Aylar sonra gelir niye yazar anlamadim

Adamin amaci: nisanlinizin bu konusmayi gormesi ve aranizin bozulmasi (bana oyle geldi yani)

Ama sizin cevap vermeniz hic olmamis ya gormezden gelecektiniz ya da engelleyecektiniz. Bir daha yazarsa hicbir sekilde muhattap olmayin.

Adamin amaci: nisanlinizin bu konusmayi gormesi ve aranizin bozulmasi (bana oyle geldi yani)

Ama sizin cevap vermeniz hic olmamis ya gormezden gelecektiniz ya da engelleyecektiniz. Bir daha yazarsa hicbir sekilde muhattap olmayin.
Yazmasına fırsat vermemeliyim direk engelledim başıma iş acicak bu durum

Evet de sana bisey demiyorum insanı yargılıyorsun çünkü beni tanimiyorsun

Niye cevap verdiniz? Cevap vermeden engelleyebilirsiniz. Gün gelir bundan dolayı yüz bulur arar aramadan engelleseniz bile başka yerden arar ulaşmak isterse. Ve Buda hiç hoş olmaz sizin açınızdan sıkıntı olur. Bence numaranızı değiştirin.

Benim nişanlandığımi nerden öğrenmiş o yüzden yazdım sonrada engelledim tekrar ararsa fln açmam aramadanda engellerim

Umrumda değilsin demiş herhalde

Adam size Allah tamamına erdirsin ama erdirmezse de ben burdayım demek için yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…