teşekkür ederim tatlımcımhım geçmiş olsun canım yapma öyleyse yorma kendini.
çok şükür yaa aç kalmaya değiyor:)süpersin canım 1.1 vermişsin. harika bu.
teşekkürler.birbirimize destek verirsek daha güzel oluyor. sen kendinden bahsedermisin biraz boy kilo vs?Destekcinim:)
Boyum 170 bugüne kadar en az 57yi gördüm daha da altini görmedim 64kiloyum su an hedefiim 55ve altı olmak şikayetim biraz da basenlerim aslina sabah konu acmistim ama kimse yardimci olmadi hazir destekçi bulmusken birbirimize yardimci olalim:)[/QUOTE]Boyun E="ahsen1234, post: 36859801, member: 619975"]teşekkürler.birbirimize destek verirsek daha güzel oluyor. sen kendinden bahsedermisin biraz boy kilo vs?
çok güzel görünüyorsun bence.boyun uzun bayağı,64 bile göstermiyorsun.60 kilo bile çok iyi olur sana.ben de destek vermeye çalışırım sana.başarırsın bence buradaki destek ve motivasyon çok etkili.ben 10 gündür netim olmadığından giremedim 100 gr bile veremedim 10 günde.[/QUOTE][QUOTcol ahsen1234, post: 36859868, member: 619975"]Boyum 170 bugüne kadaüst yan n az 57yi gördüm daha da altini görmedim 64kiloyum su an hedefiim 55ve altı olmak şikayetim biraz da basenlerim aslina sabah konu acmistim ama kimse yardimci olmadi hazir destekçi bulmusken birbirimize yardimci olalim:)
menün güzelmiş canım.ben tüm gün dışarıdaydım diyet namına bişey yapamadım ama dengelemeye çalışacağım Allah ın izniyle.Yarim saat önce uyandim ve az önce zencefilli zerdecalli tarcinli yagsiz yoğurdumu yedim :) simdi kahvaltimi hazirliycam iki haslanmis yumurta yeşil zeytin siyah zeytin beşertane biraz peynir bi dilim kepek ekmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?