Aynaya bakmak bile istemiyorum

Ombreden dolayıdır belki de. Bakır tonlu bir saç rengiyle kaşlarınızın rengini de biraz açarsanız çillerinizle uyum sağlayabilir. Kapatıcı olarak ben denemediyseniz Mac Pro Longwear öneririm. Nars da iyidir.

Mac’i denememiştim deniycem çok teşekkürler :KK16:

Coğu kişi ne kadar kusurlu olup ardindan da sevgili mevzusuna değiniyor hemen...
Arkadaşlar bu aura meselesi...
Sevgili yapan herkes kusursuz değil

Kendinle barisik olmayi ogrenmelisin. Sen kendini sevmezsen baskasi neden sevsin ki?

Saç renginizi değiştirin.

Yaz-kış Yüksek faktörlü, hafif ve emilimi kolay bir güneş kremi kullanın.

Ben olsam Çilleri fondötenle kapatmaya çalışmak yerine, kapatıcılığı orta olan bir bb kremle hafif görünmesini tercih ederim. (Günlük makyajda fondötenden hoşlanmıyorum)

Göz altlarınız için de sadece kapatmayı düşünmeyin. Önceliğiniz tedavi etmek olsun.
Aromaterapi sertifikası olan eczaneler oluyor, bitkisel içerikli ilaçlar yapıyorlar. Onlardan birine danışabilirsiniz.

Bu sevgili meselesi güzellikle alakalı degil. Eminim senin etrafında da vardır çok güzel olmayıp sevgilisi olan. Ya da sen önceden hoşlandığın kişiyi düşün kusursuz muydu tabii ki degil.

Çil bence masumluk katıyor yüze ben çok severim. Ama sen sevmiyorsan yaz kış mutlaka güneş kremi kullan.

Saçlarım dipleri kahverengi uçları sarı ombre :) forumda okuduğum kadarıyla Çiller’i kesin olarak geçiren bi yöntem yokmuş yazın yine çıkıyorlarmış ama yinede kışa doğru bi dermatoloğa görünücem:)
Gercekten geçiren kremler var . Iyi bir cilt doktoru bul sen sadece

Saç renginizi değiştirin.

Yaz-kış Yüksek faktörlü, hafif ve emilimi kolay bir güneş kremi kullanın.

Ben olsam Çilleri fondötenle kapatmaya çalışmak yerine, kapatıcılığı orta olan bir bb kremle hafif görünmesini tercih ederim. (Günlük makyajda fondötenden hoşlanmıyorum)

Göz altlarınız için de sadece kapatmayı düşünmeyin. Önceliğiniz tedavi etmek olsun.
Aromaterapi sertifikası olan eczaneler oluyor, bitkisel içerikli ilaçlar yapıyorlar. Onlardan birine danışabilirsiniz.

Tavsiyelerinizi uyguluycam teşekkür ederim Hoppa

Bu sevgili meselesi güzellikle alakalı degil. Eminim senin etrafında da vardır çok güzel olmayıp sevgilisi olan. Ya da sen önceden hoşlandığın kişiyi düşün kusursuz muydu tabii ki degil.

Çil bence masumluk katıyor yüze ben çok severim. Ama sen sevmiyorsan yaz kış mutlaka güneş kremi kullan.

Evet öyle gerçekten kimse kusursuz değil galiba ben fazla kafaya takıyorum teşekkür ediyorum moral verdiniz bana Hoppa

Coğu kişi ne kadar kusurlu olup ardindan da sevgili mevzusuna değiniyor hemen...
Arkadaşlar bu aura meselesi...
Sevgili yapan herkes kusursuz değil

Öyle gerçekten dediğiniz gibi kimse kusursuz değil ben kusurlarımı çok büyük görüyorum galiba teşekkürler forumdaki herkes olumlu yorum yapmış moral geliyor insana :KK33:

çil cok farkli ve guzel gorunuyor oyle ki nette cil yapma videolari bile var

Spor yapıyor musunuz? Fiziken kendinizi iyi hissetseniz daha az takarsınız sanki bahsettiğiniz kusurlara:/
Yani bende öyle oluyor da..

Arap kızı kremini denediniz mi hiç. Ben sivilceler icim kullanmıştim. Çil icinde kullaniliyordu deneyebilirsin. Saclarinida kahvr tonlarina boyarsan o da yakisir bence.

Arap kızı kremini denediniz mi hiç. Ben sivilceler icim kullanmıştim. Çil icinde kullaniliyordu deneyebilirsin. Saclarinida kahvr tonlarina boyarsan o da yakisir bence.

Arap kızı kremini denemedim deniycem mutlaka teşekkürler :)

Spor yapıyor musunuz? Fiziken kendinizi iyi hissetseniz daha az takarsınız sanki bahsettiğiniz kusurlara:/
Yani bende öyle oluyor da..

Fiziken iyi hissediyorum aslında ne çok kiloluyum nede çok zayıf boyuma göre normal ama yinede spor yapmayı deneyebilirim teşekkürler tavsiyeniz için Hoppa

çil cok farkli ve guzel gorunuyor oyle ki nette cil yapma videolari bile var

Dediğim gibi bazı insanlara gerçekten çok yakışıyor saçları kızıl yeşil gözlü olanlarda özellikle ama kendime yakıştırmıyorum açık renk turuncu olsalar rahatsız etmezdi beni ama koyu kahverengi leke gibiler :KK43:

Back
X