- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Olursun canım sen moralini yüksek tut yeter ki yaparsın her istediğini :)
iyide nasıl aldın 15 kıloyu ders yaparken bır yandannda tıkındın mı kısssss
Sebepsiz ağlamalar bende de var.
Duygularım dengesiz ama hep bir tedirginlik halindeyim.
Bende daha önce girdim ama ilk defa hazırlandım bu sene.
İnsan ne kadar hazırlanırsa o kadar kaygılı oluyormuş.
Ters orantı olması gerekmez miydi :)
rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin ah ne dönemlerdi ne giydiğimi bilirdim ne içtiğimi
Ben de kpss sınavı stresi sebebiyle aldım kilo. 52 53 civarıydım Kpss sonrası bir baktım 63 64 lerdeyim. Ama elimde değildi stresten alıyor insan sonra 52 ye kadar düştüm diyet spor ama sağlıksız şekildeydi sonra tekrar stresli zamanlar filan öyle aldım verdim ben seni yendim diyerek kaç kere o durumları yaşadım unuttum. Şu an gene ideal kilodayım şükür. Sen de bence az biraz yürüyüş yap hem zihnin açılır sürekli kapalı mekanda kalma hem bahar geldi güzel oksijen alırsın kendine gelirsin hem de kilo için birşeyler yapmış olursun.
çalışmasak aman zaten çalışmadık deriz ama çalışınca karşılığında birşeyler bekliyoruz sanırım :) yani ben öyle düşünüyorum:)
İnsan çalışmadığı zaman ne kadar bilgisiz olduğunu anlamıyor.
Şimdi öğrencikçe daha çok şey bilmem gerekiyor diye düşünüyorum.
İyi oldu bu başlığı açman yalnız olmadığını görüyor insan.
Dershanede herkes güçlü görünmeye çalışıyor.
Kimse stresli değilmiş gibi...
Şu sınav yerlerimizde açıklansa ,okulumu görsem içim rahatlasa :)
Bazen hedeflerimiz ugruna böyle sistemin gerektirdigi zorunluluklarla ugrasmak zorunda kaliyoruz iste...
Ben üniversite sinavina hazirlanirken 54 kiloydum, 67 kilo olmustum biterken ve dedigin gibi kendimden gecmis bir haldeydim. Sinavdan baska problemlerim de vardi o dönem.
Sinav bitti bir yil icerisinde 54 kiloya geri indim, yaklasik 6 senedir de ayni kilodayim:)
Sinav bitince bir de cok güzel gecerse KENDINI YENILENMIS GIBI HISSEDECEKSIN!:)
cnm az daha dişini sık.. bazen denemelerde düşük alanlar gerçek sınavda daha başarılı oluyor... sen kpsss yi kazanda cnm sonra memur olunca en iyi diyetsyenlere gider zayıflarsın:131:
ben de kilo aldım. temmuzda kpssye girecem İnşallah. ondan sonra sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum
amin inşallah.başlıgı görunce hemen atladım..yalnız degılmişim...bende 10 kılo aldım hıçbirşeyım olmuyor sırf bu yuzden dısarı cıkmak ıstemıyorum.hersey zaman kaybı gıbı gelıyor.halbukı evde de full ders çalısmıyorum....zor da kılo verıyorum...Allah yardım etsin hepimize....
Canım nasılsın ?
Son günler artık inşallah herşey yolundadır.
Benim yüzümden yaralar çıktı sanırım sıkıntıdan,aşırı alınganlaştım ve kabuslar görmeye başladım :/
İyice daraldım ama hala çalışıyorum beni ancak o rahatlatıyor.
Dilerim sen çok daha iyisindir.
selam kızlar
bende kpss ye giricem 8 gün kaldı şaka gibi
1 sene nasıl geçecek derken 8 gün kaldı
Allah ım gerçekten yürekten kazanmak için çalışanlara emek verenlere yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?