Üst kısmı ama parçalanan kısımlar, top da oynamıyor, bilmem bana çok kısa geldi 1800 lük ayakkabıçin 1.5 ayOnu bunu bilmem de 1.5 ayda yırtılsa bir çocuk ayakkabısı kusurlu diye düşünmem. Çocuktur bu yırtar yani.
Dava değil, Tüketici hakem heyeti başvurusu nettenAbla bir ayakkabı için dava mı açtınız1 ay olmuş çoöuktur yırtılır
Ödese de avukata icra vekalet ücreti ödeniyor mecburenSiz bildirmeseniz bile mağaza ödeme yapıldı die ödeme yaptığı evrakla dosyanın kapatılmasını talep eder zaten
Önce çözeceği seyı şimdi çözüyorsa bi zahmet ödesin .Ödese de avukata icra vekalet ücreti ödeniyor mecburen
Konu bu değil ama 1800 lük ayakkabı için uğraşmaya değmezdi ya geçmiş olsunÜst kısmı ama parçalanan kısımlar, top da oynamıyor, bilmem bana çok kısa geldi 1800 lük ayakkabıçin 1.5 ay
Merhaba, bir çocuk ayakkabı mağazasından aldığım ayakkabı 1,5 ayda üstten birkaç yerinden yırtılınca iade etmek istedim red geldi. Avukatıma danıştım, Tüketici hakem Heyeti'ne dilekçe yazarken telde yardımcı oldu.Başvurum kabul edilince avukata bilgisini verdim, evrağın PDF sini istedi icraya koymak için, ben de dilekçede yardımcı oldu diye bişey söyleyemedimAz önce mağazadan arayıp oraya çağırdılar hafta sonu fln, tmm dedim ama sonra aklıma icra geldi Bu saatte avukata da yazamıyorum ama ayıp olmadı mı şimdi mağazaya. Çok arada kaldım. İcra var desem avukat ücreti inde indirim olur vaktinde ödeneceği için ama bir yandan da 1800 için avukat vekalet ücreti ve 950 mahkeme masrafı ödetiyor diyecekler, avukat da arkamdan iş çeviriyor diyecek.
Sizce engel mı olmalıydım, nasıl gideceğim mağazaya ben şimdi
Doğru, o da varÖnce çözeceği seyı şimdi çözüyorsa bi zahmet ödesin .
Ya bunu nasıl başardınız. Haftalar önce başvurduk ama dönen olmadıDava değil, Tüketici hakem heyeti başvurusu netten
Gelen yıl almıştık mayıs gibi, 1800Ayakkabının fiyatını çok merak ettim ben.
Sadece bilgisayarda yarım saatimi aldı.Değişim yapsaydılar o da olurduKonu bu değil ama 1800 lük ayakkabı için uğraşmaya değmezdi ya geçmiş olsun
Bana da 3 ay sonra filan döndüler.Ya bunu nasıl başardınız. Haftalar önce başvurduk ama dönen olmadı
Bence haklısın ya tamam aşırı pahalı değil ama 1.5 ayda da yirtilmasin kusurlu ürün satmamayi öğrensinler,benim çocuğum hiçbir ayakkabıyı 1 ayda yirtmamistir meselaSadece bilgisayarda yarım saatimi aldı.Değişim yapsaydılar o da olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?