Aynaya bakasim gelmiyor bu ara :((Resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burnumda et var ....kemik var yamuk ama yine de cesaret edip yaptıramam sizin burnunuz gayet normal yok yere risk almayın

Ohoo senin burnunda kötü mü yahu. Rahat nefes aliyor musun? Eğer cevabın evetse sakın yaptirma. Gerçekten kötü değil, belki bugunlerinide ararsın Allah korusun

Sağlık veya çok ciddi şekilsel bozukluk yoksa yaptırma.
Burun ameliyatı kolay görünen ama cidden zor bir olay. Canın sıkılmış senin, kalk bi kek yap geçer

Burun ameliyatı olmuş biri olarak söylüyorum. Asssssla devlette yaptırmayın. Kuzenim devlette yaptırdı hemen arkasından ben özelde yaptırdım. Şu an kimse burnunun ameliyatlı olduğunu anlamıyor. Kuzenimin de burun delikleri dengesiz oldu bariz bir şekilde. Ciddi nefes alma problemi de başlayınca çok daha ciddi rakamlar verip yeniden ameliyat olmak zorunda kaldı.
Estetiğin ucuzuna bakılmaz. Asla geri dönüşü olmayan şeyler yaşayabilirsiniz.

Kötü değil normal burun , yaptırma bence burun ameliyatina girmiş biri olarak çok berbat yahu kirkirdagi kesiyorlar sonra birleştirip bakiyolar sizce güzel oldu mu diyor Dr yorum yapıyorlar ayy çok kesmisiz diyolar kesik parçadan alıp dikmeye calisiyolae diktikleri parça yarım yamalak biraz darbede kıkırdak düşer ne bileyim çok riskli...yaptirirsanda çok bir şey farketmez diyim sana ..eşin seni sevmiş zaten ..diğer insanlarında yüzde kaç umrunda senin burnun zaten onu bı düşün..misal enn yakışıklı erkek baktı yuzune 5 saniye yüzde kaç umrunda senin o burnun onun için birde burnuna mi bakar bakarsa onuda düşün... Veya biz kadınlar burnuna bakmayız zaten ..hee diyorsan kendim için ..kendin için değmez be bacım ...bizim bir arkadaş yaptırmış iş yerinde söylemedi ama yaptırma burun olduğu çok belli ona bakarken sürekli burnuna kayıyor aklım soylediklerine odaklanamiyorum Allah affetsin çok komik olmuş öncesi nasıl di bilmiyorum ama burnunun ucu yusyuvarlak olmuş hafif yukarda ama yaptırma olduğu ve bir aksilik olduğu çok belli ondan üzülerek bakıyorum sürekli elimde değil .kafamda sürekli şunlar dönüyor yazık la nasıl olmuş acaba tüh felan

Burnun emin olmadığın profesyonel olmayan bir ele teslim etme riskini alacak kadar kötü değil. Hatta bence göze batacak bir şeyi yok.

İyi de burnunuz rahatsız edici değil ki. Bence insanlara karakter katıyor burunları. Herkesin minik dik sivri burunlu olması çok can sıkıcı. Yüzünüzün karakterini bozmayın bence

Bence yaptırınca yüzüne gitmeyebilir. Yüzün ince yapılı gibi. Daha kötü olursa. Ya da uzmanına gidip yaptırın

Yani öyle aşırı bi rahatsızlığınız varsa estetik olabilirsiniz çözümü var ama bence boşuna takıyorsunuz kendinizi sevin herşeyin doğalı güzel

Aklınıza düşürmek gibi olmasın ama burnu istediğiniz kadar yaptırın memnun olmayacaksınız çünkü en büyük sıkıntı şu an çenede

3 günlük takıntıyla bıçak altına yatarsan pişman olabilirsin. Estetik ameliyat çok iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir şey. Hem yaptırıp beğenmezsen düzeltmesi daha zor. İkinci ameliyatta ya kaburgadan ya da kulak kıkırdağından kemik alıp yapıyorlar. Bence çok takıyorsan önce bir dolgu yaptırmayı dene. Bakarsın takıntın zamanla geçer ve iyi ki o kafayla estetik olmamışım dersin.

Ben olsam yaptırırdım, ama 3 günlük bir cinnet sonucu aldığım karar ile degil. Para biriktirmeye başlayın bence zaten para birikene kadar da adam akıllı bir karar verirsiniz enine boyuna düşünüp. Emin olup öyle yaptırırsınız böylece. Yaptırmaktan vazgeçerseniz de birikmiş paranız olur işte fena mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…