Aynaya bakasim gelmiyor bu ara :((Resimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Instagramda burun dolgusu öncesi ve sonrası fotolara rastlıyorum. Gayet güzel sonuçları
Bir araştırsanıza

Dudaklarınız nasıl? İnceyse dolgu yaptırın. burnu aşırı büyük ve yamuk olmayanlara hep bunu öneririm çünkü dudaklar şişince burun artık göze görünmüyor

Yaptıralı 7 yılı geçti, bazen burnumun içi sebepsiz acıyor, güldüğümde burnum sola doğru yamuluyor, tam anlamıyla simetri sağlanan burun çok nadir. İlk yıllar iyi görünse de zamanla bir çoğu yamuluyor

Bana normal geldi ya , şahsen ben göze alamazdım ameliyatı. Daha geçen biri konu açmıştı burnum istediğim gibi olmadı, aynaya bakınca değişik bi insan görüyorum bu ben değilim gibicesine... bence kendinize uğraş bulun. Sanırım boş kaldınız evde

Estetige karsi degilim. Ama kendi adima bir saglik sorunu oluşturmuyorsa estetik yaptirmayi dusunmezdim.
Burnunuz da kotu gorunmuyor bu arada. Illa yaptiracaksaniz iyi arastirip isinin ehli birine yaptırmanızı oneririm.

Tam tersi hic bos degilim soylediginiz o olay gozumu korkutuyor zaten. Kendimi farkli biri gibi sanmak istemem ama sanki burnum boyle dunyanin en igrenc burnu gibi gelmeye basladi gozume ondan taktim kafaya galiba .ama haklisiniz tsk ederm yorum icn

Yaptirmayi.dusunuyomusun pki
Param olunca evet. Devlet hastanesinde yaptıran arkadaşım vardı burun deliğinin biri digerinden bariz küçüktü. Özelde yaptıran tanıdıklarım var estetik oldugu belli bile degil. Çok çok iyi araştırmadan böyle bir işe kalkışma bence.

Yaaaa gerçektenmi.estetik yaptirmis birinin yorumu cok onemliydi benim icin . Zaten ilerde daha büyük sikintilar yasarmiym diyede dusunmeden edemiyorum .bu arada Tesekkurler onerinizi dusunecegim

Tam tersi hic bos degilim soylediginiz o olay gozumu korkutuyor zaten. Kendimi farkli biri gibi sanmak istemem ama sanki burnum boyle dunyanin en igrenc burnu gibi gelmeye basladi gozume ondan taktim kafaya galiba .ama haklisiniz tsk ederm yorum icn
Hiç de kötü değil burnunuz ya herkes prenses burunlu olmak zorunda değil ki benim de yandan hafif kemerli çok takılmıyorum açıkçası

Hiç de kötü değil burnunuz ya herkes prenses burunlu olmak zorunda değil ki benim de yandan hafif kemerli çok takılmıyorum açıkçası
ya zaten son zamanlardaki guzellik algilari beni bu hale getirmis olabilr sanki herkes ayni olmak zorundayms gibi. Haklisiniz tskler :))

Daha önce kafanıza takmadıysanız, dönemsel de olabilir. Yaptırıp güzel olmasına rağmen depresyona girenler var yüzü değiştiği için. Devlet hastanesinde yapan mutlaka iyi doktorlar vardır da iyi araştırmak gerekiyor.

Burnu böyle, gayet güzel arkadaşım var. Öyle kafaya takacağınız bir şekil değil.

Yaaaa gerçektenmi.estetik yaptirmis birinin yorumu cok onemliydi benim icin . Zaten ilerde daha büyük sikintilar yasarmiym diyede dusunmeden edemiyorum .bu arada Tesekkurler onerinizi dusunecegim
Şimdiki aklım olsa ben de öyle yapardım.
Naçizane birkaç önerim daha var; Saçlarınızı salık kullanın maşalı olması daha iyi olur, göz makyajını sıkı tutun, dolgun kirpikler siyah far eyeliner kullanın. Amaç dikkati burundan çekmek, dolgu yaptırma sebebi de bu aslında, yüzde burun dışında bi yerin patlaması.
bunları uygulayıp uzaktan fotoğraflar çekilin, hala burnunuzun çok dikkat çektiğini ve sizi çirkinleştirdiğini düşünüyorsanız o zaman ameliyat düşünebilirsiniz

sağlık sıkıntınız yoksa, birde yüzünüzle para kazanmıyorsanız yaptırmayın. çünkü hiç gerek yok. bu benim şahsi fikrim

Estetik değil de dolgu yapılabiliyor ebru akelin dunku hayat güzeldir program i galiba boyke bir burnu Hayatı Bey sanırım Dr U dolgu ile üste yapılan burundan alan doğru kemeri yoketmis bi ona bakin derim...ayrıca kafanıza takacak bir burnunuz da yok ben hiiiç bakmam burna çoğu kişi gibi...Allah başka dert vermesin...sevgiler size Aydın dan ☺

Senden cok daha kotu bir burnum var. Zaman zaman insanlarin dalgasina maruz kaliyrm. Patlican burun, karga burun, gargamel vb. Ama zerre kadar da umrumda dgl.. Bu onlarin karaktersizlikleri. Ergenlik doneminde ben de cok takmistm. Ama bir guzellik ugruna Allahin gazabina ugramamayi tercih ettm. Arkadasimdan biliyrm. Bu sekilde basladi ve estetign sonunu getiremedi. Burun, dudaklar, kaslar ,botoks, dolgu, ipek kirpik derken herkes ayni yuz ifadesine burunmekte. arkadasim da bunlari yaptirdi. Ve estetikli oldugu o kadar belliki. Tercih sizin tabiki...

Eşimin burnu sizinkinden daha daha kemerli ilk defa görenler Karadenizli zannediyor hatta ben onu öyle sevdim ve çok sempatik geliyor ne bilim Kaynımın burnu esiminki gibiydi estetik oldu olmaz olaydı dedik önceki hali daha iyidi
Bence kötü değil ama yaptirmak istiyorum illa diyorsanız da özelde bu işte uzman bir yerde yaptırın, devlette çok güvenilir gelmedi bana ama çok bir fikrim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…