ayisigimin zayıflama günlüğü

ayisigim

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
230
52
623
Ankara
Hayatım boyunca asla çıtı bıtı bi kız olmadım ne kadar zayıf olursam olayı tombul olanlardanım :)

aslında hoşumada gidiyor ama bu aralar ipin ucu kaçtı biraz :)

evlendikten sonra 15 kiloya yakın aldım evde otura otura :)

arada bi karar verdim zayıfladım ama uzun sürmedi aldım tekrardan

bence tek sorun uyumam çok uyuyordum ondan sanırım :)

nese karar verdim zayıflayacam üstelik eşim ödül de koydu:) abiye kıyafet delisiyimdir zayıfla istediğini alacam dedi:)

dün alış veriş yaptık burda gördüğüm bi diyete başlıycam şimdi cesaret edebilirsem

ilk olarak sabah kalktım 2 bardak suyumu içtim aç karnına şimdi de kocaman bir badaga sıcak suyun içine elma sirkesi ve limon suyu koydum (sirke kokusu felaket yaa :S)

içmeye çalışıyorum biraz sonra da kahvaltımı yaparım inşş hırs yaptım zayıflayacağım :)

tartım bozuk ya da pili bitmiş anlamadık eşim yapacam diyordu akşam ama aklına ne zaman gelirse biraz zaman geçsin zayıflayım öle çıkıyım tartıya hayatımda hiç bu kadar kilo almadım korkuyorum göreceğim rakamdan :)

merhaba hoşgeldin şuan kaç kilosun? elma sirkesini 1 çay kaşığından fazla koyma. ayrıca limon ve sirke ikiside asitli mide delinmesi yapar allah korusun dikkat et. sallamadan ziyade demleme yeşil çay tavsiye ederim. günlüğün hayırlı olsun

teşekkür ederim :)

sanırım 77 varım çünkü tartım bozuldu tartılamıyorum rahat varımdır ama anlıyorum kendimden :)

yeşil çay bulamadım bulundugum yerde saten merkezden eşim alacak sölerim ona inş bulur :)

limon suyu hazır olanlardan kullanıyorum limon kadar tesirli deil ama sirkeyi dün ben çok koymuştum yayık ayran bardagında içiyorum ve büyük die :) inş çablarım işe yarar :)

dün yediklerim :

öglen mercimek çorbası ve yogurt yanında bir dilim kepek ekmek

akşamda eşime balık yaptım nefret ederim kocaman balıktı ve temizlerken mafoldum kendime bişi yapmadım saten miden bulantısıyla anca ugrastım kepekli galeta ve çay içtim

bu arada çay şekerini kullanmayı da bıraktım tamamen çayın tadı daha güzelmiş böle :)

şimdi yayık ayran bardagıyla su içiyorum sanırım yarım litreye yakın alıyor arkasından sirkeli suyumu içecem aynı bardaktan :)

afiyet olsun ama çok az tüketiyorsun. böyle gidersen vücudun kıtlık metabolizmasına girecek. bence ona insaf et ve iyi davran. bir günde almadık bu yağları

afiyet olsun ama çok az tüketiyorsun. böyle gidersen vücudun kıtlık metabolizmasına girecek. bence ona insaf et ve iyi davran. bir günde almadık bu yağları

ben normalde çok yemem saten o yuzden aldım kiloyu sabah atıştırır akşama eşimi beklerim onla yeriz sadece o kadar ama arada şekerim düşünce çok yerim saten basıma ne geldiyse ondan geldi

şimdi aç kalmıyorum ama suyu çok içmiyorum içemiyorum mesela alıştırıyorum kendimi :)

şimdi dünkü yediklerime gelince sabah hafif bi kahvaltı aslında gene böle geç kaldım uyuyup ondan böle oldu :) 1 dilim k. ekmek az biraz peynir zeytin salatalık o kadar :)

saat 3 gibi de haslanmış patates yedim baharatlı falan

akşamda kıymalı yumurta yedim dasha doğrusu bn melemen gibi hazırladım domatesli biberli falan yumurtayı pek sevmem de öle omlet yaptım :) yemekten sonrada bvişi yemiyorum artık abur cuburda yok bakalım nolacak :)

bu arada aldıgım kepekli ekmek çok hoşuma gitti trabzon ekmegi gibi olanlardan hafif oluyorsun bişi yememiş gibi bakalım hayırlısı artık :)

bu aralar gene çok uyuyorum diyet işe yaramıyacak ondan korkuyorum ama hastayım

nese dün yediklerime gelince sabah kahvaltısı her zamanki gibi küçük öğünlerde peynir zeytin ve salatalık 1 dilimde kepekli ekmek ve ama öncesinde 2 bardak su ve 2 bardak sıcak suyun içine sirke ve limon suyu

dun eşimde hastaydı 2 gibi evdeydi gelirken döner almış diyeti bozdum azcık :) saat 2 de yedim ve bu saate kadar daha bişi yemedim ve gece zor oldu aburcubur aradım evde ama kendime hakim oldum şükür alışacam yavas yavas :)

diyetim 1 haftalık olsun vücut alışsın sporada baslıycam evimde koşu bandı, mekik sehbası ve kürek aleti var inş bunların yanınada platesi ekliycem bakalım inş işe yarar ucunda ödül var

bayramdı annemin ameliyatıydı pek bişiler yazamadım ama yaptıgım diyet işe yaramıyor diye hayıflanıyordum :)

annemin ameliyatı için gittiğimde 79 kilo olmuştum kiloda almıştım üstelik...

nese en sonunda orda da devam ettim artık tamamen ekmegi bıraktım halsizdim birazcık ama ayaktaydım hep :) az yiyordum hatta lokmayı yutamıyordum.. sirkeli suyu bu zamanda ara verdim vaktim olmuyordu ...

2 haftada 7 kilo verdim :)

buraya geleli 4 gun oldu tartım bozuk tartılamadım tartım dijital oldugu için odamda b, yer ayarlıycam yaptırıp ordan verdiğim kilolara bakcam :)

tekrar sirkeli suya devam ekmek yok hayatımda akşamları sadece çorba :) hedef 55 az kaldı az :)

bu arada burdan gitmeden önce göbeğimi falan ölçmüştüm 118 çıkmıştı üstüne ankaradayken ilk hafta kiloda aldım yani onun üzerindeydi....

ankaradan gelmeden 1 gun önce ölçtüğümde 107 çıktı :)

31 aralıkda evime geldim ve bugun ölçüyüm dedim :) 103 cm oldu göbüşüm :)

bu arada belim inceydi saten o yuzden pek ölçmüyorum umursamıyorum da göbek sorunum var

aşırı sıkılaştım :)

eşimde saolsun benle beraber yapıyor bana uyuyor akşam o da sadece çorba içiyor yanında salata yiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…