Ayıp olmadı mı şimdi 🥺

Bu üslupla avukatlık yapabiliypr musunuz gerçekten?
Terslemek yerine, avukat icraya koymasa sallamazlardı,mağaza zamanında yokuşa sürmeseydi buna gerek kalmazdı diyebilirdiniz mesela
Yalniz takdir edersiniz ki siz 1800₺ ayakkabı için hakkınızı ararken avukatın yapacagi işlemi "faydalandı" olarak lanse ettiğinizden diğer avukat üye de okuyunca rahatsız olmuş. O cümleyi okuyunca şahsen ben de rahatsızlık duydum. Biraz etkiye tepki yorumu olmuş sonrasindakiler.

Olay gecen yıl olmuş ama mağaza zincir mağaza imiş haberleri olmuştur bence olmamaları imkansız.İcra takibi genel merkeze gitmiştir genel merkezin hukuk birimi mağazaya olayla ilgilenin talimatı vermiştir.

Mağaza şimdi gelin diyormuş mağaza vermek istese 1 yıl önce konu sahibi mağazaya gittiğinde verirlerdi parayı yada yerine yeni ayakkabı verirlerdi.

Ben kuruma gitmedim, e devletten başvuru yapıldığını avukattan öğrendim takıldığım maddeleri de sordum, fırsata çevireceğini bilsem kuruma giderdim valla

Fırsata çevirmek dediğiniz bilmediğiniz konularda size yol göstererek sorununuzu çözmesi karşılığında para kazanması mı?
Bir şeyler öğrenip bildiklerini paraya çevirmek için okuyup meslek sahibi oluyor zaten insanlar.
Siz hobi olarak mı çalışıyorsunuz?

Direkt kendine bişey söylemedim, düşüncemi söylerim beğenir beğenmez kendi bilir ama saygılı olmak zorunda

Mahkeme yoğunluğu bunlar yüzünden oluyor işte. Pes yani 1 ayakkabı için dava mı açtınız? Biz enayiyiz o zaman ne deyim.

Benim için problem yok, vekalet ücreti cebime girmiyor.İcraya koymak için önemsiz bir konu olarak gördüm sadece. Demekki ayıp olmamış sizin dediğinize göre

Mahkeme yoğunluğu bunlar yüzünden oluyor işte. Pes yani 1 ayakkabı için dava mı açtınız? Biz enayiyiz o zaman ne deyim.
Dava değil, konuyu iyi okursanız anlarsınız, tüketici hakem heyeti başvurusu internetten. Mahkemeye taşıyan avukat

Benim için problem yok, vekalet ücreti cebime girmiyor.İcraya koymak için önemsiz bir konu olarak gördüm sadece. Demekki ayıp olmamış sizin dediğinize göre

Adamlar size dandik ayakkabı satıp arkasında bile durmamış. Millete saçma sapan ürünleri saçma sapan fiyatlara iteleyen mağazaya neden ayıp olsun?

Önemsiz bir konuysa 1800 lira için yana yakıla avukattan yardım almayacaktınız o zaman.
Para sizin olunca üç kuruşun peşine düşüyorsunuz ama söz konusu başkasının zamanının, emeğinin ederi olunca susup otursun istiyorsunuz.

Ayakkabı satıyorum. Yanlış anlamayın özür dilerim ama en ucuz sattığım ayakkabi 4000tl
İade, değişim Max 1hafta kabul edilebilir.

Bir buçuk ay nedir. Üstelik çocuk ayakkabısı.

Siz konunuzda haklı olunca okey ama avukata görevi karşılığı aldığı ücrete bla bla.
İnsanların emeğine yazık.

Icra’ya koymak için önemsiz bir konuysa ( ki haklı olabilirsiniz) avukata danışmak yerine kendiniz çözseydiniz keşke. Sadece başlangıçta başvururken değil sonuölandığında da avukata danışmışsınız ki gel icraya koyalım demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…