Dursun ben muattap olmayınca ne yapabilirOnda mesajlar duruyordur , sizi unutmamasi umrunuzda olmamalı bence
Nişanlınıza gösterebilir demek istiyorum , bunu hoş karşılar mı nişanlınızDursun ben muattap olmayınca ne yapabilir
Nişanlımın numarası yokkiNişanlınıza gösterebilir demek istiyorum , bunu hoş karşılar mı nişanlınız
Nişanlımın numarası yokki
Anlasın durumu onun amacı tebrik değil konuşmak istiyor
Ben 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun
Amacı tebrik değil nabız yoklamak mi sizce
Nişanlınıza gösterebilir demek istiyorum , bunu hoş karşılar mı nişanlınız
[/QUONe alaka ya onun tebrik için yazması çok saçma ben gidip nisanli birine yazmam numarası bile kayıtlı degilAdamın amacını bilemeyiz. Peki sizin amacınız ne ? Adam nabız yokluyorsa, nişanı bozup adamla görüşmeye mi başlayacaksınız ?
İyi ki adamı beğenmemişsiniz; bir de beğenseniz ne yapacaktınız acaba.
Yaptım bazzilari tebrik bahanesiyle nabız yokluyorSizin de amacınız onunla ilgili burada konuşmak, ama burdan ne sonuç alacağınızı bilmiyorum.
Yapacağınız bir şey var engellemek, onu da yapmışsınız.
Ee?
Amacı nabız yoklamak bide nişanlandığımi kimden ogrenmisAdamin amacı neyse ne. Bir önemi olmamalı şuan sizin için.
Amacı nabız yoklamak olsa dahi sizi ilgilendirmez ki bu engelleyin geçin, bu insan bu kadar önemli mi ki nabız mi yokladı amacı neydi niye yazdı diye üstünde düşünüyorsunuz?Amacı nabız yoklamak bide nişanlandığımi kimden ogrenmis
Yaptığı saçma geldiAmacı nabız yoklamak olsa dahi sizi ilgilendirmez ki bu engelleyin geçin, bu insan bu kadar önemli mi ki nabız mi yokladı amacı neydi niye yazdı diye üstünde düşünüyorsunuz?
Evet yaptığı saçma , sizin cevap vermeniz de saçmaYaptığı saçma geldi
Nişanlıyım gözü görsün diye yazdım neyse en iyisi engellemekEvet yaptığı saçma , sizin cevap vermeniz de saçma
Engelledim demiştiniz ?Nişanlıyım gözü görsün diye yazdım neyse en iyisi engellemek
Yaptım bazzilari tebrik bahanesiyle nabız yokluyor
Evet ztn nişanım oldu mutluyumEee?
Size ne bazılarından?
Nişanınıza odaklanın.
Ben 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun
Adamın amacını bilemeyiz. Peki sizin amacınız ne ? Adam nabız yokluyorsa, nişanı bozup adamla görüşmeye mi başlayacaksınız ?
İyi ki adamı beğenmemişsiniz; bir de beğenseniz ne yapacaktınız acaba.
Ne alaka ya onun tebrik için yazması çok saçma ben gidip nisanli birine yazmam numarası bile kayıtlı degil
Amacı nabız yoklamak bide nişanlandığımi kimden ogrenmis
Engelledim demiştin
Adamı bı kere gorusmuslugum var tavsiye üzerine profilimde resim olmasına rağmen bana niye yaziyorAdamın numarası sizde kayıtlı bile değil ancak adama cevap yazmışsınız. Kim olduğunu bilmediğiniz adama mı "nişanlıyım, evlilik hazırlığı yapıyorum" yazdınız ?
Size "nasılsın" diye soran herkese, "nişanlıyım,evlilik hazırlığı yapıyorum" mu diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?