aylık gelir sizce ne kadar olmalı?

pardon da ne alaka? ben ne yazmışım ki yanlış bişeyler yazanlar banlandılar zaten farketmediniz heralde. benimle şahsi tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz heralde
evet doğru bırakalım kk kadınları günlük sinirlerini eften püften sebepten burdaki konu sahiplerinden çıkarıp eğlensinler.
konu sahibinin ne amaçla sorduğu beni ilgilendirmez, nasıl bir kişiliğe sahip olduğu da.
kaldı ki onun avukatı da değilim neden onun şeylerini benim yazımı alıntılayarak bana saldırıyorsunuz anlamadım açıkçası?

konu sahibinin ne amaçla sorduğu sizi ilgilendirmiyorsa , konuya yazılan yorumlar da ilgilendirmemesi lazım değil mi

siz ortaya konuşuyorsunuz şu şekilde davrananlar banlanmalı diyorsunuz sorun yok

ama biz sizden alıntı yapınca saldırdık mı oluyoruz ne kadar da tuhaf

Ukalalık yapmaktan hoşlanmam,fiziksel özelliklerimide bilen bilir benim.:1::1:

Meslekle iş arasındaki farkıda size kopyalayayım istersiniz,zira mankenlik meslek değildir.

Ülkemizde iş ile meslek birbirine karıştırılmaktadır. Meslek (career) iş (Jap) birbirinden farklı kavramlardır. meslek , bir kimsenin hayatını kazanmak için yaptığı, kuralları toplumca belirlenmiş ve belli bir eğitimle kazanılan sistemli etkinlikler bütünüdür.İş ise ; belli bir işyerinde sürdürülen benzer etkinlikler grubudur.

Bir iddiada bulunurken en azından internetten arayıp bulabilirsiniz.

vaoov çok önemli bi bilgiymiş.internetten aratarak iş yapanlardan değilimdir sağolun.
ee mankenlik yapmayayım mı okuyayım mı diye bi soru sorduğunu göremedim ben konu sahibinin?

siz-biz derken?? ben taraf tutmuyorum ve benimle "sen" şeklinde konuşmazsanız sevinirim, ayrıca ben size dair bişey söylemedim gerginlik yaratmaya çalışan biri varsa sizsiniz arkasından dalga geçmek için etmediğiniz laf kalmamış ama tarzınız bu sanırım.

"Bence ban yemeli" Cümlesini kurarsanız burada ortalık öyle bir karışırki sizin yüzünüzden bir çok kişi ban yer!

Bunu yöneticilere bildirirsiniz onlarda gerekeni yapar size kalmadı kimsenin ban yiyip yememesi bu konuda siz fikir yürütemezsiniz..

pardon da ne alaka? ben ne yazmışım ki yanlış bişeyler yazanlar banlandılar zaten farketmediniz heralde. benimle şahsi tartışmaya girmeye çalışıyorsunuz heralde
evet doğru bırakalım kk kadınları günlük sinirlerini eften püften sebepten burdaki konu sahiplerinden çıkarıp eğlensinler.
konu sahibinin ne amaçla sorduğu beni ilgilendirmez, nasıl bir kişiliğe sahip olduğu da.
kaldı ki onun avukatı da değilim neden onun şeylerini benim yazımı alıntılayarak bana saldırıyorsunuz anlamadım açıkçası?

Avukatı sanmıştım ben sizi ama.:26::26::26:

Ama işinize çok çalışmamış bir haliniz var :27::27:

Bana saldırma sebebiniz mankenliğin meslek olmadığını söylememdi,onunda doğrusunu öğrendiniz artık,hala neyi uzatıyorsunuz anlamadım.

Hanımlar,
bu kadar yeter, tartışma, polemik, konu dışı yasak, yasaklara uymayanlar ceza alacaklar, cezalarınızla ilgili şikayetlerinizi Kazen bey'e yaparsınız...

Back
X