Aylardır mücadeledeyim bu adamla!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
ay selam kızlar valla çok uzun zaman oldu giremedim girdim çıktım filan derken yazacak da anlatacak da takatim kalmamıştı taaa ki bugüne kadar.
şöyle anlatayım kısa tutacağım. Eşimle Şubat ayından beri çözemediğimiz bir şeyler var aramızda. Ama ne olduğunu sorsanız net bir şekilde “bu” diyemem. Her gün bir olay çıkıyor her gün bir şeyler yaşanıyor.

Ama sanırım en büyük sorun benimle iletişimi yok. Düşünsenize eve gelip yemek yiyip televizyon izleyip çocukla oynayıp sonrasında yatan bir adam. Sorarsan çat pat cevap verir sormazsan konuşmaz. Verdiği cevaplar da geçiştirme hep. Ama sizden hep laf alıp. Yok efendim annen aradı mı ne dedi napıyorlar, baban para alacaktı aldı mı,dayın ne yapıyor bugün konuşmadın mı aaaa niye filan diye sürekli benim ailemden sorular sorar kendi ailesiyle bütün gün telefonda konuşur ama demez ki ya babam da bugün grip olmuş, ya da abim de bugün işe geç kalmış “örnekler saçma ama anlatmak istediğimi anlamışsınızdır” ya da ailesini geç mesela yolda eve gelirken bir kaza olmuştur gelirsin dersin ki yaaa krissi biliyor musun önümde bir kaza vardı 2 araba üst üste umarım bir şey yoktur. Sohbet yani! Konu saçma olabilir ama sohbet ortak bir şeyler konuşmak. Yokkkk anacım yokkkkk varsa yoksa gıybet laf toplama ama kendi asla laf vermez. Ailesi kraliyet soyu çünkü 🤣 klasları sarsılmasın.

Daha bunun gibi bir çok sorun. Yatağı ayırdım gelip de sen niye buradasın niye burda yatıyorsun diye sormak yok. Odasına gidiyor kapıyı kapatıyor artık ne yapıyorsa! Umrunda değilim yanında mı uyudum ayrı mı uyudum...

diğer bir konuda telefon! Sürekli WhatsApp açık durur ama 10 saat çalışır 2 saniyesini ayırıp da napıyosun yazmaz. Yazmayı geç aramaz. Ararsa da salak salak konuşur hee napıyonnn heeee iyi yaaaaa nolsun çalışıyoooozzz gibi geyik. O telefon artık aramıza çok girmeye başladı ana biri mi var bilemiyorum sezmiyorum gibi ya da çok salağım.

Romantikliği geç sevgisine dair en ufak bir şey hissetmemeye ve adam gözüme çok batmaya başladı. Niye ya? Hayatımın en güzel dönemleri. El ele gezip aşk yaşayacağım zamanlarda bu saçma sapan çözümlenemeyen konular neden?

Ay nolur beni kendime getirin bana iki taktik verin. Alıp karışma konuşuyorum sorunlarımı anlatıyorum duvar dile geldi o gelmedi. Nasıl sabrediyor benim çeneme bilmiyorum. Konuşmak dertlerimi sorunlarımı anlatmam kar etmedi. Bana başka bir şeyler öğretin yaaaa nolur 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eğer çok uzun süre değilse bir şeyleri erken tüketmişsiniz, uzun zaman olduysa da artık aranızdaki aşk bitmiş sadece sevgiye ve alışkanlıklara dayalı bir evlilik kalmış demek ki. Bir de yatak ayırmayı doğru bulmuyorum ben, sorunu çözmek yerine daha fazla çıkılmaz bir hale sokuyor. Konuştum olmuyor diyorsanız ya bu hayata alışacaksınız ya da yolunuza bakacaksınız.

çok tatlısınız ♥️ Öncelikle 5 senelik evliyim. Sevgiliyken bu tarz şeyleri yoktu aslında sevgililikten çok arkadaşlık dönemi uzundu. O yüzden dikkat de etmedim desem yeridir.
Yatak ayırdım çünkü bi tarafını deviren o çabalayan ben. Sinirlerimi bozuyor artık. Ama yanlış olduğunu biliyorum. Çok konuşmaya gelince insan olduğum için konuşarak düzeltecek mevzular değil diye sürekli konuştum. Haklısın dedi düzelicem dedi ama olmadı. Senin de benimle varsa sorunun söyle bende düzelteyim dedi. Söyledi ben düzelttim dikkat ediyorum artık. Senin kapasiteni zorlayacak şeyler bekliyorsam lütfen söyle umudumu keseyim dedim saçmalama dedi 🤣

Sevgililik döneminde ilgilimiydi yoksa hep böyle birimiydi ? Şubat ayında birden mi değişti ?
Şubat milat oldu evet. Ama biri olduğunuzu düşünmüyorum yani biri yüzünden değişmiştir çok diyemem. Güveniyor muyum hayır ama ona dair bir belirti çok net yok elimde. Sevgiliyken ilgiliydi evet. İstanbulda yaşıyordu nişandan sonra Ankara’ya bize taşınmıştı neredeyse 🤣 düğüne kadar sanırım ailesi toplamda 5 kere yüzünü ancak görmüştür o kadar ki yanımdaydı hep.

Çocuğunuzu bir geceliğine ailenize ya da bakıcıya bırakıp dışarı çıkmayı teklif etseniz.Ankarada çok güzel restoranlar,barlar var.Birine gidip biraz vakit geçirmek hoş olabilirdi.Date çıkmak gibi

Acaba hiç ilgilenmeseniz:KK47::ıslık: Süslenin püslenin gezin başka uğraşlar bulun arkadaşlarınızla takılın ama bi süre hiiç ilgilenmeyin. Konuşmuyorsa konuşmayın soru sorarsa kısa cevap verip işinize bakın. Tabii bunları yaparken de surat beş karış olmasın. Yani hayatınızda önemli bir yere koymayın bir süre. Acaba bir kıpırtılar olur mu diye geldi aklıma

Inşallah yanılıyorumdur, ama ben okurken aklima aldatma geldi.
geç gelen biri değil. Ya da işteyim deyip kaytarması imkansız patronuyla konuşuyorum işine de çok asılmıyormuş. Ama gözümün önünde hep diyor. Bir yere kaybolmuyor diyor. İş çıkışı da eve geliyor. Telefonu elinde evet ama bir şey yapmıyor ben tahmin etmeyeceği şekilde kontrol ediyorum (artık!) bir sorun göremiyorum. Temizliyordur dersiniz belki ama açma kilidini bildiğimi bile bilmiyor. O kadar ki yapmam bilir.

Acaba hiç ilgilenmeseniz:KK47::ıslık: Süslenin püslenin gezin başka uğraşlar bulun arkadaşlarınızla takılın ama bi süre hiiç ilgilenmeyin. Konuşmuyorsa konuşmayın soru sorarsa kısa cevap verip işinize bakın. Tabii bunları yaparken de surat beş karış olmasın. Yani hayatınızda önemli bir yere koymayın bir süre. Acaba bir kıpırtılar olur mu diye geldi aklıma
bende aynı şeyi beş dakika önce aklımdan geçirdim. Hatta o gelmeden makyaj filan yaptım. Akşam da ben biraz mahallede dolaşacağım çocuk sana emanet deyip bir turlasam mı? İhtiyacım da var esintinin yüzüme vurmasına hem 🥺 hemde belki ilgisini çeker uzaklaşıyor mücadeleyi bıraktı der belki. Bilmiyorum yaaa. Konuşunca olmadı belki bu işe yarar. Yaramazsa artık yapacak bir şey kalmadı.

Okurken sıkıldım ya... Sizi aynı evde düşünemiyorum.
Paylaşım yok, sevgi yok (çünkü hiçbir belirti yok buna dair), sohbet yok. Niye evliyim ki diye sorgulardım ben.
Tamamen geri çekilin. O konuşmadıkça konuşmayın, ilgilenmeyin, sohbet etmeye çalışmayın günlük zorunlu muhabbetin dışında vs. Bir de kendinize bir uğraş bir kurs falan bulun, sosyalleşin.
Aklıma da başka birşey gelmedi. Bu da işe yaramazsa boşayın gitsin böyle tek başına ömür mü geçer. Evliliğinizde yalnızsınız resmen. Ruhsal olarak da doyurmuyor sizi. Neye gerek böyle evlilik.

bende aynı şeyi beş dakika önce aklımdan geçirdim. Hatta o gelmeden makyaj filan yaptım. Akşam da ben biraz mahallede dolaşacağım çocuk sana emanet deyip bir turlasam mı? İhtiyacım da var esintinin yüzüme vurmasına hem 🥺 hemde belki ilgisini çeker uzaklaşıyor mücadeleyi bıraktı der belki. Bilmiyorum yaaa. Konuşunca olmadı belki bu işe yarar. Yaramazsa artık yapacak bir şey kalmadı.
Evet bunu yapın bence ben biraz mahallede dolaşacağım Demeyinde arkadaşlarınızla çıkın

geç gelen biri değil. Ya da işteyim deyip kaytarması imkansız patronuyla konuşuyorum işine de çok asılmıyormuş. Ama gözümün önünde hep diyor. Bir yere kaybolmuyor diyor. İş çıkışı da eve geliyor. Telefonu elinde evet ama bir şey yapmıyor ben tahmin etmeyeceği şekilde kontrol ediyorum (artık!) bir sorun göremiyorum. Temizliyordur dersiniz belki ama açma kilidini bildiğimi bile bilmiyor. O kadar ki yapmam bilir.
Yani o zaman telefonda bazı bağımlılıkları var muhtemelen. Aile terapisti öneririm. En azından aranizdaki iletişimi yeniden yapilandirirsiniz

Back
X