AYNALARLA BARIŞMAYA BENDE VARIM!

hım geçmiş olsun canım yapma öyleyse yorma kendini.

hım geçmiş olsun canım yapma öyleyse yorma kendini.

günaydın kızlarrr bugün tartılma günü. geçen pazar 60.3 ü görmüştüm ve bugün 59.2
ayy çok şükür yaaa.haftada bir kilo bir kilo derken az kaldı hedefime.umarım herkes vermiştir.... :)

merhaba bayanlar, diyet yapanlar veya yapmayı düşünenler mutlaka yeşil çay ve benzeri bitki çaylarıyla destekleyin ve günde 1 fincan türk kahvesi içilmesi çok faydalı.metabolizmanız bu sayede hızlı olur ve idrarı söktürüp ödem atmanıza yardımcı olur.Rezene çayını öneriyorum günde bir kere yada gün aşırı. başarılar diliyorum herkese... destekli ilerlemek isteyenleri beklerim :)

selam...
valla ben bugün kendime ödül günü ilan ettim.hem vücut 1 hafta boyunca az yiyor ve bi moda giriyor bu ödül günü format gibi birşey oluyor diye düşünüyorum yavaşlamaması için.ohh valla canım pasta çekiyor yiyeceğim galiba onu da

neyseki pasta yemedim çayın yanında gofretle idare ettim. herkese iyi gecelerr başarılar...

bugün giremedim ve menümü de yazamayacağım tartı gününü atlatmanın rahatlığından dün ödül günümdü bugünde misafirlikteydim yani anlayacağınız bugünümde uygun değildi diyete oyüzden yazmaya yüzüm yok.inş dengelemeye çalışacağım :)

Selam kızlar.10 gündür netim yoktu giremedim.diyetimi söylemem gerekirse misafirim vardı gel git derken sıkı yapamadım pazar günü tartıldığımda 59.2 dim.ne almışım ne vermişim yani.bu haftada tatil yapıoruz gezmeler vs.okullarla hızlanacağım inşaAllah.bayrama 57 girmek ümidiylee...

Boyun E="ahsen1234, post: 36859801, member: 619975"]teşekkürler.birbirimize destek verirsek daha güzel oluyor. sen kendinden bahsedermisin biraz boy kilo vs?[/QUOTE]
Boyum 170 bugüne kadar en az 57yi gördüm daha da altini görmedim 64kiloyum su an hedefiim 55ve altı olmak şikayetim biraz da basenlerim aslina sabah konu acmistim ama kimse yardimci olmadi hazir destekçi bulmusken birbirimize yardimci olalim:)

Eklentiler

• IMG_20140910_122559-1.webp
    206,3 KB · Görüntüleme: 96
Boyun E="ahsen1234, post: 36859801, member: 619975"]teşekkürler.birbirimize destek verirsek daha güzel oluyor. sen kendinden bahsedermisin biraz boy kilo vs?
Boyum 170 bugüne kadar en az 57yi gördüm daha da altini görmedim 64kiloyum su an hedefiim 55ve altı olmak şikayetim biraz da basenlerim aslina sabah konu acmistim ama kimse yardimci olmadi hazir destekçi bulmusken birbirimize yardimci olalim:)[/QUOTE]
çok güzel görünüyorsun bence.boyun uzun bayağı,64 bile göstermiyorsun.60 kilo bile çok iyi olur sana.ben de destek vermeye çalışırım sana.başarırsın bence buradaki destek ve motivasyon çok etkili.ben 10 gündür netim olmadığından giremedim 100 gr bile veremedim 10 günde.

[QUOTcol ahsen1234, post: 36859868, member: 619975"]Boyum 170 bugüne kadaüst yan n az 57yi gördüm daha da altini görmedim 64kiloyum su an hedefiim 55ve altı olmak şikayetim biraz da basenlerim aslina sabah konu acmistim ama kimse yardimci olmadi hazir destekçi bulmusken birbirimize yardimci olalim:)[/QUOTE]
çok güzel görünüyorsun bence.boyun uzun bayağı,64 bile göstermiyorsun.60 kilo bile çok iyi olur sana.ben de destek vermeye çalışırım sana.başarırsın bence buradaki destek ve motivasyon çok etkili.ben 10 gündür netim olmadığından giremedim 100 gr bile veremedim 10 günde.[/QUOTE]
Canm cok tesekkur ederim ben napsam da kiloyu her yerimdn veririm ama su ust yan taraftan gitmez iki gundur yapiyorum biseyler bundan bir ay once falan 57 ye de bi sıkintim vardi o yuzden verdim o kiloyu geri aldim iste bakalim vermeye calisiyorum vericez insallah yazalim neler yaptiklarimizi

çok güzel görünüyorsun bence.boyun uzun bayağı,64 bile göstermiyorsun.60 kilo bile çok iyi olur sana.ben de destek vermeye çalışırım sana.başarırsın bence buradaki destek ve motivasyon çok etkili.ben 10 gündür netim olmadığından giremedim 100 gr bile veremedim 10 günde.[/QUOTE]
Canm cok tesekkur ederim ben napsam da kiloyu her yerimdn veririm ama su ust yan taraftan gitmez iki gundur yapiyorum biseyler bundan bir ay once falan 57 ye de bi sıkintim vardi o yuzden verdim o kiloyu geri aldim iste bakalim vermeye calisiyorum vericez insallah yazalim neler yaptiklarimizi[/QUOTE]
tamam yazarız

Yarim saat önce uyandim ve az önce zencefilli zerdecalli tarcinli yagsiz yoğurdumu yedim :) simdi kahvaltimi hazirliycam iki haslanmis yumurta yeşil zeytin siyah zeytin beşertane biraz peynir bi dilim kepek ekmek :)

Yarim saat önce uyandim ve az önce zencefilli zerdecalli tarcinli yagsiz yoğurdumu yedim :) simdi kahvaltimi hazirliycam iki haslanmis yumurta yeşil zeytin siyah zeytin beşertane biraz peynir bi dilim kepek ekmek :)
menün güzelmiş canım.ben tüm gün dışarıdaydım diyet namına bişey yapamadım ama dengelemeye çalışacağım Allah ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…