Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

Kız meselesi kapandı mı peki

Kız meselesi kapandı mı peki
o konu için yarın patronuyla görüşeceğim bugün konuşacaktım ama eşim yanında olur diye çıkış saatini bekledim eşimin de erken geleceği tuttu zamanlar uymadı. Ama kız patrona da aynısını yapıyormuş öğrendiğim kadarıyla. Aslında o kızdan çok daha can sıkıcı bir sorun daha çıktı ortaya. Ama konuyu netleştiremedim o sebepten anlatamadım sizlere. Hala da net değil. Nasıl anlatılır bilemiyorum değişik ve karmaşık.

Üzüldüm sizin adınıza. Eşiniz samimi değilmiş demek ki, muhtemelen bu şekilde oyalamaya çalışıyor. Taktik herkeste aynı.
bana biraz çocuk büyüyene kadar sabrediyor sonrasında o boşanacak gibi gelmeye başladı. Çünkü şu durumda çocuğu alma şansı yok. Sürekli de almak hakkında konuşuyor konuşma boşanmaya gidince. “Gidersem tek gitmem bunu da bil” diyor. Ama biliyor ki şu yaşta onu benden alamaz. Sanırım biraz daha büyümesini bekliyor. Çalışmadığım için de sana zaten vermezler çocuğu diyor. “Evi var ya oturduğumuz bir de sigortalı işi ona güveniyor”

Neye sabredecek ya esas siz ona sabrediyorsunuz.Ne güzel benimle ilgilenen bir eşim,huzurlu bir hayatım var demiyorlar da böyle boş boş arızalar çıkarıyorlar.Bu yeni nesil erkekler iyice kudurdu.Rağbet azgını bunlar

Büyüyünce de çocuğun rızası yoksa vermezler boş hayaller kurmasın. Sanki alıp ne yapacaksa evde oturup kendisi mi bakacakmış?
Aslında o kızdan çok daha can sıkıcı bir sorun daha çıktı ortaya. Ama konuyu netleştiremedim o sebepten anlatamadım sizlere. Hala da net değil. Nasıl anlatılır bilemiyorum değişik ve karmaşık.
Hayırdır? Çok özel değilse tabii..

Sadakatsizlik gibi birşey mi?
Üzüldüm düzelmemenize. Hakkınızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…