmediğini,ortak olmayalım ama eğer sizde çekiyosa şifreyi vereyim işinizi halledin,para falan istemem dedim,kadın şifreyi aldı,o günden beri internete resmen küfür ede ede giriyoruz,bi sayfa tıklıycaz bekle allah bekle,onların nete girdiğinide modem den anlıyorum,çılgınlar gibi yanıp sönüyor ışıkları :) şimdi ben bu komşuma ne desem ki bizim interneti kullanmasınlar,kadına şifreyi kendi ellerimle vermişim ortaklıga gerek yok kullanın demişim o yüzden şimdi sizin yüzünüzden biz o kadar para verip sinir krizi geçiriyoruz da diyemem :) ayıp olmadan sağlam kibar cümlelerle bu işten sıyrılmaya ihtiyacım var. Acaba gidip netin bizde yavaşladıgını çocukların acil işi ödevi oldugunda bize gelmelerini söylesem sonrada şifreyi değiştirsem nasıl olur?
selam bayanlar,hemen konuya giriyorum :) 1 ay önce yeni bir şehire taşındık,alt komşumla gelip geçerken selamlaşıyorduk,geçen hafta bana kahveye geldi ve okullar açılınca çocukların ödevi için internet gerektiği ve sizin internetiniz sınırsızsa ortak olalım mı falan dedi,bende bizim evde bile her odada çekmediğini,ortak olmayalım ama eğer sizde çekiyosa şifreyi vereyim işinizi halledin,para falan istemem dedim,kadın şifreyi aldı,o günden beri internete resmen küfür ede ede giriyoruz,bi sayfa tıklıycaz bekle allah bekle,onların nete girdiğinide modem den anlıyorum,çılgınlar gibi yanıp sönüyor ışıkları :) şimdi ben bu komşuma ne desem ki bizim interneti kullanmasınlar,kadına şifreyi kendi ellerimle vermişim ortaklıga gerek yok kullanın demişim o yüzden şimdi sizin yüzünüzden biz o kadar para verip sinir krizi geçiriyoruz da diyemem :) ayıp olmadan sağlam kibar cümlelerle bu işten sıyrılmaya ihtiyacım var. Acaba gidip netin bizde yavaşladıgını çocukların acil işi ödevi oldugunda bize gelmelerini söylesem sonrada şifreyi değiştirsem nasıl olur?
şifreyi değiştirin sorduğunda arıza var yaptıracağız fırsat bulunca diyin ..olsun bitsin yüzsüz değil ya dakka başı sorsun.selam bayanlar,hemen konuya giriyorum :) 1 ay önce yeni bir şehire taşındık,alt komşumla gelip geçerken selamlaşıyorduk,geçen hafta bana kahveye geldi ve okullar açılınca çocukların ödevi için internet gerektiği ve sizin internetiniz sınırsızsa ortak olalım mı falan dedi,bende bizim evde bile her odada çekmediğini,ortak olmayalım ama eğer sizde çekiyosa şifreyi vereyim işinizi halledin,para falan istemem dedim,kadın şifreyi aldı,o günden beri internete resmen küfür ede ede giriyoruz,bi sayfa tıklıycaz bekle allah bekle,onların nete girdiğinide modem den anlıyorum,çılgınlar gibi yanıp sönüyor ışıkları :) şimdi ben bu komşuma ne desem ki bizim interneti kullanmasınlar,kadına şifreyi kendi ellerimle vermişim ortaklıga gerek yok kullanın demişim o yüzden şimdi sizin yüzünüzden biz o kadar para verip sinir krizi geçiriyoruz da diyemem :) ayıp olmadan sağlam kibar cümlelerle bu işten sıyrılmaya ihtiyacım var. Acaba gidip netin bizde yavaşladıgını çocukların acil işi ödevi oldugunda bize gelmelerini söylesem sonrada şifreyi değiştirsem nasıl olur?