Yaptirmayi.dusunuyomusun pkiBenmde aynı seninki gibi
Yani ozele mi.gideyim diyorsunzBurnunuz bence güzel kötü diyemem. Ama çok rahatsız oluyorsanız bence profesyonellerin yapması daha iyi..
Evet hic takmiyordum 3 gundurgozume batiyo 1 saniye cikmadi aklimdan kafam karisik baya kendime ozguvenim yitti 3 gundeNerede yaptirabilirsiniz bilmiyorum ama kendi adima insanlarin burunlarina hic dikkat etmem. Sanirim siz takinti yaptiginiz icin gozunuze batmaya basladi.
Evet ya da arkadaşın dediği gibi sosyal medyadan uzak durun. Kimse mükemmel değil benimde göğüslerim küçük ama takmamaya çalışıyorum yaptırmayı düşünüyodum bir ara ama vazgeçtim ben onlarla barıştım siz de kendinizle barışınYani ozele mi.gideyim diyorsunz
Ne gibi sekil açısından mı pismanlik yani sanki ne yapsalar bu burundan guzel olur gibi bir dusuncem olustuZor bir karar sonra pişman olursan
Evet hic takmiyordum 3 gundurgozume batiyo 1 saniye cikmadi aklimdan kafam karisik baya kendime ozguvenim yitti 3 gunde
Benim burnum olsa yaptırmazdım acikcasi cesaret edemezdim..Ne gibi sekil açısından mı pismanlik yani sanki ne yapsalar bu burundan guzel olur gibi bir dusuncem olustu
Anladim sagolunBen yaptirirdim herhalde ama sirf yaptirmak için ucuz olsuna kacarsaniz sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Psikiyatrimi . O derece biseyden Allah korusun. Bu yuzdrn kararsiz kaldim iste .Yaptirip sahane olan da 3 yildir piskiyatriye giden de taniyorum kotü olduğu için. Nefes sorunu yaşamıyorsaniz bence hic ellemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?