Ayıp olmadı mı şimdi 🥺

Kesinleşmiş, icraya geçilmiş, bir zahmet ödesinler. Siz avukatın vekalet ücretini ödeyeceksiniz buyurun gidin mağazadan ücretini alın.

Onlar önüne gelene kullanıcı hatası diyince iyi siz isteyince mi kötü?

Tüketici hakem heyetine basvurunca avukat ile neden görüştünüz, biz de birkaç kez başvurduk ordan dilekçe için yardımcı oldular ve ücretini aldık ürünlerin
Ben kuruma gitmedim, e devletten başvuru yapıldığını avukattan öğrendim takıldığım maddeleri de sordum, fırsata çevireceğini bilsem kuruma giderdim valla

Ben kuruma gitmedim, e devletten başvuru yapıldığını avukattan öğrendim takıldığım maddeleri de sordum, fırsata çevireceğini bilsem kuruma giderdim valla

Yahu size yol göstermiş muhtemelen icra açıldığı için çağırıyorlar. Ne kıymet bilmez insanlarsanız sizden de para talep etmemiş, bir şey yapmamış. Gidin mağazadan alın da avukat sizden de ücret talep etsin inşallah işinizi yaptığı için. Size de bir icra takibi patlatsın oradan da alsın kanuni ücretini.

Kaldı ki siz para alsanız da önce masraflara kabul edilir icra takibi avukat parasını alır her türlü.
Sırf ne yaptı ki para alıyor hasetliği ya, başka bir şey değil.

Ya bunu nasıl başardınız. Haftalar önce başvurduk ama dönen olmadı
Dönerler . Bende telefonda sıkıntı yaşamıştım yenı aldığım telefon ıkı kez garantiye gitti olmadı hatta şarj aleti falan değiştirmişler eski kirli bi şarj aleti falan koymuslar bildiğiniz rezil ettiler yani .

bende şikayet edince para iadesi yaptılar

Bir ayakkabı için Avukata başvurulur mu? Netten baksaydınız hakem heyetine başvuru hakkınızı görebilirdiniz.

Kurumsal bir yer değilse abes olmuş..

Bir çok marka öyle yapıyor sonuç olarak hakem heyeti bilir kişi raporuyla tüketicinin yanında oluyor. Avukat işi abartı olmuş.

Bir ayakkabı için Avukata başvurulur mu? Netten baksaydınız hakem heyetine başvuru hakkınızı görebilirdiniz.

Kurumsal bir yer değilse abes olmuş..
Avukata başvurmadım ya, sadece ilk kez yapacak olduğum bir şey olduğu için nasıl başvuru yapıldığını sordum o da yönlendirdi sadece. Resmi olarak ondan bişey talep etmemiştim.
Zincir mağaza, adını vermek uygun olmazsa diye yazmadım

Bir çok marka öyle yapıyor sonuç olarak hakem heyeti bilir kişi raporuyla tüketicinin yanında oluyor. Avukat işi abartı olmuş.

Kendi icra takibi yapamamış ki avukata danışmış. 15 günlük itiraz süresi dolmadan icraya koyamazlar. Muhtemelen icraya konmasa sallamayacaklardı bile avukatına teşekkür etmek yerine o niye para alıyor ki ne yaptı diye hırslanıp ‘mağazaya ayıp mı oldu ya tüh’ diue soru açıyor.

Valla biz de yaptık koltuklarımız leke tutuyordu, dedik ki kumaş değişimi yapın, koltuğu 13.000’e almıştık o zaman 5000 tl değişim ücreti istediler siz kahve dökmüşsünüzdür dediler, benim evimde kahve bir kere yapılmadı.

Hakem heyeti, eşim bana vekalet çıkarmıştı üstüne de vekalet ücreti, koltukların güncel ücreti falan derken 3 koltuk parası ödediler bize.

Böyle açıkça desene derdini; avukat niye para kazanıyor bu bana dert oldu desene. Niye ah mağazaya ayıp oldu, ödeyeceklermiş zaten. İcra takibi onlara ulaşıp da genel merkez mağazayı darladığı için size gelin ödeyelim demişler.

Tamam hakem heyetiyle hallettiniz gidip Avukata vermediniz.

İptal ettirebiliyorsanız iptal edin sadece hakem heyeti ile çözülebilecek bir durum.

Tanıdığınız Avukkat da bu işten nemalanmaya çalıştı herhalde..

Tamam hakem heyetiyle hallettiniz gidip Avukata vermediniz.
Avukat olan benim :) icrayla iki üç ay uğraştık alabilmek için kimse zart diye aa kazanmışsın diye gelin ödeme yapalım demiyor.

Konu sahibine de ödememişler karar üzerine, icra takibi açılınca bankalarına falan haciz konmasın diye yana yakıla konu sahibini aramışlar.

Ben Mağazanın haberinin bile olduğunu düşünmüyorum.

Onun dışında Koltuk vs.. Benzeri durumları bilemiyorum ama kaç tane ayakkabı, kıyafet vb.. Durumlarda Mağazalar hakem heyetinin kararına saygı duyup ya değişim ya para iadesi yaptılar ben şimdiye kadar bu konularda sorun yaşamadım.

Hanımefendi konunun uzmanıyım, icra takibini öyle kendi kendine iptal ettiremez. Avukat ondan talep eder ücreti o zaman.

Süreç şöyle işliyor, genel merkeze bildirim gidiyor, genel merkez mağazaya yönlendiriyor bunlar sallamıyor genelde, koca yataş bizim dosyada cevap vermemişti.

Sonra hakem heyetinden karar çıkınca yine genel merkeze gidiyor tebligat, onlar da ilgili mağazaya gönderiyor, mağaza yine sallamamış.

O kadar kolaydı alsaydı kararı eline mağazaya gitseydi paramı verin deseydi, vermemişler demek ki.

15 günlük itiraz süresi vardır, karara itiraz etmemişler, o zaman arayıp ödeme yapacaklardı. Onu da sallamamışlar.

Şimdi de icra takibi gitmiş 7 gün içinde ödeme yapılmazsa şirkete haciz gidecek. Muhtemelen bu defa genel merkez arayıp azarladı mağazayı, niye ilgilenmiyorsunuz diye. Allah razı olsun avukat sayesinde paramı aldım demiyor da ayhhh mağazaya da ayıp oldu avukat da ne yaptı ki para alıyor, alamasın hasetliği yaşıyor.

Bu üslupla avukatlık yapabiliypr musunuz gerçekten?
Terslemek yerine, avukat icraya koymasa sallamazlardı,mağaza zamanında yokuşa sürmeseydi buna gerek kalmazdı diyebilirdiniz mesela

Bu üslupla avukatlık yapabiliypr musunuz gerçekten?
Terslemek yerine, avukat icraya koymasa sallamazlardı,mağaza zamanında yokuşa sürmeseydi buna gerek kalmazdı diyebilirdiniz mesela

Valla insanlar bana hayatımızda gördüğümüz en tatlı avukatsın diyorlar :) ama hak edene konuşurum. Kadın muhtemelen size insanlık yapmış, siz de karar size ulaşınca mağazaya gitmek yerine kendisine atmışsınız bilmediğiniz için. 1800 TL’nin peşine düşünce ayıp olmuyor da avukat icraya koyunca mı ayııp oluyor hadi canım.

Muhtemelen takip masrafını da avukat Ödemiş tahsil edince alırım diye, yoksa ben 950 tl de takip ücreti ödedim niye almayayım demezdiniz. Gidip ücretinizi iade alıp avukatın alacağı paraya engel olabilir miyim diye düşündünüz. Koyduğunuz emojiden belli derdiniz

Devlet bu hakkı bana vermiş,isterse 5 kuruş olsun size ne, eleştirmek sizin haddinize değil.Size batan nedir bir anlamadım, neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…