• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynaya bakmak istemiyorum

Bazı arkadaşlar botoks felan demiş ..Botoks derin olmayan karışıkların bağlı olduğu kasi geçici olarak işlevsiz bırakmaktır yani bu sayede kırışıklık ortadan kalkar .

Ancak göz yanak cokuklugunun botoks ile hiç alakası yok.Bunun için dolgu yaptırmanız gerekiyor .En güzel dolgu kendi yağınızdan alınan.Bunun için lokal anestezi ile acısız ağrısız çok güzel sonuçlar alabilirsiniz .Yüz gerdirme vs için yaşınız uygun değil 40 yaşınızdan sonra düşünün .

Kendinize iyi bi plastik cerrah bulun o kadar maliyetli şeyler değil bugünedek yaptirmadiginiz için pişman olacaksınız sonucu alınca .İlk yaptirdiginizda yağ oranı %40 kalabilir ilk sene ama bi iki işlem daha geçirseniz kalıcı sonuç elde edersiniz hiç uzuleceginiz birşey değil.

Ayrıca burada çok fazla bilgi ulaşamazsanız forumun güzellik bölümlerini okuyun istediğinizin daha fazlasını bulabilirsiniz .

Kendinize eğlence bulmak psikoloji destek almak vs çok boş yorumlar kimse kus bakmasın.

Bence arkadaş övünmek için yazmamış ki..
Elalem bu her şeyi der bana da 17 diyorlar, üzülüyorum demiş bence
Tepki vermeye yer arıyorsunuz anlamadan
Bana da öyle geldi biraz
Benim şu tipime yaşımdan 4/5 yaş büyük veya tam tersi küçük söyleyenler oluyor.neye göre söylüyorlar anlamış değilim :KK45:

Konu sahibi, eğer çok zayıfsan da o şekilde hissediyor olabilirsin,zira ben kilo verdim mi çok kötü birşey oluyorum :olamaz:
Tabi sigara da çok etkiliyor. Birebir örneğiyim.
Spor yapıp , sağlıklı beslensen toparlarsın diye düşünüyorum.
Küçük estetik dokunuşlarda olabilir tabii :KK66:

Ne guzel yaa tebrik ediyorum. Ne mutlu size. Fakat bu konuya olmus mu?

imrendirmek için yazmadım.
hemen tırnaklarınızı çıkarmayın.
bazen kraliçe gibi olmak istersin ama premseslikten öteye geçemezsin.
ne kadar eçiş büçüşsün kilo al ay cok zayıfsın kemiklerin sayılıyor.
yüzün çökmüş zayıflıktan.
gözlerin altı neden mor hep zayıflıktan.
kız kocan senin nereni tutuyor.
zayıflık da kötü bacakların çırpı gibi baksana.
o zaman bende öleyim psikolojım bozulsun.
hiçbir zaman aynaya küsmedim. gözlük kullanıyorum ama görüyorum.
kulaklarım kepçe olabilir ama duyuyorlar. zayıf olabilirim ama günde 10 saat çalışıyorum vucudum dinç.
nankörlük geliyor bana kimse kusura bakmasın düşüncem bu.
sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez.
bu arada bende okb hastasıyım onun halini anlıyorum
kötü bişey demek istemedim dediysem de özür dilerim konu sahibi.

Öncelikle burada mutlu ol,kendinle barış zart zurt laflarına aldırış etme. O şekilde mutlu değilsen değilsindir nokta.
Imkanin varsa teknolojinin bütün nimetlerinden faydalan.
İnsanoğlu kafayı kullanıp yüz nakli bile yaptı.
Yüzünüze bir kaç işlem yaptırın iyi ve ehil ellerde.
Benim arkadaşım mide küçültme ameliyatı oldu. Kilosu ideal orana gelince de burnunu yaptırdı. Fıstık gibi oldu. Resmen aynalarla barıştı.
Estetik mevzusunda tek sıkıntı yaptıranların tek tip olması. E olsun o kadar da..

Benim yuzum de hep zayifti gozlerimin alti da cokuk evlenince cocuk olunca kilo alirim yuzumde kilo alir dedim gene ayniyim napayim boyle sevmeye calisiyorum.esim mesela daha 33 yasinda saclarinin yarisina yakini ak..hatun az cektirmedin bana sacima ak bile dusurdun der Allahtan delillerim var belgelerle gel derim fotograflarda olmasa..yandik.

Bazı arkadaşlar botoks felan demiş ..Botoks derin olmayan karışıkların bağlı olduğu kasi geçici olarak işlevsiz bırakmaktır yani bu sayede kırışıklık ortadan kalkar .

Ancak göz yanak cokuklugunun botoks ile hiç alakası yok.Bunun için dolgu yaptırmanız gerekiyor .En güzel dolgu kendi yağınızdan alınan.Bunun için lokal anestezi ile acısız ağrısız çok güzel sonuçlar alabilirsiniz .Yüz gerdirme vs için yaşınız uygun değil 40 yaşınızdan sonra düşünün .

Kendinize iyi bi plastik cerrah bulun o kadar maliyetli şeyler değil bugünedek yaptirmadiginiz için pişman olacaksınız sonucu alınca .İlk yaptirdiginizda yağ oranı %40 kalabilir ilk sene ama bi iki işlem daha geçirseniz kalıcı sonuç elde edersiniz hiç uzuleceginiz birşey değil.

Ayrıca burada çok fazla bilgi ulaşamazsanız forumun güzellik bölümlerini okuyun istediğinizin daha fazlasını bulabilirsiniz .

Kendinize eğlence bulmak psikoloji destek almak vs çok boş yorumlar kimse kus bakmasın.
Valla ben de kendinle barışık olma,hobi edinme olayını anlayamadım. 150 kilo kadına da yani şeyler söyleniyor. Özgüvenli olacakmış. Öyle olunca 50 kilo gibi gözüküyormuş galiba:)
Gerçi bizim kızlarımızdaki özgüven maşallah. 150'de 50'ye indirirtir kendini.

imrendirmek için yazmadım.
hemen tırnaklarınızı çıkarmayın.
bazen kraliçe gibi olmak istersin ama premseslikten öteye geçemezsin.
ne kadar eçiş büçüşsün kilo al ay cok zayıfsın kemiklerin sayılıyor.
yüzün çökmüş zayıflıktan.
gözlerin altı neden mor hep zayıflıktan.
kız kocan senin nereni tutuyor.
zayıflık da kötü bacakların çırpı gibi baksana.
o zaman bende öleyim psikolojım bozulsun.
hiçbir zaman aynaya küsmedim. gözlük kullanıyorum ama görüyorum.
kulaklarım kepçe olabilir ama duyuyorlar. zayıf olabilirim ama günde 10 saat çalışıyorum vucudum dinç.
nankörlük geliyor bana kimse kusura bakmasın düşüncem bu.
sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez.
bu arada bende okb hastasıyım onun halini anlıyorum
kötü bişey demek istemedim dediysem de özür dilerim konu sahibi.
Arkadasa katılıyorum.Herkes anlamak istediiği gibi anlıyor.Sonra saydırıyor.Kız kotu bisey dememişki.Bi insana buyuk gösterdiği söylenince ne kadar kırılırsa, kucuk gosterdiği soylendıgı zamanda o kadar kırılır.Burda kac kere denk geldim.''Kimse beni tiye almıyor,magaza sorumlusu canım diyor.'' gibilerinden.Ayrıca soylenilen gibi bisey olsa kızın direk ''ay benim hic estetige ihtiyacım yok, senin var mı?' muhabbetı yapması lazımdi.Konu sahibinden sanki bişey saklanıyormusta, soylemiş gibi muamele yapmayın.

Erzurumdaymışsınız. Eminim orada yaptırabileceğiniz yerler vardır. Ben dolgu, gerdirme işlemlerinden korkarım ama. Dermapen diye bir uygulamaya yaptırıyorum 3 ayda 1. Herkes gençleşmişsin diyor. İsterseniz deneyin.
Merak ettim de dermapen bu dermeroller la aynı mı acaba ? Gözenek için düşünüyorum da , aynı şeyden tavsiye eder mısınız ?
Konu sahibi, yüz yogası duydunuz mu , belki öneren olmuştur , önceki yorumların hepsine bakamadım. Bir haftada bile etkisi belli oluyormuş, bir de kolajen cilt sıkılastirip yeniliyor, deniyor, bence iyi bir cilt hekimine gidin. Ama öyle bıçaklı ameliyat olmayın , daha basit ve etkili yöntemler mutlaka vardır. Kendinizden nefret edecek bir şey yok, Bu kadar takılmayın. Eminim abarttiginiz kadar değildir. Bir de mezoterapi duymuştum ona da bir bakın isterseniz .:KK51:

Çok zayıfsan bunun da etkisi olabilir.Zayıf olunca yüz çökük olur kırışıklar daha çok belli olur.Eğer öyleyse biraz kilo almak bir nebze de olsa etki edebilir.

Dolgu cilt gerdirme bunlar ise yarıyor. Ayrıca yüz yogasini da deneyebilirsiniz. Yüzünüzu sürekli nemlendirir. Q10 içeren kremler falan. Kendinizi beğendiğinizde çok daha mutlu olursunuz. Hayata bakışınız değişir.

Bu konuya bunu yazmak dalga geçer gibi olmamış mı?Art niyetli degilsinizdir mutlaka ama küçük göstermekle büyük göstermek çok farklı bir durum.

aynı bence.
düşünsene davete çok şık katılmak istiyorsun
ama herkes sana küçük çocuk gibi ne kadar şirin olmuşsun.
şirin olmak istemiyorum ki sexi vamp olmak istiyorum olamıyorum.
beni temel reisteki safinaza cılgın bedişteki banuya benzetiyorlar çok üzülüyordum eskiden
ama şimdi gülüyorum kocaman he he öylesin diyorum
bende çok bakamadım şimdi düşünüyorum da aptalmışım kendime haksızlık etmişim onlarca sene

Kendini sevmekle başlıyor hersey canım lise de bana da cok dediler çokbüyük gösteriyorsun üniversitede hayatı,a biri girdi ve beni o kaç çok sevdi ki ve su anonunla evliyim ve herkes yasin senin o kadar mi deyip şaşırıyorlar küçük gösteriyorsun diyorlar önce kendini sev ondan sonra mutlu ol herseyvmutlu olmaktan geciyor

Dolgu yaptırabilirsiniz, örümcek ağı tekniği ile yüz gerdirebilirsiniz, fibrocell denilen kök hücre tedavisini yaptırıp capcanlı bir cilde kavuşabilirsiniz. Denesenize bunları. Sonra doğru saç kesimi, doğru saç rengi, giyim, makyaj çok etkiler göründüğünüz yaşı. Bu konularda da profesyonel yardımlar alırsınız. Çözümsüz bir derdiniz yok, üzülmeyin.

aynı bence.
düşünsene davete çok şık katılmak istiyorsun
ama herkes sana küçük çocuk gibi ne kadar şirin olmuşsun.
şirin olmak istemiyorum ki sexi vamp olmak istiyorum olamıyorum.
beni temel reisteki safinaza cılgın bedişteki banuya benzetiyorlar çok üzülüyordum eskiden
ama şimdi gülüyorum kocaman he he öylesin diyorum
bende çok bakamadım şimdi düşünüyorum da aptalmışım kendime haksızlık etmişim onlarca sene
Ben de 26 yaşındayım ama bazen sigara alırken yaşımı sordukları bile oluyor.Evet sürekli çocuk gibi görünmek sevimli tatlı kız olmakta bunaltıyor insanı. Benim de rahatsız olduğum zamanlar oluyor.Ama ne olursa olsun küçük görünmekle olgun görünmek aynı şey değil.

Back
X