Korkuyorum bende ama iste ne bilim cok karisigimBenim burnum olsa yaptırmazdım acikcasi cesaret edemezdim..
Cokta sorunlu durmuyor cnm..
Tam tersi hic bos degilim soylediginiz o olay gozumu korkutuyor zaten. Kendimi farkli biri gibi sanmak istemem ama sanki burnum boyle dunyanin en igrenc burnu gibi gelmeye basladi gozume ondan taktim kafaya galiba .ama haklisiniz tsk ederm yorum icnBana normal geldi ya , şahsen ben göze alamazdım ameliyatı. Daha geçen biri konu açmıştı burnum istediğim gibi olmadı, aynaya bakınca değişik bi insan görüyorum bu ben değilim gibicesine... bence kendinize uğraş bulun. Sanırım boş kaldınız evde
Param olunca evet. Devlet hastanesinde yaptıran arkadaşım vardı burun deliğinin biri digerinden bariz küçüktü. Özelde yaptıran tanıdıklarım var estetik oldugu belli bile degil. Çok çok iyi araştırmadan böyle bir işe kalkışma bence.Yaptirmayi.dusunuyomusun pki
Yaaaa gerçektenmi.estetik yaptirmis birinin yorumu cok onemliydi benim icin . Zaten ilerde daha büyük sikintilar yasarmiym diyede dusunmeden edemiyorum .bu arada Tesekkurler onerinizi dusunecegimDudaklarınız nasıl? İnceyse dolgu yaptırın. burnu aşırı büyük ve yamuk olmayanlara hep bunu öneririm çünkü dudaklar şişince burun artık göze görünmüyor
Yaptıralı 7 yılı geçti, bazen burnumun içi sebepsiz acıyor, güldüğümde burnum sola doğru yamuluyor, tam anlamıyla simetri sağlanan burun çok nadir. İlk yıllar iyi görünse de zamanla bir çoğu yamuluyor
Hiç de kötü değil burnunuz yaTam tersi hic bos degilim soylediginiz o olay gozumu korkutuyor zaten. Kendimi farkli biri gibi sanmak istemem ama sanki burnum boyle dunyanin en igrenc burnu gibi gelmeye basladi gozume ondan taktim kafaya galiba .ama haklisiniz tsk ederm yorum icn
Hiç de kötü değil burnunuz yaherkes prenses burunlu olmak zorunda değil ki benim de yandan hafif kemerli çok takılmıyorum açıkçası
Foto varFotoğraflarli demissimz ama foto yok
Şimdiki aklım olsa ben de öyle yapardım.Yaaaa gerçektenmi.estetik yaptirmis birinin yorumu cok onemliydi benim icin . Zaten ilerde daha büyük sikintilar yasarmiym diyede dusunmeden edemiyorum .bu arada Tesekkurler onerinizi dusunecegim
Estetik değil de dolgu yapılabiliyor ebru akelin dunku hayat güzeldir program i galiba boyke bir burnu Hayatı Bey sanırım Dr U dolgu ile üste yapılan burundan alan doğru kemeri yoketmis bi ona bakin derim...ayrıca kafanıza takacak bir burnunuz da yok ben hiiiç bakmam burna çoğu kişi gibi...Allah başka dert vermesin...sevgiler size Aydın dan ☺Selam hanımlar. Ben su zamana kadar pek takmadigim burnumdan son 3 gundur nefret etmeye basladim takinti haline geldi sanki aynaya bakmak iskence oldu 3 gundur.sanki ne yapsam yakismiyor gibi geliyor. Devlet hastanesinde estetik ameliyat olsam mi diye düşünmeye başladım butcem kısıtlı cunku. Ama bir yandanda korkuyorum eşim abartiyorsun diyor ya daha kotu olursa diyor. Annem devlet hast de yaptirilmaz diyor. Fikir verin arkadaslar devlet hastanesinde yaptirilirmi sizce. Ya ne guzel takmıyordum niye takmaya basladim onuda bilmiyorum galiba sosyal medyada estetikli burunlari gorunce hosuma gitti benimki bana batmaya basladiEki Görüntüle 2706064 Eki Görüntüle 2706063
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?