Ayıp olmadı mı şimdi 🥺

Purpplee

İlahi adalet
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.800
16.200
298
Merhaba, bir çocuk ayakkabı mağazasından aldığım ayakkabı 1,5 ayda üstten birkaç yerinden yırtılınca iade etmek istedim red geldi. Avukatıma danıştım, Tüketici hakem Heyeti'ne dilekçe yazarken telde yardımcı oldu.Başvurum kabul edilince avukata bilgisini verdim, evrağın PDF sini istedi icraya koymak için, ben de dilekçede yardımcı oldu diye bişey söyleyemedim Az önce mağazadan arayıp oraya çağırdılar hafta sonu fln, tmm dedim ama sonra aklıma icra geldi Bu saatte avukata da yazamıyorum ama ayıp olmadı mı şimdi mağazaya. Çok arada kaldım. İcra var desem avukat ücreti inde indirim olur vaktinde ödeneceği için ama bir yandan da 1800 için avukat vekalet ücreti ve 950 mahkeme masrafı ödetiyor diyecekler, avukat da arkamdan iş çeviriyor diyecek.
Sizce engel mı olmalıydım, nasıl gideceğim mağazaya ben şimdi

Onu bunu bilmem de 1.5 ayda yırtılsa bir çocuk ayakkabısı kusurlu diye düşünmem. Çocuktur bu yırtar yani.
Üst kısmı ama parçalanan kısımlar, top da oynamıyor, bilmem bana çok kısa geldi 1800 lük ayakkabıçin 1.5 ay

Siz bildirmeseniz bile mağaza ödeme yapıldı die ödeme yaptığı evrakla dosyanın kapatılmasını talep eder zaten

Ayakkabının fiyatını çok merak ettim ben.

Tüketici hakem heyetine basvurunca avukat ile neden görüştünüz, biz de birkaç kez başvurduk ordan dilekçe için yardımcı oldular ve ücretini aldık ürünlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…