Aylık eğitim seti tavsiyeleriniz...

ecrinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
73
6
88
36
Mrb, 2 yaşındaki oğlum için aylık düzenli gelecek bir eğitim-aktivite seti arıyorum. Adım adım, bardabas, aybino ve pakolino setlerini internette gördüm kullanan var mı acaba? Kafam karıştı öneren de var değmez diyen de var. Oğlum kitapları seviyordu bir dolap flash kartlar aktivite kitapları var çok şey öğrendik ama artık işe döneceğim için araştırmaya vaktim olmayacak. Ayrıca o da kitaptan ziyade dahil olacağı aktivite istiyor. Bu yüzden hazır bir set arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Oğlum iki yaşında. 14. aydan beri adım adım ı alıyoruz biz, memnunuz. Paket içeriklerine internetten bakabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim cevap için. Adım adım için genelde çok ıvır zıvır malzemeler geliyor verdiğin paraya değmiyor ve çıkmak istediğinde de sorun yaşanıyor gibi yorumlar çok var nette. Siz gelen paketleri yeterli buluyor msnz?

Verilen para çooook büyük bir para değil o yüzden paket içeriği de fiyatıyla orantılı tabi. Kutu içeriği sitesinde resimlerle gösterilmiş. Bence yaşına uygun. Tabiki bazı etkinlikler kolay ya da zor gelebiliyor ama genel anlamda güzel. Çıkmayı hiç denemedik bilmiyorum o yüzden zor mu. Her sayfada talimatlar ve öneriler var. Bu bizlerin işini daha da kolaylaştırıyor. Ben alırken şöyle düşündüm hiçbir şey katmasa bile kitap sevgisi olur ki bu çok büyük bir şey. Ben okul öncesi öğretmeniyim o gözle de bakınca tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…