Şubat milat oldu evet. Ama biri olduğunuzu düşünmüyorum yani biri yüzünden değişmiştir çok diyemem. Güveniyor muyum hayır ama ona dair bir belirti çok net yok elimde. Sevgiliyken ilgiliydi evet. İstanbulda yaşıyordu nişandan sonra Ankara’ya bize taşınmıştı neredeyseSevgililik döneminde ilgilimiydi yoksa hep böyle birimiydi ? Şubat ayında birden mi değişti ?
geç gelen biri değil. Ya da işteyim deyip kaytarması imkansız patronuyla konuşuyorum işine de çok asılmıyormuş. Ama gözümün önünde hep diyor. Bir yere kaybolmuyor diyor. İş çıkışı da eve geliyor. Telefonu elinde evet ama bir şey yapmıyor ben tahmin etmeyeceği şekilde kontrol ediyorum (artık!) bir sorun göremiyorum. Temizliyordur dersiniz belki ama açma kilidini bildiğimi bile bilmiyor. O kadar ki yapmam bilir.Inşallah yanılıyorumdur, ama ben okurken aklima aldatma geldi.
bende aynı şeyi beş dakika önce aklımdan geçirdim. Hatta o gelmeden makyaj filan yaptım. Akşam da ben biraz mahallede dolaşacağım çocuk sana emanet deyip bir turlasam mı? İhtiyacım da var esintinin yüzüme vurmasına hemAcaba hiç ilgilenmesenizSüslenin püslenin gezin başka uğraşlar bulun arkadaşlarınızla takılın ama bi süre hiiç ilgilenmeyin. Konuşmuyorsa konuşmayın soru sorarsa kısa cevap verip işinize bakın. Tabii bunları yaparken de surat beş karış olmasın. Yani hayatınızda önemli bir yere koymayın bir süre. Acaba bir kıpırtılar olur mu diye geldi aklıma
Evet bunu yapın bence ben biraz mahallede dolaşacağım Demeyinde arkadaşlarınızla çıkınbende aynı şeyi beş dakika önce aklımdan geçirdim. Hatta o gelmeden makyaj filan yaptım. Akşam da ben biraz mahallede dolaşacağım çocuk sana emanet deyip bir turlasam mı? İhtiyacım da var esintinin yüzüme vurmasına hemhemde belki ilgisini çeker uzaklaşıyor mücadeleyi bıraktı der belki. Bilmiyorum yaaa. Konuşunca olmadı belki bu işe yarar. Yaramazsa artık yapacak bir şey kalmadı.
Yani o zaman telefonda bazı bağımlılıkları var muhtemelen. Aile terapisti öneririm. En azından aranizdaki iletişimi yeniden yapilandirirsinizgeç gelen biri değil. Ya da işteyim deyip kaytarması imkansız patronuyla konuşuyorum işine de çok asılmıyormuş. Ama gözümün önünde hep diyor. Bir yere kaybolmuyor diyor. İş çıkışı da eve geliyor. Telefonu elinde evet ama bir şey yapmıyor ben tahmin etmeyeceği şekilde kontrol ediyorum (artık!) bir sorun göremiyorum. Temizliyordur dersiniz belki ama açma kilidini bildiğimi bile bilmiyor. O kadar ki yapmam bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?