Aynanın Karşısındaki Ben Miyim?

iyide nasıl aldın 15 kıloyu ders yaparken bır yandannda tıkındın mı kısssss

aynen öyle:)sınavı bahane ettim sanırım
aman karnım aç olursa iyi çalışamam aman canım istedi yiyeyim derken birde evimizin tam karşısına büyük bir market açıldı gece gündüz ne gerkeirse bir koşu aldım geldim sonuç 15 kilo

çalışmasak aman zaten çalışmadık deriz ama çalışınca karşılığında birşeyler bekliyoruz sanırım :) yani ben öyle düşünüyorum:)

yürüyüşe bile çıksam içim rahat etmiyor zaman kaybedecem diye. hoş evde durduğum her dakika da ders çalışamıyorum ama.
artık sınavdan sonra halledecem inşallah:)

çalışmasak aman zaten çalışmadık deriz ama çalışınca karşılığında birşeyler bekliyoruz sanırım :) yani ben öyle düşünüyorum:)

İnsan çalışmadığı zaman ne kadar bilgisiz olduğunu anlamıyor.
Şimdi öğrencikçe daha çok şey bilmem gerekiyor diye düşünüyorum.
İyi oldu bu başlığı açman yalnız olmadığını görüyor insan.
Dershanede herkes güçlü görünmeye çalışıyor.
Kimse stresli değilmiş gibi...
Şu sınav yerlerimizde açıklansa ,okulumu görsem içim rahatlasa :)

Bazen hedeflerimiz ugruna böyle sistemin gerektirdigi zorunluluklarla ugrasmak zorunda kaliyoruz iste...

Ben üniversite sinavina hazirlanirken 54 kiloydum, 67 kilo olmustum biterken ve dedigin gibi kendimden gecmis bir haldeydim. Sinavdan baska problemlerim de vardi o dönem.

Sinav bitti bir yil icerisinde 54 kiloya geri indim, yaklasik 6 senedir de ayni kilodayim:)

Sinav bitince bir de cok güzel gecerse KENDINI YENILENMIS GIBI HISSEDECEKSIN!:)

cnm az daha dişini sık.. bazen denemelerde düşük alanlar gerçek sınavda daha başarılı oluyor... sen kpsss yi kazanda cnm sonra memur olunca en iyi diyetsyenlere gider zayıflarsın:131:

başlıgı görunce hemen atladım..yalnız degılmişim...bende 10 kılo aldım hıçbirşeyım olmuyor sırf bu yuzden dısarı cıkmak ıstemıyorum.hersey zaman kaybı gıbı gelıyor.halbukı evde de full ders çalısmıyorum....zor da kılo verıyorum...Allah yardım etsin hepimize....

bende merakla bekliyorum :) inşallah evime yakın biryer çıkar da öğle arasında eve gelirim diye dua ediyorum:) 3 saat dışarda beklemek bizi yoracak çünkü
bende çok cahil olduğumu anladım üniversite mezunu olmuşum ama özellikle anayasadan hiçbirşey bilmiyormuşum:)
hakikaten herkes gergin her an sesler yükselecek gibi.Birşey sormaya korkuyorum verilen tepkiler ilginç:)

inşallah :) atanmış olmanın hayali bile çok çok güzel:) inşallah atanırım sonra da kilo problemini hallederim ve herşey daha da güzel olur inşallah:)

amin inşallah.
kesinlikle yanız değilsin. dışarı çıkayım diyorum sonra hayır ateşsu sınavdan sonra diyorum. tüm gün aralıksız ders çalışamıyorum aldığım kilolar da cabası
ama inşallah hayırlısıyla atanacaz daha sonra da ertelediğimiz herşeyi halledecez

Canım nasılsın ?
Son günler artık inşallah herşey yolundadır.
Benim yüzümden yaralar çıktı sanırım sıkıntıdan,aşırı alınganlaştım ve kabuslar görmeye başladım :/
İyice daraldım ama hala çalışıyorum beni ancak o rahatlatıyor.
Dilerim sen çok daha iyisindir.

selam kızlar
bende kpss ye giricem 8 gün kaldı şaka gibi
1 sene nasıl geçecek derken 8 gün kaldı
Allah ım gerçekten yürekten kazanmak için çalışanlara emek verenlere yardım etsin inşallah

iyiydim yani sakin gittim sınava son akşama kadar çalıştım.
çok yoğun geçti son hafta seminer deneme derken hiç buraya girmeye fırsatım olmadı.
vicdanım rahat olsun diye son ana kadar çalıştım. geçti gitti sınav.
inşallah herşey istediğimiz gibi olur. nasıldı sınavın?inşallah istediğinden de iyi geçmiştir:)

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar
bende kpss ye giricem 8 gün kaldı şaka gibi
1 sene nasıl geçecek derken 8 gün kaldı
Allah ım gerçekten yürekten kazanmak için çalışanlara emek verenlere yardım etsin inşallah

ilk başladığımızda arkadaşlarla daha on ay var geçmez zaman demiştik şimdi bakıyorum da sınav bitti bile..
nasıl geçti sınavın?inşallah istediğin gibidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…