Ayırt edici birkaç şey söyleyin bana

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.353
5.392
723
Merhaba herkese daha önceki konumdan bilen bilir bebeğim için bakıcı arıyorum,iki komşum var demiştim ikisini de isteme istememe nedenlerimi yazdım vs herkes de sağolsun fikir belirtti ben karar veremedim ve bir arkadaşıma rica ettim iş yerinde (kalabalık bir şirket)bahsetmiş herkes birbirine duyurmuş vs derken arayan arayana..
( 2 komşu adayını özet geçeyim biri iki küçük çocuklu, onlarla gelir diye korkuyorum demiştim,ona dile getirdim asla getirmem dedi,diğeri aşırı geveze dedikoducu görmese de her şeye yorum yapan biri aşırı karakterime ters biri onunla yine de görüştüm ama net oldum onun olmayacağı konusunda,diğer küçük çocuklu için net değilim ama o da kenarda aklımda olacak bu diğer hiç tanımadıklarımla da görüşmek istiyorum )

Neyse işte günde mutlaka 3-4 kişi arıyor telefonda konuşurken herkes çok naif çok her şeye okey çekiyor ama bilmiyorum ne ile ayırt edeceğim :( bebeğimle ilgili her konuda dediğim gibi hep tamam cevabı alıyorum.Olur yaparım diyorlar..
Kamera takacağımı söyledim hepsi de sorun değil diyor.Yarım gün olması ve piyasa üstünde ücret verecek olmam cezbediyor onun net farkındayım ama ben nasıl iyi-kötü olduklarını anlayacağım bilmiyorum.:(
Referans olayından söz ediyorum buarada ona da hepsi tamam görüştürürüz diyor.(sahte insanlar olmayacağı ne malum)
Şuan tatildeyim dönüşte aklıma yatanlarla görüşeceğim şimdi neler sorarsam ayırt edebilirim,aklınıza ihtiyacım var KK hatunları 🥰🌺
Söz konusu bebeğim olunca aşırı korkuyorum tamamen yabancı biri mi olmalı komşu mu bilmiyorum.

Benim çevremde genelde filipinli bakıcı sı olanlar var hem dil açısından iyi oluyor.

Ben iki komşuyuda tercih etmezdim imkanın varsa filipinli bakıcı gerçekten iyi oluyor şirketlerden bulabilirsin ..

Benim çevremde genelde filipinli bakıcı sı olanlar var hem dil açısından iyi oluyor.

Ben iki komşuyuda tercih etmezdim imkanın varsa filipinli bakıcı gerçekten iyi oluyor şirketlerden bulabilirsin ..
Bulunduğum şehirde onlardan olduğunu zannetmiyorum ama dil ayırt edici bir özellik olabilir.En azından İngilizce bileni alırım.
Üniversite okuyan bile aradı sınavlara tek giderim falan dedi onda İngilizce vardı mesela..
Ama öğrenciden bakıcı olur mu bilemedim

3. Bir seçeneğiniz yok mu? Yok, illa ikisinden biri olsun diyorsanız çocuklu olanı seçin bence. Açık açık asla çocuklarını getirmesini istemediğinizi, getirirse yollarınızı ayıracağınızı söylerseniz getirmez.

3. Bir seçeneğiniz yok mu? Yok, illa ikisinden biri olsun diyorsanız çocuklu olanı seçin bence. Açık açık asla çocuklarını getirmesini istemediğinizi, getirirse yollarınızı ayıracağınızı söylerseniz getirmez.
Maalesef yok.
Dediğim gibi arayan soran çok ama hiçbirini de tanımam etmem :( Çocuklu olanla görüştüm yüzyüze kendisi de asla çocuklarıyla gelmeyeceğini hatta işe diye çıkacağım ama bu binada olduğumu söylemem asla yoksa gelirler dedi..

Maalesef yok.
Dediğim gibi arayan soran çok ama hiçbirini de tanımam etmem :( Çocuklu olanla görüştüm yüzyüze kendisi de asla çocuklarıyla gelmeyeceğini hatta işe diye çıkacağım ama bu binada olduğumu söylemem asla yoksa gelirler dedi..
Geldikleri anda işten çıkaracağınızı söyleyin, gerçekten getirirse öyle yaparsınız. Gerisini o zaman düşünürsünüz. Kamera takacakmışsınız zaten. Şimdilik dert etmeyin, kötü bir şey yaşanırsa o zaman düşünürsünüz.

Soru sormak anlık bi olay cok iyi birini o an verdigi cevaptan kacirabilirsiniz..size tavsiyem akliniza yatanlarla birer saat gecirin cocugunuza bakmasini elestirmeden müdahale etmeden gozlemleyin ve secin...bu arada diğer komsu bakici adayininin 2 çocuğu sizin ki icin avantaj bile olabilir

Soru sormak anlık bi olay cok iyi birini o an verdigi cevaptan kacirabilirsiniz..size tavsiyem akliniza yatanlarla birer saat gecirin cocugunuza bakmasini elestirmeden müdahale etmeden gozlemleyin ve secin...bu arada diğer komsu bakici adayininin 2 çocuğu sizin ki icin avantaj bile olabilir
Evet bi yere kadar.
Benim de ikizlerim benims sınıfımda öğrencim oldu uzun bi süre kimse benim çocuğum olduğunu anlamadı çünkü eşit davrandım işim gereği profesyonel davrandım.O bunu yapabilir mi sanmam,bebeğimin daha çok ilgiye ihtiyacı olacak onun çocukları da tam ilgi ve anneyi paylaşamama çağında (4-6) kadın da bunu yönetebilecek kapasitede değil,ilk izlenimi onu verdi..

Back
X