Merhabalar öncelikle her şey motivasyonla başlıyor kendinizi motive ederek zayıflamaya karar vermelisiniz. Erkekler biraz kilo konusunda acımasız davranabiliyorlar buda bizi fazlasıyla incitior. Hızlı kilo vermek gibi bir çabanız asla olmasın çünkü hızla verilen kilo hızla geri alınıyor. Kendinizi aç bırakmayarak 3ana 3 ara beslenme şeklini uygulayın. Günde 2 fincan yeşil çay ve 2,5litre suyunuzu mutlaka için. Bende26 yaşında 1,76 boyunda 74kiloyum yavaş yavaş 80kilodan buraya kadar gelebildim. 65 e kadar inmek istiyorum ve elbette kaçamak yaptığım oluyor ama diyet yapıyor psikolojisiyle değil sağlıklı beslenme adına düşünerek devam ediyorum. Sabahları uyandığınızda bir iki bardak su içerek güne başlayın daha sonra kahvaltınızda haşlanmış yumurta yemeni öneririm. Beyaz ekmek kesinlikle tüketmeyin ince dilim kepek tam buğday ekmeği yiyin. Ara öğün kesinlikle atlamayn elma kuru kayısı vs yiyebilirsiniz. Öğlen yemeğinizn yanında yoğurt tüketebilirsiniz ben evde pişen her türlü yemeği yiyorum fakat belli ölçülerde onu siz zaten ayarlıcaksınızdır..En önemli kısım akşam 7den sonra mey hariç katı birey asla tüketmemek. Şuan bile aç olmamama rağmen canım bireyler yemek istiyor ama yemiyorum su içiyorum sizde yapabilirsiniz. Bunu kimse için değil kendinizi daha mutlu hissetmeniz ve özgüveninizi tekrar kazanmak için yapın. Eğer ki kendinizi mutlu hissetmezseniz karşınızdakinide mutlu edemezsiniz. Benim erkek arkadaşımda fitness eğitmenliği yapıyor kendisinin çok düzgün fiziği olmasın rağmen asla bana kötü bir söylemde bulunmamıştır en fazla birazcık fazlalıklarını verebilirsendaha fit görünüm yakalayabilirsin demiştir.anlatmak istediğim kim olursa olsun sizi inciten sözlerde bulunması çok yanlış her şeyin bir izah şekli vardır. Her yeni gün güzel bi başlangıç olacaktır güzel günler sizinle olsun..