Ayıp olmasın diye arkadaşınızla buluşur musunuz?

Valla beni bile burdan itti fazlasiyla. Gozumde abaza itici kisilikli biri canlandi. Icimdeki his gitmemen yonunde. Akli basinda olgun bir adam olsaydi zaten o kadar zaman bulusmamani onurlu bir sekilde kabul ederdi. Bir de mesajlardan birinde gordum havaalaninda tanismissiniz sanirim, kesinlikle bu adam guven vermiyor.

Neden istemediniz peki etkilenmiştiniz sankii

Baya etkilenmiştim hatta ama o kadar ısrar etti ki ters tepti. Bir insan neden bu kadar ısrar etsin ki?

Eski sevgilimden büyük uğraşlarla 1 senede kurtulabildim, hep aynı tip adamları çekiyormuşum gibi geliyor, korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.

Mesajlarına cevap vermedim uzun bir süre, sabahın 6 sında bir sorun mu var yazmış. Bu normal mi sizce? Bana normal gelmiyor. 10 kere söyledin olmaz dedi bir daha söylemezsin, şu an cidden kötü hissediyorum tamam dediğim için.

Dışardan bakıldığında gayet süper gibi duruyor, aynı okuldan mezunuz, mühendis o da, yurtdışı kaynaklı bir şirkette çalışıyor, senelerce yurtdışında yaşamış gayet modern gibi. Nasıl böyle davranıyor bende anlayabilmiş değilim.

Bir bohça yüzünden ne ilişkiler bitiyor, bohça önemli
Elbette bohça önemli
Tanışmanızı okudum da, acaba herşey tesadüf olmayabilir mi? Yani zaten sizi okuldan falan görüyordur ve havaalanında da tesadüf gibi yapmış olamaz mı?
Ay öyleyse takıntılı manyağın tekidir

Uçak sabahın 5 inde idi, o kadar takıntılı olsa evimi bile bulurdu, Allah korusun.

Siz de yangına körükle gitmeyin ne olursunuz, korkum tavan yaptı

Himmm bak o dedigin super gorunum cok yaniltici olabilir. Eger icine sinseydi coktan gorusmustunuz. Disardan harika gorunup de gizli kisilik bozuklugu olan erkekler var.

belirsizlik olduğu icin israr ediyor bence hani kırarak degil de yumusak bir uslupla reddederseniz bence israr etmez ki anladigim kadariyla sizden hoslaniyor ki israr ediyor:)

Himmm bak o dedigin super gorunum cok yaniltici olabilir. Eger icine sinseydi coktan gorusmustunuz. Disardan harika gorunup de gizli kisilik bozuklugu olan erkekler var.

Evet işte, sinmedi içime, bu takıntılı hali korkutuyor hatta, bildiğiniz stres oldum şu an.

Hımm zor bir durum haklısınız. Çok etkilenmiş, duyguları yoğun desek? Bilemedim açıkçası. Bir kere görüşün bakalım. Eğer negatif yönde olursa hissiyatınız kesin ve net bir dille uyarırsınız. Olmadı engellemeye kadar yolu var

İnsan bir kere görmeyle nasıl bu kadar etkilenir sanmıyorum.

Dengesiz gibi geliyor bana. İnsan hiç samimi olmadığı birisine sabahın 6 sında mesaj atar mı dengesiz işte. Acayip doldurdum yalnız kendimi, buluşursam da direk dengesizsin demem inşallah

belirsizlik olduğu icin israr ediyor bence hani kırarak degil de yumusak bir uslupla reddederseniz bence israr etmez ki anladigim kadariyla sizden hoslaniyor ki israr ediyor:)

Ne diyebilirim? Senden hoşlanıyorum demedi ki. Buluşalım diyor, müsait değilim diyorum, aklıma başka bir şey gelmiyor açıkcası.

Romantik komedi gibi başlamıştı, bu yine niye korku filmine döndü ki şimdi, hatayı kendimde arıyorum artık
Vahşi bir caziben var demekki
Olmadı yanına arkadaşını mı alsan. Peşime takıldı ekemedim dersin

Ne diyebilirim? Senden hoşlanıyorum demedi ki. Buluşalım diyor, müsait değilim diyorum, aklıma başka bir şey gelmiyor açıkcası.
yani bir erkek bulusma icin bu kadar israr ediyorsa yanlis hatırlamıyorsam 8 ay demistiniz sadece bir kahve içmek icin degildir diye dusunuyorum sizi daha yakindan tanimak. istiyor diye tahmin ediyorum ama yanılıyor da olabilirim tabi bu benim sahsi dusuncem.
yani atıyorum ahmet bu aralar hic disari cikasim biseyler yapasim gelmiyor kusuruma bakmazsan baska zamana ertelesek hatta ben uygun olunca sana dönerim minvalinde samimiyetinize ya da resmiyetinize bağlı olarak konusmanin icerigine siz karar verin umut kesiici bir iki laf sokun araya bilemedim :)

Bir günde ben yazayım dedim merhaba yazdım, sohbet muhabbet derken, evdeyim ders çalışıyorum, yakınlardaysan uğrasana dedi. Yok artıkkkk!!!!! Daha bir kere buluşmamışız evine çağırıyor

ahaaa yakaladim!!!! Gitme diyorum.

Canım hiç istemiyor dışarı çıkmayı dedim, görmezlikten geldi. Ben beceremiyorum bu alttan alttan mesaj vermeleri sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…