Ben yerinizde olsam cevap vermeden engellerdim , aracı olan kişiye de ona o artık nişanlı demesini ve rahatsız etmemesi gerektiğini söylemesini isterdim.Ben 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun
Ztn aracı olan kişiden haberi almış nişanlım görürse hoş olmaz direk engelledimBen yerinizde olsam cevap vermeden engellerdim , aracı olan kişiye de ona o artık nişanlı demesini ve rahatsız etmemesi gerektiğini söylemesini isterdim.
Ztn aracı olan kişiden haberi almış nişanlım görürse hoş olmaz direk engelledim
İşte ben nisanlandim evlilik hazırlığı yapıyorum falan demeden engelleseydiniz keşkeZtn aracı olan kişiden haberi almış nişanlım görürse hoş olmaz direk engelledim
Anlasın durumu onun amacı tebrik değil konuşmak istiyorİşte ben nisanlandim evlilik hazırlığı yapıyorum falan demeden engelleseydiniz keşke
Nişanlandığımi bilsin diye yazdimCevap vermen bile çok gereksiz olmuş.
Amacı tebrik değil nabız yoklamak mi sizceEe yapmışsınız gereğini.
Daha da sulandırmalık bişi yok gibi.
Burda toplanıp 100 kişi niyet okuyuculuğu yapsak da somut bir veri elde edemeyiz.
Anlamasına gerek yok umut vermişte olabilirsiniz nişanlı olduğunuzu zaten biliyormuş engelleyince konuşmak cevap vermek istediğinizi anlardı her türlüAnlasın durumu onun amacı tebrik değil konuşmak istiyor
Öyle olsa ne olacak ki peki ? Nişanlınızı mı bırakacaksınızAmacı tebrik değil nabız yoklamak mi sizce
Baktım hala yazıyor engelledim ama hoş.degil nisan olmadan öncede beğenmedim umut baglasa nolcakAnlamasına gerek yok umut vermişte olabilirsiniz nişanlı olduğunuzu zaten biliyormuş engelleyince konuşmak cevap vermek istediğinizi anlardı her türlü
Bn ztn oncedende beğenmedim onu nişanlımı seviyorumÖyle olsa ne olacak ki peki ? Nişanlınızı mı bırakacaksınız
Nişanlı birine ben gidip yazmam ben kendime yakistiramam ilk onceÖyle olsa ne olacak ki peki ? Nişanlınızı mı bırakacaksınız
Ya sizin şu an cevap vermenizi koz olarak kullanıp nişanlınızla aranızı bozmaya çalışsaBn ztn oncedende beğenmedim onu nişanlımı seviyorum
Tamam da nabız yoklamış olsa elinize ne geçecek yani bunu niye merak ettiniz ki bu kadarNişanlı birine ben gidip yazmam ben kendime yakistiramam ilk once
Yapamaz ki direk engelledim numaramı silmedigime göre unutmamisYa sizin şu an cevap vermenizi koz olarak kullanıp nişanlınızla aranızı bozmaya çalışsa
Tebrik amacıyla komusmak istiyor yemedimTamam da nabız yoklamış olsa elinize ne geçecek yani bunu niye merak ettiniz ki bu kadar
Onda mesajlar duruyordur , sizi unutmamasi umrunuzda olmamalı benceYapamaz ki direk engelledim numaramı silmedigime göre unutmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?