29843985639252 girişinde mi?![]()
Napsın garibim... Bursu yok bişesi yok anca girebilmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29843985639252 girişinde mi?![]()
Ya ben de üniversite terkim ve bursum yok manken de değilim :26:
Bana burs verin de cehaletim gitsin :26:
olmaz hayır fiziğin düzgün değilse olmaz![]()
Konu sahibemiz gitti arkadaşlar...Kibleyin olsun bitsin![]()
Mankenlik meslek değildir diyen benim arkadaşım,kendimide kaf dağında gördüğüm yok.
Üniversitede o kadar çok ben modelim diye dolaşan arkadaşım vardıki,sanırsınızki bu ülkede herkes manken ,model.
Hatta bir tanesi okulu bıraktı ben mankenim diye,şimdi 35 yaşında açıköğretimle ünicersite bitirmeye çalışıyor.
En iddialı mankenlerin bile 30 yaşından sonra iş bulması zorken,benim mesleğim modellik diye dolaşan ,üniversite okumayan kızlarımızın akıllı davranmaları için bir yazıydı benimki.
Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz anlayamadım.
heralde onları kıskanıyormuşsunuz hıncınızı konu sahibinden almışsınız. para kazanıyorsa bir meslektir konu sahibinin bu nedenle aşağılanmaya çalışılması hiç hoş değil. size benim mesleğim meslek mi ya da ben mankenliği bırakıp okuyayım mı ya da ileride çalışayım mı diye bir soru sormamış insanlara sormadıkları konularda akıl vermeye çalışmanız hiç hoş değil.
siz niye bu kadar meslek değildir diye inat ediyorsunuz onu da anlamadım, evet güzel bayanlar oldukça rahat bi şekilde para kazanabiliyorlar ve bunu meslek için yapan insanlar var.
benim odtü mühendislik mezunu arkadaşım var güzellik yarışmasına katıldı bu yıl ve mankenliğe başladı bence çok da akıllı birşey yaptı, bu devirde yıllarca dirsek çürütüp kazanacağı parayı yarım saatlik defileyle kazanıyor. hayır niye illa konu saçma sapan yerlere getirilip konu sahibine laf atılıyor bu kkda anlamış değilim. üstelik arkasından dalga geçiliyor. bunu yapmaya çalışanlar ban yemeli.
heralde onları kıskanıyormuşsunuz hıncınızı konu sahibinden almışsınız. Para kazanıyorsa bir meslektir konu sahibinin bu nedenle aşağılanmaya çalışılması hiç hoş değil. Size benim mesleğim meslek mi ya da ben mankenliği bırakıp okuyayım mı ya da ileride çalışayım mı diye bir soru sormamış insanlara sormadıkları konularda akıl vermeye çalışmanız hiç hoş değil.
Siz niye bu kadar meslek değildir diye inat ediyorsunuz onu da anlamadım, evet güzel bayanlar oldukça rahat bi şekilde para kazanabiliyorlar ve bunu meslek için yapan insanlar var.
Benim odtü mühendislik mezunu arkadaşım var güzellik yarışmasına katıldı bu yıl ve mankenliğe başladı bence çok da akıllı birşey yaptı, bu devirde yıllarca dirsek çürütüp kazanacağı parayı yarım saatlik defileyle kazanıyor. Hayır niye illa konu saçma sapan yerlere getirilip konu sahibine laf atılıyor bu kkda anlamış değilim. üstelik arkasından dalga geçiliyor. Bunu yapmaya çalışanlar ban yemeli.
slm kızlar ben bu durumu geleceğim için dert haline getirdim.yani düşük maaşlı biriyle evlensem geçinemeycekmişim mutlu olamayacakmışm gibi geliyor.elbette aşk sevgi önemli ama bence maddiyatta çok önemli her istediğimi almak isterim evlenince de.sizler içinde öyle mi? şöyle sorayım rahat geçinmek için ayda ne kadar maaş yeterlidir sizce?
heralde onları kıskanıyormuşsunuz hıncınızı konu sahibinden almışsınız. para kazanıyorsa bir meslektir konu sahibinin bu nedenle aşağılanmaya çalışılması hiç hoş değil. size benim mesleğim meslek mi ya da ben mankenliği bırakıp okuyayım mı ya da ileride çalışayım mı diye bir soru sormamış insanlara sormadıkları konularda akıl vermeye çalışmanız hiç hoş değil.
siz niye bu kadar meslek değildir diye inat ediyorsunuz onu da anlamadım, evet güzel bayanlar oldukça rahat bi şekilde para kazanabiliyorlar ve bunu meslek için yapan insanlar var.
benim odtü mühendislik mezunu arkadaşım var güzellik yarışmasına katıldı bu yıl ve mankenliğe başladı bence çok da akıllı birşey yaptı, bu devirde yıllarca dirsek çürütüp kazanacağı parayı yarım saatlik defileyle kazanıyor. hayır niye illa konu saçma sapan yerlere getirilip konu sahibine laf atılıyor bu kkda anlamış değilim. üstelik arkasından dalga geçiliyor. bunu yapmaya çalışanlar ban yemeli.
evet yaşadığın il değil semte bile göre çok değişiyor mesela ben kira istemiyorum hayatmda hiç kirada otrmadm kendi evm olsn istiyorm otrdğm yerde yeni evler 400 bin tlden başlıyor..oda sıkıntı işte
bence de EN AZ 3500 canım o bile yetmeyebilir belki çock olnca
Konu sahibi bizleri beyinsizlikle itham etti okumadını yazdıklarını?
Düşük gelilri insanlarla evlenenleri aşağıladı!
Sende kalkmış kıskandınız diyosun
Yaptığı mesleği aşağılayan olmadı burda gerilim yaratma durduk yere gerek yok.
Saygılarımla...
kıskanmaktan ziyade meslek değil de iş olduğu için yazmış olmasın onu parkon
zira meslekle iş aynı şey değildir
bana düşmez de nasılsa kendi gelip yazmaz
parkonun üniversitede öğretim üyesi olduğunu ben yazayım da
belki kıskanmasına gerek olmadığını anlarsınız
daha ortada evlenilecek kişi yokken
evleneceğim kişi modellik yapmamı istemeyecek dedi
madem çok güzide bi meslek neden karşı çıkacağını düşünüyor x kişinin
daha ortada sevgili yok eş adayı yok
ne kadar para olmalı diye sormuş
bu hayatını düşünmek değil
çıkarcılıktır resmen
sizin de böyle tepki vermenizi pek anlamadım doğrusu son zamanlarda yazdığınız doktor konularında ki mesajlarınız ortada
o yüzden bırakında insanlar ne isterlerse onu yazsınlar