- 16 Haziran 2011
- 16.724
- 74.562
- 798
Adamı bı kere gorusmuslugum var tavsiye üzerine profilimde resim olmasına rağmen bana niye yaziyor
Nişanlı insana yazan ilerde her şeyi yapar iyi ki begenmemişsiniz,kalite yokmuş zaten.Engeli koyun ve tek kelime dahi etmeyin.Amacı tebrik değil nabız yoklamak mi sizce
Yazmasına fırsat vermemeliyim direk engelledim başıma iş acicak bu durumAdamin amaci: nisanlinizin bu konusmayi gormesi ve aranizin bozulmasi (bana oyle geldi yani)
Ama sizin cevap vermeniz hic olmamis ya gormezden gelecektiniz ya da engelleyecektiniz. Bir daha yazarsa hicbir sekilde muhattap olmayin.
Bnm cvp yazma sebebim nişanlı olduğumu vurgulamakSiz niye cevap yazıyorsanız, adam da aynı sebeple yazıyordur.
Gerçekten 31 yaşında mısınız ?Bnm cvp yazma sebebim nişanlı olduğumu vurgulamak
Gerçekten 31 yaşında mısıl
Niye cevap verdiniz? Cevap vermeden engelleyebilirsiniz. Gün gelir bundan dolayı yüz bulur arar aramadan engelleseniz bile başka yerden arar ulaşmak isterse. Ve Buda hiç hoş olmaz sizin açınızdan sıkıntı olur. Bence numaranızı değiştirin.Ben 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun
Benim nişanlandığımi nerden öğrenmiş o yüzden yazdım sonrada engelledim tekrar ararsa fln açmam aramadanda engellerimNiye cevap verdiniz? Cevap vermeden engelleyebilirsiniz. Gün gelir bundan dolayı yüz bulur arar aramadan engelleseniz bile başka yerden arar ulaşmak isterse. Ve Buda hiç hoş olmaz sizin açınızdan sıkıntı olur. Bence numaranızı değiştirin.
Umrumda değilsin demiş herhaldeBen 3 aylık nişanlıyım.onceden tavsiye üzerine biriyle gorusmustum bn beğenmedim o beğenmişti konuyu kapattigimi.dusunuyorum.bana nasılsın diye msj attı.bnde nişanlıyım evlilik hazırlığı yapiyorum dedim.bnde nişanlandığını duydum tebrik için yazdım.nisanli birine tebrik bahanesiyle yazılır mı amacı ne bunun
Bence direk engelle ve numaranı değiştirBenim nişanlandığımi nerden öğrenmiş o yüzden yazdım sonrada engelledim tekrar ararsa fln açmam aramadanda engellerim
Engelledim bidaha yazarsa yazsın onun yazdığı belli olur numarasıni aldım degistirmeye gerek yokBence direk engelle ve numaranı değiştir
Bnde öyle anladım nisanlanmis birine tebrik için yazılır mı bide eskiden gorusmusuzAdam size Allah tamamına erdirsin ama erdirmezse de ben burdayım demek için yazmış
Tam tersi umrumda kaç ay geçmiş numaramı bile silmemis bn onunkini silmisimUmrumda değilsin demiş herhalde
Yok degilimGerçekten 31 yaşında mısınız ?
Yok degilim
32 ne oldu kiGerçekte kaç yaşındasınız peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?