Aynaya bakasim gelmiyor bu ara :((Resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Selam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladi Eki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063

Nerede yaptirabilirsiniz bilmiyorum ama kendi adima insanlarin burunlarina hic dikkat etmem. Sanirim siz takinti yaptiginiz icin gozunuze batmaya basladi.
Evet hic takmiyordum 3 gundurgozume batiyo 1 saniye cikmadi aklimdan kafam karisik baya kendime ozguvenim yitti 3 gunde

Yani ozele mi.gideyim diyorsunz
Evet ya da arkadaşın dediği gibi sosyal medyadan uzak durun. Kimse mükemmel değil benimde göğüslerim küçük ama takmamaya çalışıyorum yaptırmayı düşünüyodum bir ara ama vazgeçtim ben onlarla barıştım siz de kendinizle barışın

Evet hic takmiyordum 3 gundurgozume batiyo 1 saniye cikmadi aklimdan kafam karisik baya kendime ozguvenim yitti 3 gunde

Ozguveninizin gitmesi icin cok kotu olmasi lazim. Oyle goze batan bir burnunuz yok. Cok abartiyorsunuz bence. Kendinizde kusur aramayi birakin.

Annem devlette oldu o da estetik için değil rahat nefes alması içindi. Geçen gün tekrar farklı KBB gitti burun kemiği eğriymiş yine ameliyat dedi. Daha önce ameliyat olmasına rağmen kemik eğri...
Ayrıca estetik amaçlı olunca sanmıyorum devlette ameliyat olunacağı... Sonuçta zaruri değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…