- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi esmermavigoz
-
Yahu o kadar kadınsınız biriniz zengin koca bulamadınız mı şu kıza hala?
Bizim bi rıfkı amca var evlenmek istiyor. Günrükten emekli, gayrimenkul zengini. Bir ayağı da çukurda. Yapayım mı aranızı?
seçmeceee bunlarrrrrMerhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Sephoraaa rıfkı bey' le benim ablamın tanışması lazım acil :) tam ablama göre gayrımenkul zengini dedin ya tamamdırYahu o kadar kadınsınız biriniz zengin koca bulamadınız mı şu kıza hala?
Bizim bi rıfkı amca var evlenmek istiyor. Günrükten emekli, gayrimenkul zengini. Bir ayağı da çukurda. Yapayım mı aranızı?
Ben buldum bi tane ama kendim tavlamaya çalışıyorumBenim iş olmazsa birine devredebilirim.
Ayda 6bin civarı kazandığını tahmin ediyorum :)
Ama evi, arabası filan var yaneeeeee
Sephoraaa rıfkı bey' le benim ablamın tanışması lazım acil :) tam ablama göre gayrımenkul zengini dedin ya tamamdır
O kim? Nenemin de bi ayağı çukurda.Yahu o kadar kadınsınız biriniz zengin koca bulamadınız mı şu kıza hala?
6 bin rıfkı amcanın geliri yanında hiç kalır. Bi dükkandan o kirayı alıyordur kesin.
O kim? Nenemin de bi ayağı çukurda.
Daha genç ayol 76 civarı. Senin bebelerin yok muydu kı? Seni istemez.Kaç yaşında demiştin bu Rıfkı amca
Daha genç ayol 76 civarı. Senin bebelerin yok muydu kı? Seni istemez.
Geçen birine çocuklarını bırakırsan alırım seni diyordu.Eh kısmet napalım. Ben, ayda sadece 6bin liracık kazananın peşine düşeyim bari
Anamın bi halası var onu alsın bari. 80 yaşında hala çok güzel inan ki :)Geçen birine çocuklarını bırakırsan alırım seni diyordu.
Azıcık demanslı da olabilir. Çocuksuz aradığını unutursa seni verelim ona bence.
Bir de f16 pilotu tunç amca var. O da 70lerin ortasında. Emekli maaşı gayet sağlam. Olmadı ona alalım.
Elimde seçenek çok. 30 kadar amca var, gelin seçin beğenin verelim birini.
Hmmm dur ben bir sorayım rıfkıya... İhtiyar delikanlıdır amcam da yakışıklıdır.Anamın bi halası var onu alsın bari. 80 yaşında hala çok güzel inan ki :)
Anası bulgar göçmeniymiş ondan zaar.
Benim ablam 50 yaşında ama ya birşey olur mu ki acep 5 yaştan kriterini değiştiremez mi rıfkı bey6 bin rıfkı amcanın geliri yanında hiç kalır. Bi dükkandan o kirayı alıyordur kesin.
Ablayı hemen bir görüşmeye davet edelim. Kendisi 76 yaşında ama 45 yaşında hatun istiyor. Kriterler uygunsa ben bir öngörüşme yapayım.
45 diye yuttururuz bence. Rıfkı olmasa da çok var daha bende. Hatta teyzeler de var, varsa elinizde delikanlılar hepsini kargolayın bana :)Benim ablam 50 yaşında ama ya birşey olur mu ki acep 5 yaştan kriterini değiştiremez mi rıfkı beyablama uçak bileti falan bakayım ben :)
Ohoo süper pilot falan da varmış elbet ablamla evlenir tanesi diyorsun yani45 diye yuttururuz bence. Rıfkı olmasa da çok var daha bende. Hatta teyzeler de var, varsa elinizde delikanlılar hepsini kargolayın bana :)
Aynen aynen. Ama buraya alıyoruz bir oda açıyoruz onlara ona göre. Başka yere götürmeye izin yok.Ohoo süper pilot falan da varmış elbet ablamla evlenir tanesi diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?