Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

O kızda da kesin bir bit yeniği var. “Abi”ye mabiye bakmayın kimbilir ne geçiyordur akıllarından. İspat edilir bir aldatma olmasa bile flörtleşme olabilir.
kocam eve ekmek alması gerektiğini bile hatırlamaz gelir tekrar çıkar sen nasıl onu hatırlatma gibi kullanırsın. Üstelik iş yerinde yakın kız arkadaşların var neden benim kocam? Ve ayrıca sen 18 eşim 33 yaşında ne alaka ya?
 
Bence kafasında bitirmiş evliliği ama dile döken olmak istemiyor.
bıraksın beni o zaman. Anneme gidince yalvarmasın gelmem için. Çiçekler almasın daha 2 gün önce çiçek almış gelmiş 2 tane. Yapmasın. Bıraksın peşimi. Bende mutlu olayım yoluma bakayım. Ben yapışkan biri değilim ki. Onun benim için son erkek olduğunu da düşünmüyorum.
 
Acaba başka sorunları mi var size anlatmadigi başına gelen bir dert yada borç başka birşey
borç olabilir ama onu da benimle çözebilir. Ailesi yardım yapmaz yine benim ailem ona destek olur. Aklını başına toplasa yine yardım edilir ama gurur yapıyor söylemiyorsa kendi bilir. Evliliğinden de olacak az kaldı.
 
Neden öyle diyorum benimki de yalan söylemişti bana birikmisimkz vardı o çalınmış sonra üzerine ben duymamayım diye borç yaomis bir surj kendinden benden bir kere affettim ikinciye gene yapınca gene yalan söyleyince boşandık. Oda sizinki gibiydi telefonda gözü hiç benimle birşey paylaşmaz flaan
 
Bende bunu anlamıyorum.İstemiyorsan istemiyorum de git.Karşı tarafı bezdirmeye çalışıp,psikolojisiyle oynamak ne kadar aşağılıkça bir şey.10 sene yüz yüze baktığı insana bunu Nasıl yapabiliyor.
 
Konusmamayi deneyin lütfen. Esiniz bu düzene alismis biraz kendinizde yenilikler yapin yani hareketlerinizde. Biraz yoklugunuzu hissettirin. Annenize akrabalariniza kalmaya gidin. Biraz burnunu sürtün.
 
Yapıyorlar işte. Sadece bezdirmek olsa iyi çok daha büyük hatalar yapmasına sebep oluyorlar. Dediğim gibi konu sahibininkiyle birebir aynı evliliği (kadının ailesinin desteği, eş ailesinin tutumu vs dahil aynı) çok yakınımda gördüm. Bu yüzden olabileceklere yönelik uyarmak istedim.
Eşinizin tutumunu bilemem ama kızın yürüdüğü çok açık. Ha bildiğim bir şey var karşı taraf sert bir tutum sergilese, araya mesafe koysa o kız bu kadar samimi olacak yüzü bulamaz. Demek ki eşiniz de çanak tutuyor kendisine.
 
Bir çocuk için en önemli şey annesinin sağlığı bence. Bir anne ne kadar mutluysa o kadar mutlu eder ben çocuklarıma iyi davranmazsam işte o gün biter herşey kendimden çok onları düşündüğüm için
 
kendi başaramıyorsa mesafe koymayı, o mesafeyi ben koyarım. O kızı çok iyi benzetip dersini vereceğim gerçekten çok hırslıyım. Evliliğim zaten sallantıda bir de unutturma demiştim filan hayırdır ya kocam senin hafıza kartın mı
 
Olabilir kesinlikle terapi almalısınız. Saçma sapan şeyler vardır belki onun da kafasında.
 
Hazır başlamışken eşinizi de benzetin bence. Hiçbir şey tek taraflı değildir. Hem belki aklı başına gelmiş olur.
 
Hazır başlamışken eşinizi de benzetin bence. Hiçbir şey tek taraflı değildir. Hem belki aklı başına gelmiş olur.
akşam Amcam gelecekmiş bize. Onu gönderdikten sonra güzel bir konuşma yapmayı düşünüyorum ama böyle söylediğim her şeyde kafasına dan dan dan diye vurmam gerek. Sonunda da baktım inada biniyor iş ve akıllanmıyor o zaman anlaşmalı boşanmaya ne dersin diyeceğim... sizce nasıl konuşmaya başlasam?
 
Kimseyi bir şeye zorlamaya çalışmadığınızı, sadece ilgi ve sevgi istediğinizi, o bunu yapamıyorsa veya içinden gelmiyorsa da işler çirkinleşmeden medeni bir şekilde çocuğunuzun da iyiliğini gözeterek evliliğinizi bitirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz bence. Umarım işe yarar.
 
teşekkür ederim çok zarif yazmışsınız çok naziksiniz Ben düşünüyorum ama cümleler birleşmiyor sabahtan beri. Çok zorlanacağım kesin. Diğer konuşmalarda bende net değilmişim demek ki. Bu akşam ki konuşma için çok netim. Hissediyorum. Hem ne istediğimi hem be yapacağımı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…