canım erhaba topiğin hayırlı bol eksili olsun
öncelikle ilk sayfayı okuyunca çok üzüldüm. depresyone girmeküzeresin buna sakın izin verme.:KK63:
ben ramazanın ilk günü karar vermiştim diyet yapmaya 86 kilo ile.
olmadı oruç tutuyordum ramazan diyeti yapıyordum kg verdigimide hissediyordum.
daha sonra böbregimden rahtsızlandım ve oruç tutamaz hale geldim. 5 gün sonra oldu bu. geri kalan 25 gün diyete başladım 2 sonra gece kendimi dolaba gömülü buldum.
istiyordum zayıflamayı çok da takıyor üzülüyordum. başlıyor ama bitiremiyordum. sonra yanlış yaptıgımı anladm. saglıklı beslenicektim. bunu anlamam 1 ayımı buldu. ve 1 ayda yapıp bıraka bıraka 83e indim. saglıklı başlamaya gecen cuma başladım. ve bu cuma 81 kg çıktım. vakit kaybetme. sadece doğru yolu bul. başarılar diliyorum
evet süper oluyor iltifatlar...teşekkürler canımmrica ederim canım her zaman uğrarm sakın brakma. unutma sana zayıflamışsın dediklerinde ne kadar mutlu olacagını
Inşallah en kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz. Bu arada çok azimli gördüm sizi Tebrikler. Boyunuz kaç acaba? Çünkü kilonuz gayet normal geldi bana.
günaydın tatlım aynen artık erken saatlerde yemeye dikkat edeceğim.bugün ailemle dışarıda kahvaltı yaptık malum hiç yazmama gerek yok hamurlu şeyler ekmek falan çok yemedim ama yinede midem şişti ağrıdı bayağı az yemeye alışmışım.hemen telafisini yapacağım inş.canım günaydın takma kafana sadece meyveyi gündüz vakti yemeye dikkat et.
bir azar geldi bile :) sabah çok yediğim için öğle olarak zaten sabah geç yemiştim ikindi diyelim 6 tane siyah kuru üzüm yedim.şimdide akşam yemeği olarak yoğurtlu semizotu yiyeceğim bu kadar.bol su ve 2 bardak yeşil çay...olmadı buuuu
böyle şeylerle herp karşılaşıcaksın. her seferinde yiyeceksen olmazz
tamam hocam tamam da mecbur kalıyok işte bazen böööleeeyemeye devam edersen bu azar hep gelir canmın içi bozma,öğün atama, vaktinde ye altın anahtar bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?