- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi mein_traume
-
Bana da böyle yapan biri var, arkadaşım bile değil. Mesajına 2 gün sonra cevap veriyorum artık nasılsın dediği zaman veya ne zaman müsaitsin dediğinde yaza kadar müsait değilim deyip akşamına dışarıdan hikaye paylaşıyorum ama yok anlamıyor. Bende artık görüşmek istemediğimi açık açık yazdım geçti. Bazen kırıcı olmak gerekiyor.
O zaman bir atilim yapin ve vazgecin. Kendinizin kiymetli oldugunu kendinize gosterin. Mesela teyzemler geliyormus sehirdisindan son dk haber verdiler evde olmam gerekiyor anneme yardim edicem diyin mesela
Artık tamam demişsiniz, söz vermiş oldunuz bu seferlik. Herhalde ben olsam ben de okadar ısrara kabul ederdim kırıcı olmamak adına. Bu arada havaalanında tanıştığınız biri vardı ya o ne oldu. Ben bir süre takip ettim ama sonra kaçırdım sanırımMerhaba Arkadaşlar,
Dert değil konum farkındayım, akıl danışma.
Bir arkadaşım aylardır buluşalım diyor, en az 50 kere söyledi. Kırmadan bir bahane buluyorum hep ama o kadar çok bahane buldum ki kaçacak yerim kalmadı bugün mecburen tamam dedim ama hiç istemiyorum buluşmak.
Bu aralar samimi arkadaşlarıma bile katlanacak enerjim yokken hiç samimiyetimin olmadığı bu arkadaşla buluşmak bana çok büyük iş geliyor, başkalarını memnun edeceğim diye niye istemediğin şeyler yapıyorsun diye kızıyorum kendime, gözümde daha çok büyüyor.
Siz de başkaları memnun olsun diye yapıyor musunuz böyle şeyler, yoksa kralı gelse keyfimden taviz vermem mi diyorsunuz?
Erkek o zaman ısrarcı arkadasta dogru mu anladımNormalde bende gitmem, bir iki kere hayır deyince bırakır insanlar da ısrarı ama bu arkadaş sağolsun hayatta başka amacı yokmuş gibi düzenli yazıyor, şoktayım artık.
Bir de bende zoraki buluşup evlenirmişim, bu anı hatırlar hatırlar koparım valla
Erkek o zaman ısrarcı arkadasta dogru mu anladım50 kere soyledıyse bır gıdın bakalım ama sonrasında kım olursa olsun ıstemedıgınız bırıyle gorusmeyın bence :)) haha benım esım bılmıyor gonulsuz gıttıgımı ama napim ne işim var onunla oturup napcam dıyordum
erkek mi buluşacağınız kişi? size ilgisi vs var mı?Resmen benim düşüncelerimi dile getirmişsiniz ama benden daha iyi dile getirmişsniz, teşekkür ederim.
Olay buluşma meselesi değil, kimse benden daha kıymetli olmasın artık, ben canım istemeyen şeyi yapmayayım meselesi.
Bugün bulşucaz, hazırlanmaya üşeniyorum resmen.
hahaha aşık olup gelmeyın sonraEvet erkek. Gönülsüz gittiğimi söyeleyebilecek dürüstlükte olsam zaten gelmem derim, benim arkadaşta bilmiyor yani
Ben uzun yıllar aman başkaları kırılmasın üzülmesin ayıp olmasın diye kendimi kırdım kendimi üzdüm kendime ayıp ettim ama bitti şimdi kimse için keyfimi bozmuyorum. Şuan çok net direkt bi insanım kim olursa olsun asla bahane uretmiyorum bir şeyi istiyorsam istiyorum istemiyorsam istemiyorum . Kimsenin bana birşey için ısrar etmesini istemiyorum ben de kimseye hiç bir şey için ısrar etmem.Merhaba Arkadaşlar,
Dert değil konum farkındayım, akıl danışma.
Bir arkadaşım aylardır buluşalım diyor, en az 50 kere söyledi. Kırmadan bir bahane buluyorum hep ama o kadar çok bahane buldum ki kaçacak yerim kalmadı bugün mecburen tamam dedim ama hiç istemiyorum buluşmak.
Bu aralar samimi arkadaşlarıma bile katlanacak enerjim yokken hiç samimiyetimin olmadığı bu arkadaşla buluşmak bana çok büyük iş geliyor, başkalarını memnun edeceğim diye niye istemediğin şeyler yapıyorsun diye kızıyorum kendime, gözümde daha çok büyüyor.
Siz de başkaları memnun olsun diye yapıyor musunuz böyle şeyler, yoksa kralı gelse keyfimden taviz vermem mi diyorsunuz?
Kısaca uyuz olmuşum de o anlarNe münasebet
Kendi keyfim daha önemli
Kaldı ki 50 kez bahane bulmuşsun hala ısrar ediyorsa tırsarım da o insandan.
Şey de; ya kaç gündür kaşınıyorum duramıyorum artık uyuyamıyorum bile yarın doktora gidicem sana haber veririm de
Yarın da "ya şu an modum çok düşük doktor hastaneye yatmamı söyledi bir tür bulaşıcı hastalıkmış ama ben başka yolu yok mu dedim bi sürü solisyon ve resmen ev hapsi verdi karantinaya alıncam gibi birşey..oof of" tarzı birşey de
Aa o zaman hemen baska b plani dusunelimYa siz harikasınız, annemlerle yaşasam muhteşem bahane olurmuş ama yaşamıyorum, bende çok kötüyümdür bu bahane işlerinde ama düşünücem bir tane.
Ben uzun yıllar aman başkaları kırılmasın üzülmesin ayıp olmasın diye kendimi kırdım kendimi üzdüm kendime ayıp ettim ama bitti şimdi kimse için keyfimi bozmuyorum. Şuan çok net direkt bi insanım kim olursa olsun asla bahane uretmiyorum bir şeyi istiyorsam istiyorum istemiyorsam istemiyorum . Kimsenin bana birşey için ısrar etmesini istemiyorum ben de kimseye hiç bir şey için ısrar etmem.
Sizin yerinizde olsaydım direkt uygun değilim ısrar etme lütfen der kapatirdim konuyu . Büyütülecek bişey yok.
Artık tamam demişsiniz, söz vermiş oldunuz bu seferlik. Herhalde ben olsam ben de okadar ısrara kabul ederdim kırıcı olmamak adına. Bu arada havaalanında tanıştığınız biri vardı ya o ne oldu. Ben bir süre takip ettim ama sonra kaçırdım sanırım
erkek mi buluşacağınız kişi? size ilgisi vs var mı?
canınız istemiyorsa az oturup kalkın ve sonra kendi kendinize karar verin bu son olsun birdaha istemediğim birşeyi yapmayacağım diye
Kız arkadaş olsa bir kaç kez reddedildikten sonra aramazdı. Sanırım erkek. Bu kadar ısrarın sebebi belki sizden hoşlanmasıdır.
Baştan tamam demissiniz o zaman gidin bi çay için ama bir daha kendinizi aynı duruma sokmayın benceYapmak istediğim bu, ki yapabilmem lazım artık ama hala beceremiyorum.
İş çıkışı haberleşiriz diye konuştuk bugün için sabah ama yeri saati konuşmadık, aradığında ben bugün çıkmak istemiyorum desem direk olur mu yanı şimdi? Empati yapıyorum ayıp olacak gibi geliyor bana.
Ne münasebet
Kendi keyfim daha önemli
Kaldı ki 50 kez bahane bulmuşsun hala ısrar ediyorsa tırsarım da o insandan.
Şey de; ya kaç gündür kaşınıyorum duramıyorum artık uyuyamıyorum bile yarın doktora gidicem sana haber veririm de
Yarın da "ya şu an modum çok düşük doktor hastaneye yatmamı söyledi bir tür bulaşıcı hastalıkmış ama ben başka yolu yok mu dedim bi sürü solisyon ve resmen ev hapsi verdi karantinaya alıncam gibi birşey..oof of" tarzı birşey de
Aa o zaman hemen baska b plani dusunelimmesaj olarak filancigim sabahtan regl oldum baya agrim vardi hadi dedim agrikesiciyle idare ederim, ama su saat oldu hic iyi hissetmiyorum, beni bu sefer mazur gor lutfen.
Ya da
Son dakika sehirdisindan filancamlar gelecekmis yatiya bisey de diyemedim. Ozur dileyerek bulusmamizi baska gun yapalim.
Serial liar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?