- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.026
- 158
- Konu Sahibi mein_traume
-
Aaaa isin boyutu degistiEvet erkek. Gideyim o zaman en iyisi.
Ooo o zaman iş değişir bence. Net olarak görüşmek istemediğinizi söyleyin. Yakın da değilmişsiniz.Evet erkek. Gideyim o zaman en iyisi.
Bana da ev sahibim olan kadın kapıma dayanıp gezelim hava alalım diye ısrar ediyor. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Kendi çocuklarını büyütmüş ben iki bebekle nasıl gezcem sokak sokak ev ev valla bıktım. Anlatıyorum durumumu eşim olmadan iki bebekle çıkamam diyorum anlamıyor kadın. Yav git kendi havanı kendin al, atmosfer hattı bizim evden mi geçiyor. Solunum cihazını takcan ağzına balon gibi patlayana kadar vercen havayı vercen gazı, en sonunda o da kurtulcak bende bu nedir ya.Ay işte benim düşüncem tam. Ünversite yaşlarında değilim ki birisiyle ayıp olmasın diye buluşayım. Ama 8 aydır buluşalım diyor, bahane uydurmaktan utandım artık, resmen mecburiyetten buluşuyorum. Birisi bana 2 kere işim var dese 3. yü söylemem bu insanlarda bir ilginç.
Aaaa isin boyutu degistiben hep kiz olarak dusunmustum meger erkekmis bu kadar israr ettigine gore senden hoslaniyor ve sen bu kadar gitmek istemedigine gore ondan elektirik almiyorsun:) ben yine de gitme diyorun. Bu kadar israrci bir erkek benim gozumde cok iticidir.
Ooo o zaman iş değişir bence. Net olarak görüşmek istemediğinizi söyleyin. Yakın da değilmişsiniz.
Ayıp olmasın diye diye nikah masasında bulmayın kendinizi
Gazan mübarek olsun o zamanGitmesem ayıp olacak, dur ben gidip bir evlenip geleyim
şimdi şöyle bir durum var ilk teklif geldiginde ya canim cok isterdim ama bu gun birden bu oldu gelemiyorum
ikinciye tüh aklisik işte bende istiyorum ama kismet olmuyor tarzinda bir reddetme ise o da aylarca bir gun kismet olacagi gunu bekliyordur yani nasil denk gelemediniz bilmiyorum ama- hani istiyorum da olmuyor tarzinda degil de- hani aksilik oldugu bir gun bu aralar zaten pek canim istemiyor gibi bir reddetme ile cok da israrci olmaz heralde
e hala israr ediyorsa ya acik acik söyleyeceksiniz ya da kirmamak icin buluşacaksınız
ben buluşmam ama bahane de uydurmam. kırmadan inşallah bakarız olabilir falan der geçiştiririm. mutlaka anlar nasılsa :)
Gazan mübarek olsun o zaman
vaktim yok de o zaman bir de böyle dene bakalım ne olcakAnlamıyor işte, ne yapsam anlamıyor, aylar oldu anlamadı bir türlü. Benimde amacım kırmamak.
vaktim yok de o zaman bir de böyle dene bakalım ne olcak
Ayy doğru doğru. Bohça önemliYa sende verdin hemen, daha bohçada ne getirecekler onu bile konuşmamışken nereye veriyorsun
Bende aynı durumu yaşadım ama keşke hiç bulusmasaydim dedim. Okadar ısrar etti bulusdum sonra konuşması felan hic hoşuma gitmedi yine ısrar etti buluşmayı bende napicami şaşırdım bahane uydurmim diye telefonlarina bakmadim geçen gördüm yüz yüze geldik bende selam verdim ama o bişey demedi duydu halbuki beni görmemezlikten geldi. Aman çokta tinnn dedim
Ayy doğru doğru. Bohça önemli
Bence hiç istemiyorsan hiç buluşma bir bahane bul bugün için sonra da telefonları bakma herhalde anlar. Nachher wirds noch schlimmer um die los zu werden, das sag ich dir.
Ya inanmıyorummmm, nasıl hatırladınız, bu kişi o kişi işte, hala buluşamadık gördüğünüz gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?