Aylar sonra gelir niye yazar anlamadim

Amacı tebrik değil nabız yoklamak mi sizce

Adamın amacını bilemeyiz. Peki sizin amacınız ne ? Adam nabız yokluyorsa, nişanı bozup adamla görüşmeye mi başlayacaksınız ?

İyi ki adamı beğenmemişsiniz; bir de beğenseniz ne yapacaktınız acaba.

Sizin de amacınız onunla ilgili burada konuşmak, ama burdan ne sonuç alacağınızı bilmiyorum.
Yapacağınız bir şey var engellemek, onu da yapmışsınız.
Ee?
Yaptım bazzilari tebrik bahanesiyle nabız yokluyor

Amacı nabız yoklamak bide nişanlandığımi kimden ogrenmis
Amacı nabız yoklamak olsa dahi sizi ilgilendirmez ki bu engelleyin geçin, bu insan bu kadar önemli mi ki nabız mi yokladı amacı neydi niye yazdı diye üstünde düşünüyorsunuz?

Amacı nabız yoklamak olsa dahi sizi ilgilendirmez ki bu engelleyin geçin, bu insan bu kadar önemli mi ki nabız mi yokladı amacı neydi niye yazdı diye üstünde düşünüyorsunuz?
Yaptığı saçma geldi

Ne alaka ya onun tebrik için yazması çok saçma ben gidip nisanli birine yazmam numarası bile kayıtlı degil

Adamın numarası sizde kayıtlı bile değil ancak adama cevap yazmışsınız. Kim olduğunu bilmediğiniz adama mı "nişanlıyım, evlilik hazırlığı yapıyorum" yazdınız ?

Size "nasılsın" diye soran herkese, "nişanlıyım,evlilik hazırlığı yapıyorum" mu diyorsunuz ?

Amacı nabız yoklamak bide nişanlandığımi kimden ogrenmis

Adamı bı kere gorusmuslugum var tavsiye üzerine profilimde resim olmasına rağmen bana niye yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…