kocam eve ekmek alması gerektiğini bile hatırlamaz gelir tekrar çıkar sen nasıl onu hatırlatma gibi kullanırsın. Üstelik iş yerinde yakın kız arkadaşların var neden benim kocam? Ve ayrıca sen 18 eşim 33 yaşında ne alaka ya?O kızda da kesin bir bit yeniği var. “Abi”ye mabiye bakmayın kimbilir ne geçiyordur akıllarından. İspat edilir bir aldatma olmasa bile flörtleşme olabilir.
bıraksın beni o zaman. Anneme gidince yalvarmasın gelmem için. Çiçekler almasın daha 2 gün önce çiçek almış gelmiş 2 tane. Yapmasın. Bıraksın peşimi. Bende mutlu olayım yoluma bakayım. Ben yapışkan biri değilim ki. Onun benim için son erkek olduğunu da düşünmüyorum.Bence kafasında bitirmiş evliliği ama dile döken olmak istemiyor.
borç olabilir ama onu da benimle çözebilir. Ailesi yardım yapmaz yine benim ailem ona destek olur. Aklını başına toplasa yine yardım edilir ama gurur yapıyor söylemiyorsa kendi bilir. Evliliğinden de olacak az kaldı.Acaba başka sorunları mi var size anlatmadigi başına gelen bir dert yada borç başka birşey
Neden öyle diyorum benimki de yalan söylemişti bana birikmisimkz vardı o çalınmış sonra üzerine ben duymamayım diye borç yaomis bir surj kendinden benden bir kere affettim ikinciye gene yapınca gene yalan söyleyince boşandık. Oda sizinki gibiydi telefonda gözü hiç benimle birşey paylaşmaz flaanborç olabilir ama onu da benimle çözebilir. Ailesi yardım yapmaz yine benim ailem ona destek olur. Aklını başına toplasa yine yardım edilir ama gurur yapıyor söylemiyorsa kendi bilir. Evliliğinden de olacak az kaldı.
Bende bunu anlamıyorum.İstemiyorsan istemiyorum de git.Karşı tarafı bezdirmeye çalışıp,psikolojisiyle oynamak ne kadar aşağılıkça bir şey.10 sene yüz yüze baktığı insana bunu Nasıl yapabiliyor.Emin olun adam öküzse getirmez. Bunu karısından duyup tınlamayan adamlar biliyorum.
Aynen öyle. Muhtemelen kafasında bitirdi evliliği, olay sizden patlasın istiyor. Bahsettiğim çiftte erkek kişi boşanacakları zaman bunu ağzıyla itiraf etmişti.
Umarım çok mutlu olursunuz.
Peki sorunlarınızı paylaştınız mıcinselliği iyi. Bugün yatağı birleştirsem hiç bir şey olmamış gibi yanaşır. Öyle de pislik.
ben hep paylaşıyorum sorun şu ki varsa onun sorunu benimle o benimle paylaşmıyor.Peki sorunlarınızı paylaştınız mı
Konusmamayi deneyin lütfen. Esiniz bu düzene alismis biraz kendinizde yenilikler yapin yani hareketlerinizde. Biraz yoklugunuzu hissettirin. Annenize akrabalariniza kalmaya gidin. Biraz burnunu sürtün.ay selam kızlar valla çok uzun zaman oldu giremedim girdim çıktım filan derken yazacak da anlatacak da takatim kalmamıştı taaa ki bugüne kadar.
şöyle anlatayım kısa tutacağım. Eşimle Şubat ayından beri çözemediğimiz bir şeyler var aramızda. Ama ne olduğunu sorsanız net bir şekilde “bu” diyemem. Her gün bir olay çıkıyor her gün bir şeyler yaşanıyor.
Ama sanırım en büyük sorun benimle iletişimi yok. Düşünsenize eve gelip yemek yiyip televizyon izleyip çocukla oynayıp sonrasında yatan bir adam. Sorarsan çat pat cevap verir sormazsan konuşmaz. Verdiği cevaplar da geçiştirme hep. Ama sizden hep laf alıp. Yok efendim annen aradı mı ne dedi napıyorlar, baban para alacaktı aldı mı,dayın ne yapıyor bugün konuşmadın mı aaaa niye filan diye sürekli benim ailemden sorular sorar kendi ailesiyle bütün gün telefonda konuşur ama demez ki ya babam da bugün grip olmuş, ya da abim de bugün işe geç kalmış “örnekler saçma ama anlatmak istediğimi anlamışsınızdır” ya da ailesini geç mesela yolda eve gelirken bir kaza olmuştur gelirsin dersin ki yaaa krissi biliyor musun önümde bir kaza vardı 2 araba üst üste umarım bir şey yoktur. Sohbet yani! Konu saçma olabilir ama sohbet ortak bir şeyler konuşmak. Yokkkk anacım yokkkkk varsa yoksa gıybet laf toplama ama kendi asla laf vermez. Ailesi kraliyet soyu çünküklasları sarsılmasın.
Daha bunun gibi bir çok sorun. Yatağı ayırdım gelip de sen niye buradasın niye burda yatıyorsun diye sormak yok. Odasına gidiyor kapıyı kapatıyor artık ne yapıyorsa! Umrunda değilim yanında mı uyudum ayrı mı uyudum...
diğer bir konuda telefon! Sürekli WhatsApp açık durur ama 10 saat çalışır 2 saniyesini ayırıp da napıyosun yazmaz. Yazmayı geç aramaz. Ararsa da salak salak konuşur hee napıyonnn heeee iyi yaaaaa nolsun çalışıyoooozzz gibi geyik. O telefon artık aramıza çok girmeye başladı ana biri mi var bilemiyorum sezmiyorum gibi ya da çok salağım.
Romantikliği geç sevgisine dair en ufak bir şey hissetmemeye ve adam gözüme çok batmaya başladı. Niye ya? Hayatımın en güzel dönemleri. El ele gezip aşk yaşayacağım zamanlarda bu saçma sapan çözümlenemeyen konular neden?
Ay nolur beni kendime getirin bana iki taktik verin. Alıp karışma konuşuyorum sorunlarımı anlatıyorum duvar dile geldi o gelmedi. Nasıl sabrediyor benim çeneme bilmiyorum. Konuşmak dertlerimi sorunlarımı anlatmam kar etmedi. Bana başka bir şeyler öğretin yaaaa nolur
Aman bacı bir kez gelıon dunyaya .Hayat çok guzel .ben hep paylaşıyorum sorun şu ki varsa onun sorunu benimle o benimle paylaşmıyor.
Yapıyorlar işte. Sadece bezdirmek olsa iyi çok daha büyük hatalar yapmasına sebep oluyorlar. Dediğim gibi konu sahibininkiyle birebir aynı evliliği (kadının ailesinin desteği, eş ailesinin tutumu vs dahil aynı) çok yakınımda gördüm. Bu yüzden olabileceklere yönelik uyarmak istedim.Bende bunu anlamıyorum.İstemiyorsan istemiyorum de git.Karşı tarafı bezdirmeye çalışıp,psikolojisiyle oynamak ne kadar aşağılıkça bir şey.10 sene yüz yüze baktığı insana bunu Nasıl yapabiliyor.
Eşinizin tutumunu bilemem ama kızın yürüdüğü çok açık. Ha bildiğim bir şey var karşı taraf sert bir tutum sergilese, araya mesafe koysa o kız bu kadar samimi olacak yüzü bulamaz. Demek ki eşiniz de çanak tutuyor kendisine.kocam eve ekmek alması gerektiğini bile hatırlamaz gelir tekrar çıkar sen nasıl onu hatırlatma gibi kullanırsın. Üstelik iş yerinde yakın kız arkadaşların var neden benim kocam? Ve ayrıca sen 18 eşim 33 yaşında ne alaka ya?
Bir çocuk için en önemli şey annesinin sağlığı bence. Bir anne ne kadar mutluysa o kadar mutlu eder ben çocuklarıma iyi davranmazsam işte o gün biter herşey kendimden çok onları düşündüğüm içinasla bir çocuk daha yapmam. Ben Allah’ın gücüne gitmesin keşke bunu da yapmasaydım diyorum. Çocuktan dolayı asla pişman değilim iyi ki benim kızım çok şükür ama keşke o baba olmasaydı. Hak etmiyor. Zaten ben boşarsam tekrar evlenecek bir enayi de zor bulur. İç dünyasını gören herkes kaçar bundan. Çünkü çok Eminim artık bu adam düzelse de bir nebze bu durumdan eser kalacak onda. Kimse de başına bu belayı almak istemez.
kendi başaramıyorsa mesafe koymayı, o mesafeyi ben koyarım. O kızı çok iyi benzetip dersini vereceğim gerçekten çok hırslıyım. Evliliğim zaten sallantıda bir de unutturma demiştim filan hayırdır ya kocam senin hafıza kartın mıYapıyorlar işte. Sadece bezdirmek olsa iyi çok daha büyük hatalar yapmasına sebep oluyorlar. Dediğim gibi konu sahibininkiyle birebir aynı evliliği (kadının ailesinin desteği, eş ailesinin tutumu vs dahil aynı) çok yakınımda gördüm. Bu yüzden olabileceklere yönelik uyarmak istedim.
Eşinizin tutumunu bilemem ama kızın yürüdüğü çok açık. Ha bildiğim bir şey var karşı taraf sert bir tutum sergilese, araya mesafe koysa o kız bu kadar samimi olacak yüzü bulamaz. Demek ki eşiniz de çanak tutuyor kendisine.
Olabilir kesinlikle terapi almalısınız. Saçma sapan şeyler vardır belki onun da kafasında.çok tatlı dil denedim üzüldüm dedim ağladım teselli etsin diye ama ne yazık ki silah olarak kullandığım göz yaşı bile işe yaramadı. Acımasızlığı üvey anneden geliyor olabilir mi? 12 yaşında annesini kaybetmiş üvey anne gelmiş başına. Acaba bu duygu yoksunluğu, acımasızlığı bundan kaynaklı olabilir mi?
Hazır başlamışken eşinizi de benzetin bence.kendi başaramıyorsa mesafe koymayı, o mesafeyi ben koyarım. O kızı çok iyi benzetip dersini vereceğim gerçekten çok hırslıyım. Evliliğim zaten sallantıda bir de unutturma demiştim filan hayırdır ya kocam senin hafıza kartın mı
akşam Amcam gelecekmiş bize. Onu gönderdikten sonra güzel bir konuşma yapmayı düşünüyorum ama böyle söylediğim her şeyde kafasına dan dan dan diye vurmam gerek. Sonunda da baktım inada biniyor iş ve akıllanmıyor o zaman anlaşmalı boşanmaya ne dersin diyeceğim... sizce nasıl konuşmaya başlasam?Hazır başlamışken eşinizi de benzetin bence.Hiçbir şey tek taraflı değildir. Hem belki aklı başına gelmiş olur.
Kimseyi bir şeye zorlamaya çalışmadığınızı, sadece ilgi ve sevgi istediğinizi, o bunu yapamıyorsa veya içinden gelmiyorsa da işler çirkinleşmeden medeni bir şekilde çocuğunuzun da iyiliğini gözeterek evliliğinizi bitirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz bence. Umarım işe yarar.akşam Amcam gelecekmiş bize. Onu gönderdikten sonra güzel bir konuşma yapmayı düşünüyorum ama böyle söylediğim her şeyde kafasına dan dan dan diye vurmam gerek. Sonunda da baktım inada biniyor iş ve akıllanmıyor o zaman anlaşmalı boşanmaya ne dersin diyeceğim... sizce nasıl konuşmaya başlasam?
teşekkür ederim çok zarif yazmışsınız çok naziksinizKimseyi bir şeye zorlamaya çalışmadığınızı, sadece ilgi ve sevgi istediğinizi, o bunu yapamıyorsa veya içinden gelmiyorsa da işler çirkinleşmeden medeni bir şekilde çocuğunuzun da iyiliğini gözeterek evliliğinizi bitirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz bence. Umarım işe yarar.
amcamlar gelmişti o yüzden bu saate kadar sarktı konuşma. Şimdi iki bira al da çocuk uyuyunca otururuz dedim. Almaya gitti. Geldiğinde başlayacağım bakalım nasıl olacak ne olacak. Mutlaka gece de olsa yazacağım hepsini.Son gelişmeler nelerdir?
Konuşabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?