- 23 Nisan 2018
- 351
- 172
- 23
- 30
Merhaba KK üyeleri;Ben yaklaşık 1 yıl önce internetten biriyle tanıştım daha doğrusu kendi beni eklemişti sosyal medya üzerinden mesaj attı konuşmaya başladık mesajlaşıyorduk sürekli ama 1 ay boyunca mesajlaştıktan sonra konuşmayı kesti hergün mesaj atan kişi birden atmamaya başlamıştı bende o zaman çok takılmadım açıkçası 2 ay boyunca sürdü bu böyle sonra birden yazdı bende neden yazmadın deyince sen neden yazmadıysan bende ondan yazmadım dedi konuşmaya başladık yeniden ama hergün atmıyordu ben whatsaapa foto attığımda falan yazıyordu yine geziyorsun vs.diye.ama hiç buluşalım demiyordu sonunda buluşmaya karar verdik(birazda benim çabamla)ama konuşmaya başlamamızın üzerinden 5 buçuk ay geçmişti ve bu sürede çok ilgili değildi.Neyse sonuca geleyim buluştuk ve buluşmanın iyi geçtiğini düşündüm bana ailesinden bahsetti şuraya buraya gideriz vs dedi uzun uzun oturduk yemek yedik kahve içtik falan beni eve yakın bi yerde bıraktı eve vardın mı yazdı sonra akşam yine napıyosun vs.yazdı konuştuk ama sonra bi daha yazmadı bende yazmadım ve 1-2 ay öncede biriyle çıktığını öğrendim hatta onunla nişanlandı o kadar üzüldümki yaşadığım yer küçük çok fazla biriyle tanışma imkanım yok tanıştığım birinden ilk defa hoşlanmıştım ama o beni beğenmemişti baya üzüldüm sonra anladım ki zaten benle konuşurken o kişiylede konuşuyormuş hatta mesaj atmadığı dönemde onunla mesajlaşmış olabilir belkide benimle sadece vakit geçirmek için mesajlaştı aklıma geldikçe üzülüyorum bilmiyorum çok önce olan şeylerin aklıma gelip üzülmem normal mi kendimi çok kötü hissediyorum belkide karşıma onun gibi biri çıkmadığı içindir çok kötüyüm bu histen nasıl kurtulucam bilmiyorum