- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Sakin ol:) sen çalışıyorsan gerisini Allah'a bırakBenim en yakın arkadaşım da ünv sınavında istediği puana yaklaşamıyordu bile uğraştı uğraştı ama asıl önemli olan sınavda başardı:)) Denemeleri salla yani önemli olan son sınav inşallah başarırsın istediğin yere atanırsın.Sonra da herkesi gönlünü alırsın
inşallah hepimiz alabiliriz:)Bilmiyorum tabi kişiye göre değişebilir ama ben kendini tamamen kapatıp ders çalışmayı çok elverişli bulmuyorum
Arada nefes almalısın , dışarı da çıkmalısın ki kitap sana sen kitaba bakakalma aklında bu saydıkların varken :44:
Böylece kafanı dışarda bi boşaltıp eve gelince yeni baştan başlarmışçasına rahat bir zihinle ders çalışır ve sevdiklerinden de tepkiler almamış olursun
Emeklerizin karşılığını almanız dileğiyle...
İnsanın biraz zaman ve azimle kurtulabileceği şeyleri dertten saymamak lazım bence. Kiloymuş, uçukmuş siz istedikten sonra hepsi geçici şeyler. Takmayın kafanıza. Üniversite döneminde 20-25 kilo alıp, üstüne kıyafet bulmakta zorlanan bir arkadaşım vardı. Sonra diyetisyene gitti, 1 seneye kalmadan çıtı pıtı bir şey oluverdi.
KPSS için bir şey diyemem ama. O illet birçoğumuz için dert. =)
inşallah :) benim ortaöğretim matematik senin?
eve kapanınca da her dakika çalışılmıyor bir de sanırım nasılsa zamanım var rahatlığı oluşuyor. geçen yıl okul varken formasyon durumu karışık diye kursa gitmemiştim ben pişman oldum okulun kargaşasıyla çalışsaymışım diye:)Selam kader ortağım
Ben de bu sene ilk kez giricem kpssye, branşım çocuk gelişimi gk gy yapıcam sadece, hedefim 80aralıktan beri dersaneye gidiyorum. Ama aynı zamanda okul olduğu için eve kapanma durumum olmadı. Yazını okuyana kadar keşke okulum olmasaydı evde oturur ders çalışırdım dedim ama ben de kilo alırmışım kesin. Vücudum müsait çünkü.
Benim de sınava 1 ay kala telefonum bozuldu, garanti dışı kaldı, çok çok üzüldüm, ağladım 2 gün boyunca ve ders çalışamadım sinirimden, ama ne çare. Sonra dedim ki, nasılsa artık öğrenci değilim okulum bitti ve atanırsam yenisini alabilirim, tekrar sarıldım derslerime.
Allah hepimizin yardımcısı olsun sınavda...
evet ya bizimki de yüksek.90 almam lazım. inşallah 4+4+4 faydalı olur da herpimiz atanabiliriz.40000 açıklama yapılınca ben biraz daha umutlandım umarım alım branşlarımızdan çok olur ve atanabilirizMalesef Türkçe. 5 yıldır atanamıyorum ama bu yıl umutluyum sanki.
4+4+4 en çok bize yarayacak gibi ders saatimiz arttığı için alım fazla olur diye düşünüyoruz.
Ama tabi biraz da kısmet meselesi, olmayınca ne yaparsan yap olmuyor.
Sizin puanlar da yüksek değil mi bizimki gibi?
Aynı durumdayız.
Bende sınav yüzünden herşeyi erteliyorum.
Ne giydiğim ne yediğim hiçbirşey önemli değil.
Bir haftadır manikür yaptıracağım ama orada harcayacağım vakitle bir deneme çözerim mantığıyla hala yaptıramadım.
Sınavdan önemli hiçbirşey yokmuş gibi geliyor.
Kilo almadım zaten sınav stresi yüzündne almıştım ama beslenmem bozuldu.
Kahvaltı yapacağıma kahve içiyor kek yiyorum mesela?
Neden test başında yenilebilen birşey çünkü bu !
Evden çıkmadığım bütüngünü üstümü değiştirmeden geçirdiğim günler oluyor.
Allah yardımcımız olsun.
Ara sıra değişiklik yapman, derse daha çabuk odaklayabilir seni.. Hem böylece arkadaşlarının gönlünü almış olursun, hemde vicdanın rahat eder. Kilolarına takılma sınav bi geçsin İsviçre diyeti senin Ender Saraç diyeti benim halledersin inşallah.. Sen moralini yüksek tut yeter ki :80:
sınavı atlatayım hayırlısıyla leslie ender saraç isveç hepsiyle bir bütün olacam :):)
ben de 10 kilo aldım sınava hazırlanacam diye.. sürekli oturuyorum.. bi de psikolojim bozuldu.. dengemi kaybettim.. durduk yere ağlıyorum falan.. 3. girişim olacak.. umarım emeklerimizin karşiliğini alırız.. umarım..
ben de 10 kilo aldım sınava hazırlanacam diye.. sürekli oturuyorum.. bi de psikolojim bozuldu.. dengemi kaybettim.. durduk yere ağlıyorum falan.. 3. girişim olacak.. umarım emeklerimizin karşiliğini alırız.. umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?