Aylık gelir ve ücretsiz izin

Kumralada48

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2007
188
453
628
Antalya
Merhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......

Ay Allah aşkına ya bırakın başkalarının ne dediğini. Çocuklarınızla geçirdiğiniz zamana bakın siz. Bu zamanda kimin 7200 tl geliri var ki. Durumunuz gayet iyi. Lüks harcamalarınız olmazsa gayet de gül gibi geçinirsiniz. Kimseyi takmayin Allah aşkına ben de devlet memuruyum eşimin düzenli geliri yok. Bu yüzden ben ücretsiz izne ayrılamayacağım. Halinize şükredin

Merhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Hayır ama çocuk sayısı yeterli gibi düşünüyorum.

Bırakın milleti Allah aşkına. Eleştiren oldu mu derdi size mi düştü deyiverin gitsin. Eşinizin maaşı ve kira geliriniz var daha ne olsun...

Elimize net 6000 tl gecse bir saniye dusunmem ucretsiz izin icin.
Ikimiz de ogretmeniz.ev kredimiz 2500 lira ve ikiz bebek bekliyorum nasipse eylul sonu ekim basi dogum insallah.Dogum izni subatta biticek.Calismazsam ne beze ne mamaya ne de doktor kontrolu vs yeter paramiz.Yani ben calismak durumunda kalicam.🤷‍♀️

Kazancınızı yetip yetmediği giderlerinizle ilgili. Üç çocuğunuz varmış o yüzden biraz zorlanmaniz normal. İse başladığınızda çocuğunuza kim bakicak.

İyide millet herşeye konuşuyor. Bende şuan çocuğumu büyütüyorum çünkü onu sevmek için doğurdum doğar doğmaz bakıcıya bırakmak için değil. Elbette biraz büyüdüğü zaman işe döneceğim. Çünkü iş er yada geç bulunur ama çocukla kaybedilen vakit asla telafi edilemez. Sürekli çalış diyenler elbette var ama aynı kişiler tek çocuk olmaz, ikinciyi de yap diyorlar. Bizim evede 6000 giriyor ve gayet yetiyor. Borç vardı biraz sadece ozaman zorlandık ama aç kalmadık.

Bebeğim yeni doğdu bende devlet memuruyum eşim özelde 3250 alıyor ve ücretsiz izne ayrılacagım evimiz kira baskada gelirimiz yok. Sizin cevre beni duysa linç eder o zaman 🙄🙄🙄

3 çocukla idare eder bir gelir aman aman fazla değil evet orta karar, güldürmez de süründürmez de özellikle istanbulda yaşıyorsanız...
ama 3 çocukla nasıl çalışmayı planladığınızı da tam anlayamadım?

Eşlerimizin geliri ile kira gelirlerimiz aynı ....ama benim oturduğum eve kira ödemem 2 bin TL ve şu ana kadar ucretsiz iznimde maddi bir sorun yaşamadım.Ucretsiz izinde olduğum için de kimseye hesap verecek değilim!!Bence siz de kimseye bu kararinizi yorumlama hakkıni vermeyin

Yani işe başlamak biraz saçma olmaz mı çocuklar kaç yaşında 3 çocukla zaten maaşın büyük bölümü bakıcı kreş vs gider. Tek çocuğa bakıcı parası vermek başka, bir de diğerleri okula gidecek gelecek onları kim karşılayacak belki 2 katı para verilecek bakıcıya

Back
X