Adanayı bilirim,her şey çoook ucuz .çürütsem bile üzülmezdim.Ama Adana'dan İstanbula geldik.İnanın aylarca alışamadım fiyatlara elim zor gitti valla.Gözünü sevdiğimin Adanası,,
nasıl aranmaz yaaaa.Kıymetini bilin.
bulaşık deterjanı ve belli başlı çamaşır tursil hariç hiç ölee temizlik malzemesine para harcamam inanızkı hem çok kimyasal iyi değil arap sabunuyla yerler heryer silinir fabulosa falen gerek yok...bence
mutfak harcamalarından kısabilen var mı kızlar
ben bazen ufak tefek kisitlamalar yapiyorum...ama tabi herzaman olmuyor...daha gecen seneye kadar iki kisi olmamiza ragmen 500-600 civari harciyorduk...tabi esimin sayesinde,esim abur cubur,herseyden bulunsun cinsinden,bazen dolap dolu oldugu halde bisey kalmamis deyip markete atiyordu kendini...ama simdi ayda alt sinir 150 ust sinir 200 e hallediyorum...herseyimden de aliyorum...ama en gerekli olanlari aliyorum ve az aliyorum....abur cubur almiyoruz eskisi gibi icceklere cok para vermiyoruz....ve ben su kis hazirliklari meselesine bir el atarsam aylik mutfak masrafinin cok olmayacagi kanaatindeyyyim....tabi daha youn cok basindayim...benim de cok onerlere ihtiyacim var...
evet abur cubur içecekler çok para tutuyo, bizde baktık olcak gibi değil, içeceklerden kıstık, ama eşim sağolsun ıvır zıvırından vazgeçmiyor, oğlumdan daha meraklı ıvır zıvıra:gitme:
benimde önerilere ihtiyacım var açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?