Aylık gelir ve ücretsiz izin

Merhabalar; malum ekonomik kriz herkesi vurdu, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde. Ben bir senedir ücretsiz doğum iznindeyim ve çevrem tarafından sürekli eleştiriliyorum bu krizde ücretsiz izinde olduğum için; eşimin geliri 6000 tl. , kira gideri 850 tl fakat 1200 tl kendi evimizin kira geliri de var evet biraz zorlanıyoruz 3 çocukla ama halimize çok şükür şimdi size soruyorum lütfen gelirlerinizi yazar mısınız çok merak ediyorum; gerçekten hatamı yapıyorum ücretsiz izinde olmakla. ......
Bence gayet guzel kazancınız car.Beneğinizin size ihtıyacı var.En degerlı zaman aıleyle gecırılen zamandır dıyıp susuyorum.

Ben de kısmi burs alıyorum
Tübitak bursunu tam bursa çevirmek için ne yapacağız acaba? Ücretsiz izne çıkacağım
Burada en altta “dilekçe örnekleri” yazıyor. Uygun dilekçeyi seçip dolduruyorsun bir de kurumundan şu tarihte ücretsiz izne çıkmıştır diye belge alıp ekliyorsun. Hemen dönüş yaptılar hiç beklemedim.
İstersen doğrudan mail at bideb e. Aklında soru işareti kalmasın.

Burada en altta “dilekçe örnekleri” yazıyor. Uygun dilekçeyi seçip dolduruyorsun bir de kurumundan şu tarihte ücretsiz izne çıkmıştır diye belge alıp ekliyorsun. Hemen dönüş yaptılar hiç beklemedim.
İstersen doğrudan mail at bideb e. Aklında soru işareti kalmasın.
Çook teşekkür ederim :) daha izin almadığımdan ilgilenmemiştim hiç bu konuyla.

Beni alintilayip sordugunuz soruda sorudan sonra su yazdiginizi okusaydim aciklama yapma zahmetine girismezdim size ! Bu kadar kolay nasil insanlari yaftalayabiliyorsunuz doyumsuz diye ! Bu nasil niyet okumaktir ! Sukretmeyi de biliyorum,doyumsuz da degilim !!
Yanlıs anladın kesınlıkle senın yazdığına katılıyorum anlamında yazmıstım. Cıdden eksik yanlıs yazmıstım. Özür dilerim cıdden sızın yazdiginizi desteklemek ıcın yazdım aslında.

Ikimizde devletteyiz.Ben bransciyim ilkokulda.O yuzden ek dersim yok.Ben su anda yetisemiyoruz demedim zaten.Cok sukur hamileligimin basindan beri 5aydir ozel doktor+serklaj+y.disi gen testi+bebek alisverisleri vs bunlarin hepsini nakit yapacak kadar rahattik (ortalama 10 bin lira) Eylul sonu - ekim basi nasipse dogum olucak.Ikizlerim olucak.Martta yaklasik 5-6 aylik olucaklar.Ucretsiz izne ayrilirsam bir tek esimin 4000 + ek ders 750 lira olucak.2500 ev kredimiz var.Geriye kalacak 2250.Mart henuz hala dogalgaz yaniyor olacak.Faturalari henuz hesaplamadim bile.Bez ve mama hersey ×2 olacak...Valla 2250 ye bunlarin hepsini yettirebilecek olanin onunde saygiyla egilirim ben :)
Hayırlısı ıle alın kucagınıza ınsallah. Merak ettıgım için sordum. Dıger mesajda size degıldı. Kırdıysam kusura bakmayın. Cocuk bereketiyle gelır. Allah bir kolaylığını nasıp eder inşallah

Ikimizde devletteyiz.Ben bransciyim ilkokulda.O yuzden ek dersim yok.Ben su anda yetisemiyoruz demedim zaten.Cok sukur hamileligimin basindan beri 5aydir ozel doktor+serklaj+y.disi gen testi+bebek alisverisleri vs bunlarin hepsini nakit yapacak kadar rahattik (ortalama 10 bin lira) Eylul sonu - ekim basi nasipse dogum olucak.Ikizlerim olucak.Martta yaklasik 5-6 aylik olucaklar.Ucretsiz izne ayrilirsam bir tek esimin 4000 + ek ders 750 lira olucak.2500 ev kredimiz var.Geriye kalacak 2250.Mart henuz hala dogalgaz yaniyor olacak.Faturalari henuz hesaplamadim bile.Bez ve mama hersey ×2 olacak...Valla 2250 ye bunlarin hepsini yettirebilecek olanin onunde saygiyla egilirim ben :)
Hmm ikizinizn olacagini bilmiyodum elinizde 2200 tl ile gidi gidina yeter . Krndinizden kisacaksiniz.
Rabbim saglikla kucaviniza almayi nasip etsin. Cok guzel bjr duygu

Benim bildigim tek sey su, millet konusur. Calissan da konusur calismasan da konusur. Onlarin laflarindan etkilenmeniz bile garip. Sahsen akrabalarim da dahil kimsenin hakkimdaki dusunceleri umurumda bile degil. Ayrica tek maasla geliriniz 7200 mus,daha ne olsun? Ben universitede okurken bir emekli maasiyla gecindi evimiz. Hey gidi hey..

Back
X