- 23 Nisan 2018
- 351
- 172
- 23
- 30
Hayir.. Buzlu masajdan sonra soyulma mi diyorsun?.. Normalde cilte soyulmada, cildin yenileniyor diye biliyorum..
Buz masajından sonra bir kaç yerde ciltte soyulma olduğunu okumuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir.. Buzlu masajdan sonra soyulma mi diyorsun?.. Normalde cilte soyulmada, cildin yenileniyor diye biliyorum..
Ombreden dolayıdır belki de. Bakır tonlu bir saç rengiyle kaşlarınızın rengini de biraz açarsanız çillerinizle uyum sağlayabilir. Kapatıcı olarak ben denemediyseniz Mac Pro Longwear öneririm. Nars da iyidir.
Fazlasi zararli oluyormuş demeki.. Soyulma gormedim cunku oylede sık buzla masaj yapmiyorladi..Buz masajından sonra bir kaç yerde ciltte soyulma olduğunu okumuştum
Fazlasi zararli oluyormuş demeki.. Soyulma gormedim cunku oylede sık buzla masaj yapmiyorladi..
Gercekten geçiren kremler var . Iyi bir cilt doktoru bul sen sadeceSaçlarım dipleri kahverengi uçları sarı ombre :) forumda okuduğum kadarıyla Çiller’i kesin olarak geçiren bi yöntem yokmuş yazın yine çıkıyorlarmış ama yinede kışa doğru bi dermatoloğa görünücem:)
Saç renginizi değiştirin.
Yaz-kış Yüksek faktörlü, hafif ve emilimi kolay bir güneş kremi kullanın.
Ben olsam Çilleri fondötenle kapatmaya çalışmak yerine, kapatıcılığı orta olan bir bb kremle hafif görünmesini tercih ederim. (Günlük makyajda fondötenden hoşlanmıyorum)
Göz altlarınız için de sadece kapatmayı düşünmeyin. Önceliğiniz tedavi etmek olsun.
Aromaterapi sertifikası olan eczaneler oluyor, bitkisel içerikli ilaçlar yapıyorlar. Onlardan birine danışabilirsiniz.
Bu sevgili meselesi güzellikle alakalı degil. Eminim senin etrafında da vardır çok güzel olmayıp sevgilisi olan. Ya da sen önceden hoşlandığın kişiyi düşün kusursuz muydu tabii ki degil.
Çil bence masumluk katıyor yüze ben çok severim. Ama sen sevmiyorsan yaz kış mutlaka güneş kremi kullan.
Coğu kişi ne kadar kusurlu olup ardindan da sevgili mevzusuna değiniyor hemen...
Arkadaşlar bu aura meselesi...
Sevgili yapan herkes kusursuz değil
Arap kızı kremini denediniz mi hiç. Ben sivilceler icim kullanmıştim. Çil icinde kullaniliyordu deneyebilirsin. Saclarinida kahvr tonlarina boyarsan o da yakisir bence.
Spor yapıyor musunuz? Fiziken kendinizi iyi hissetseniz daha az takarsınız sanki bahsettiğiniz kusurlara:/
Yani bende öyle oluyor da..
çil cok farkli ve guzel gorunuyor oyle ki nette cil yapma videolari bile var
Spor yapmak anlamlı bir fark katar emin olunFiziken iyi hissediyorum aslında ne çok kiloluyum nede çok zayıf boyuma göre normal ama yinede spor yapmayı deneyebilirim teşekkürler tavsiyeniz için![]()