Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ya 10-15 bin arası tutuyor bizim genel olarak.Aylık mutfak masrafınız kac tl
Et -tavuk dışında 7 8 tutuyor eti toplu alıyoruz hiç bilmiyorum ama en son 4ay önce 8.000 kıyma et karışık almıştık daha yeni etim.bitti kiymam 1 kilo falan vardır. Biz biraz şanslı taraftayz ama zeytinim zeytinyagim tereyağım balım turşum unum tarhanam şalcam baligim her şeyim teyzem annem ablam halam karışık kişilerden geliyorAylık mutfak masrafınız kac tl
Bu arada genel alışveriş kapsamina bakılırsa daha çok çıkar elbette. Bulaşık makine Deterjanlari çamaşır makine deterjanlari temizlik ürünleri kişisel bakım ürünleri diye uzar gider bu liste...Et -tavuk dışında 7 8 tutuyor eti toplu alıyoruz hiç bilmiyorum ama en son 4ay önce 8.000 kıyma et karışık almıştık daha yeni etim.bitti kiymam 1 kilo falan vardır. Biz biraz şanslı taraftayz ama zeytinim zeytinyagim tereyağım balım turşum unum tarhanam şalcam baligim her şeyim teyzem annem ablam halam karışık kişilerden geliyor![]()
Bu ay 60 bin ödedik.Aylık mutfak masrafınız kac tl
dikkat dediğiniz nedir ona bağlıIkı kısı ıcın 15 k yeter mi dikkat ederek
DeğişiyorAylık mutfak masrafınız kac tl
Siz doktor muydunuz eşinizle beraberBiz iki kişiyiz çalışıyoruz
Toplam 28-30 bini buluyor, 7-8 bin dışarda yemek.
Çok toplu alışveriş yapamıyoruz genelde haftalık ya da 15 günde bir biten şeyleri alıyoruz.
Protein ağırlıklı besleniyoruz çok tutuyor ama kısamıyoruz da.