Ayıp olmasın diye arkadaşınızla buluşur musunuz?

Olmam gereken seviye ama olamadığım da seviye, aralarda bir yerlerdeyim. Cool olmakta herkesin harcı değil azizim ne yapacaksın

Benimde arkadaşım değil aslında, bir kere karşılaştık bir yerde ama aynı okuldan mezunuz vs ortak alanlarımız var, ya bi git işine bir rahat bırak diyesim geliyor mesajına, sonra iyiyim sen nasılsın yazarken buluyorum kendimi, biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım istediklerimi ifade edebilmek için

Şimdi ben gideyim mi ayıp olmasın diye yoksa bir bahane uydursam çok mu ayıp olur hala emin olamadım.

O zaman bir atilim yapin ve vazgecin. Kendinizin kiymetli oldugunu kendinize gosterin. Mesela teyzemler geliyormus sehirdisindan son dk haber verdiler evde olmam gerekiyor anneme yardim edicem diyin mesela

Ya siz harikasınız, annemlerle yaşasam muhteşem bahane olurmuş ama yaşamıyorum, bende çok kötüyümdür bu bahane işlerinde ama düşünücem bir tane.

Artık tamam demişsiniz, söz vermiş oldunuz bu seferlik. Herhalde ben olsam ben de okadar ısrara kabul ederdim kırıcı olmamak adına. Bu arada havaalanında tanıştığınız biri vardı ya o ne oldu. Ben bir süre takip ettim ama sonra kaçırdım sanırım

Erkek o zaman ısrarcı arkadasta dogru mu anladım 50 kere soyledıyse bır gıdın bakalım ama sonrasında kım olursa olsun ıstemedıgınız bırıyle gorusmeyın bence :)) haha benım esım bılmıyor gonulsuz gıttıgımı ama napim ne işim var onunla oturup napcam dıyordum

Evet erkek. Gönülsüz gittiğimi söyeleyebilecek dürüstlükte olsam zaten gelmem derim, benim arkadaşta bilmiyor yani

erkek mi buluşacağınız kişi? size ilgisi vs var mı?
canınız istemiyorsa az oturup kalkın ve sonra kendi kendinize karar verin bu son olsun birdaha istemediğim birşeyi yapmayacağım diye

Ben uzun yıllar aman başkaları kırılmasın üzülmesin ayıp olmasın diye kendimi kırdım kendimi üzdüm kendime ayıp ettim ama bitti şimdi kimse için keyfimi bozmuyorum. Şuan çok net direkt bi insanım kim olursa olsun asla bahane uretmiyorum bir şeyi istiyorsam istiyorum istemiyorsam istemiyorum . Kimsenin bana birşey için ısrar etmesini istemiyorum ben de kimseye hiç bir şey için ısrar etmem.
Sizin yerinizde olsaydım direkt uygun değilim ısrar etme lütfen der kapatirdim konuyu . Büyütülecek bişey yok.

Ne münasebet
Kendi keyfim daha önemli
Kaldı ki 50 kez bahane bulmuşsun hala ısrar ediyorsa tırsarım da o insandan.
Şey de; ya kaç gündür kaşınıyorum duramıyorum artık uyuyamıyorum bile yarın doktora gidicem sana haber veririm de
Yarın da "ya şu an modum çok düşük doktor hastaneye yatmamı söyledi bir tür bulaşıcı hastalıkmış ama ben başka yolu yok mu dedim bi sürü solisyon ve resmen ev hapsi verdi karantinaya alıncam gibi birşey..oof of" tarzı birşey de

Kısaca uyuz olmuşum de o anlar

Ya siz harikasınız, annemlerle yaşasam muhteşem bahane olurmuş ama yaşamıyorum, bende çok kötüyümdür bu bahane işlerinde ama düşünücem bir tane.
Aa o zaman hemen baska b plani dusunelim mesaj olarak filancigim sabahtan regl oldum baya agrim vardi hadi dedim agrikesiciyle idare ederim, ama su saat oldu hic iyi hissetmiyorum, beni bu sefer mazur gor lutfen.

Ya da
Son dakika sehirdisindan filancamlar gelecekmis yatiya bisey de diyemedim. Ozur dileyerek bulusmamizi baska gun yapalim.

Serial liar

Yapmak istediğim bu, ki yapabilmem lazım artık ama hala beceremiyorum.

İş çıkışı haberleşiriz diye konuştuk bugün için sabah ama yeri saati konuşmadık, aradığında ben bugün çıkmak istemiyorum desem direk olur mu yanı şimdi? Empati yapıyorum ayıp olacak gibi geliyor bana.

Ya inanmıyorummmm, nasıl hatırladınız, bu kişi o kişi işte, hala buluşamadık gördüğünüz gibi :)

Baştan tamam demissiniz o zaman gidin bi çay için ama bir daha kendinizi aynı duruma sokmayın bence

Bende tırstım gibi aslında.

Saflık derecem ekstra saf, ben bile inanmadım bu bahaneye Sinsirella tanıyorum seni, kafan zehir gibi çalışıyor, bana bula bula bu bahaneyi mi buldun, biraz yaratıcı ol lütfen

Çok zekice ama erkek arkadaşım, söyleyemem bunları

Söylesem de bir şey bulur zaten, çok işim var, projenin son tarihi dedim, getir beraber yazalım dedi Paşa paşa gidip sıkılayım ben en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…