Aynanın Karşısındaki Ben Miyim?

inşallah. zaten sınavım geçsin ilk iş ertelediğim ziyeretler olacak özellikle ablam:) en iyi denememiz sınav olsun hep diyorum ama sanırım deneme de de görüp sevinmek istedim:) çok teşekkür ederim:)

inşallah hepimiz alabiliriz:)
arada dışarı çıkayım diye düşündüğümde vicdanım hiç rahat etmiyordu. Bir de dersanede çalışanları görünce şok olmuştum.İkinci dönemin başında deneme çözmeye başlayanlar vardı ben sıfırdan başlayınca bir süre nasıl çalışacağımıı bile bilememiştim

inşallah arkadaşınız gibi bende kısa sürede halledebilrim:) tabi inşallah önce sizlere atandığm haberini veririm sonra da zayıfladığım:)

Selam kader ortağım

Ben de bu sene ilk kez giricem kpssye, branşım çocuk gelişimi gk gy yapıcam sadece, hedefim 80 aralıktan beri dersaneye gidiyorum. Ama aynı zamanda okul olduğu için eve kapanma durumum olmadı. Yazını okuyana kadar keşke okulum olmasaydı evde oturur ders çalışırdım dedim ama ben de kilo alırmışım kesin. Vücudum müsait çünkü.

Benim de sınava 1 ay kala telefonum bozuldu, garanti dışı kaldı, çok çok üzüldüm, ağladım 2 gün boyunca ve ders çalışamadım sinirimden, ama ne çare. Sonra dedim ki, nasılsa artık öğrenci değilim okulum bitti ve atanırsam yenisini alabilirim, tekrar sarıldım derslerime.

Allah hepimizin yardımcısı olsun sınavda...

Son düzenleme:
inşallah :) benim ortaöğretim matematik senin?

Malesef Türkçe. 5 yıldır atanamıyorum ama bu yıl umutluyum sanki.
4+4+4 en çok bize yarayacak gibi ders saatimiz arttığı için alım fazla olur diye düşünüyoruz.
Ama tabi biraz da kısmet meselesi, olmayınca ne yaparsan yap olmuyor.
Sizin puanlar da yüksek değil mi bizimki gibi?

Aynı durumdayız.
Bende sınav yüzünden herşeyi erteliyorum.
Ne giydiğim ne yediğim hiçbirşey önemli değil.
Bir haftadır manikür yaptıracağım ama orada harcayacağım vakitle bir deneme çözerim mantığıyla hala yaptıramadım.
Sınavdan önemli hiçbirşey yokmuş gibi geliyor.
Kilo almadım zaten sınav stresi yüzündne almıştım ama beslenmem bozuldu.
Kahvaltı yapacağıma kahve içiyor kek yiyorum mesela?
Neden test başında yenilebilen birşey çünkü bu !
Evden çıkmadığım bütüngünü üstümü değiştirmeden geçirdiğim günler oluyor.
Allah yardımcımız olsun.

eve kapanınca da her dakika çalışılmıyor bir de sanırım nasılsa zamanım var rahatlığı oluşuyor. geçen yıl okul varken formasyon durumu karışık diye kursa gitmemiştim ben pişman oldum okulun kargaşasıyla çalışsaymışım diye:)
zaten normal zamanlarda bir gün üzüleceğimiz şeylere sınav dönemi abartıp daha çok üzülüyoruz sanırım:) ya da üzülmek için sebep arıyor olabiliriz yani ben kendim böyle yaptığımı fark ettim:) inşallah sen de atanırsın bende :) isteyen herkes atansın hayırlısıyla:)

evet ya bizimki de yüksek.90 almam lazım. inşallah 4+4+4 faydalı olur da herpimiz atanabiliriz.40000 açıklama yapılınca ben biraz daha umutlandım umarım alım branşlarımızdan çok olur ve atanabiliriz
ama dediğin gibi kısmetten öte yol da yok, inşallah nasibimizde vardır:)

amin hepimizin inşallah.
kendimizle ilgili yapacağımız herşey zaman kaybı gibi görünüyor gözümüze sanırım
inşalah hayırlısıyla atanırız ve ertelediğimiz herşeyi doya doya yaparız:)

Ara sıra değişiklik yapman, derse daha çabuk odaklayabilir seni.. Hem böylece arkadaşlarının gönlünü almış olursun, hemde vicdanın rahat eder. Kilolarına takılma sınav bi geçsin İsviçre diyeti senin Ender Saraç diyeti benim halledersin inşallah.. Sen moralini yüksek tut yeter ki :80:

sınavı atlatayım hayırlısıyla leslie ender saraç isveç hepsiyle bir bütün olacam :):)

ben de 10 kilo aldım sınava hazırlanacam diye.. sürekli oturuyorum.. bi de psikolojim bozuldu.. dengemi kaybettim.. durduk yere ağlıyorum falan.. 3. girişim olacak.. umarım emeklerimizin karşiliğini alırız.. umarım..

Sebepsiz ağlamalar bende de var.
Duygularım dengesiz ama hep bir tedirginlik halindeyim.
Bende daha önce girdim ama ilk defa hazırlandım bu sene.
İnsan ne kadar hazırlanırsa o kadar kaygılı oluyormuş.
Ters orantı olması gerekmez miydi :)

Ben de kpss sınavı stresi sebebiyle aldım kilo. 52 53 civarıydım Kpss sonrası bir baktım 63 64 lerdeyim. Ama elimde değildi stresten alıyor insan sonra 52 ye kadar düştüm diyet spor ama sağlıksız şekildeydi sonra tekrar stresli zamanlar filan öyle aldım verdim ben seni yendim diyerek kaç kere o durumları yaşadım unuttum. Şu an gene ideal kilodayım şükür. Sen de bence az biraz yürüyüş yap hem zihnin açılır sürekli kapalı mekanda kalma hem bahar geldi güzel oksijen alırsın kendine gelirsin hem de kilo için birşeyler yapmış olursun.

bende basit şeylere büyük tepkiler verimeye inanılmaz meyilliyim baktım sinirlenecem ateşsu sakin diyorum tutuyorum kendimi.
inşallah alacaz emeklerimizin karşılığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…