• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynaya bakmak istemiyorum

İşin yoksa iş bulmayı dene,sosyal imkanların nedir bilmiyoruz ama,meşgalesi olan insanlar takmazlar böyle şeyleri ve mutlu oldukları için de daha güzel görünürler.
Evet boşluktan aslında biraz da insan kendine sarıyor
İşin yoksa iş bulmayı dene,sosyal imkanların nedir bilmiyoruz ama,meşgalesi olan insanlar takmazlar böyle şeyleri ve mutlu oldukları için de daha güzel görünürler.

Bence sen kusurlarjna odaklandığın için abartılı düşünüyorsun.Güzellik birazda mutluluğun ve iyi beslenmenin yansıması.Istersen çok farklı olabilir herşey.Gözaltın çökükse kapatıcı kullanabilirsin.Hergün hafif bir makyaj yap.Kendini iyi hissedeceğin aktivitelere yönel.Bak ne iyi gelecek sana.Inan zaman zaman bu hepimiz için geçerli.Dönemsel şeyler bunlar.

çevremde benim tespitime göre

en büyük etmen kilo

zayıf olan insanların bazıları suratları göçtüğünden yaşlı duruyor
küçük durana bile baktığınızda suratı aslında yaşlı gorunuyor

bir de tam tersi tombik olma durumu
kilo her türlü insana yaş katıyor
ideal kilonuzla 25 yaşında olup 25 civarı gösteriyorsanız emin olun kilolu haliniz daha yaşlı gösterir

ben etrafımda yaşını duyunca şaşırdığım kadınların (1 tanesi hariç) ya kilosu fazlaydı ya da zayıftı

Merak ettim de dermapen bu dermeroller la aynı mı acaba ? Gözenek için düşünüyorum da , aynı şeyden tavsiye eder mısınız ?
Konu sahibi, yüz yogası duydunuz mu , belki öneren olmuştur , önceki yorumların hepsine bakamadım. Bir haftada bile etkisi belli oluyormuş, bir de kolajen cilt sıkılastirip yeniliyor, deniyor, bence iyi bir cilt hekimine gidin. Ama öyle bıçaklı ameliyat olmayın , daha basit ve etkili yöntemler mutlaka vardır. Kendinizden nefret edecek bir şey yok, Bu kadar takılmayın. Eminim abarttiginiz kadar değildir. Bir de mezoterapi duymuştum ona da bir bakın isterseniz .:KK51:

Benzer uygulamalar sanırım. Dermapen daha profesyonel diye bahsetmişlerdi. Ben çok memnunum. Kesinlikle yaptırın derim.

Bir kadın bence aşkla meşkle değil aynaya baktığında kendini güzel görüyorsa işte o zaman mutlu oluyor daha sonra o mutluluk çevresine yansıyor özgüven vs.ve ask geliyor yani demek istediğim maddi imkânınız varsa estetik yaptırın cilt gerdirmeden ziyade botoks prp burun kenarlarına çökük yerlere dolgu bu uygulamalar 1haftada sonuç veriyor

Ben de 26 yaşındayım ama bazen sigara alırken yaşımı sordukları bile oluyor.Evet sürekli çocuk gibi görünmek sevimli tatlı kız olmakta bunaltıyor insanı. Benim de rahatsız olduğum zamanlar oluyor.Ama ne olursa olsun küçük görünmekle olgun görünmek aynı şey değil.
Kesinlikle ayni sey degil. Aklı basinda her yetiskin idrak edebilir bunu. Kadinlarin en büyük korkularindan biri yaslanmak çünkü. Olgun görünmek daha yıkıcı. Ikisi ayni sey degilken ve konu sahibinin esas derdi buyken nispet gibi olmus bence de apranaxx apranaxx

Kendimden biliyorum.İşsizim uzun süredir.Neremde ne kadar çirkin şey var liste yapıcam az kaldı.
Ben ki kendine aşık bir manyağım,toz kondurmam ama ben de bu psikolojiye girebiliyorum.
+1 :) hep olan kusurlarım gözüme batmaya başlar uzun tatillerimde. Ya hu o basenler hep vardı, o saç hep dökülüyordu halbuki. :) Ama evde kaldıkça olanlar göze batıyor, üzerine bir de olmayan sorunlar üretiyorsun. Bir de vücudunu ne kadar kafaya takarsan, o derece sorun görüyorsun ve aksilik gibi yenileri de ekleniyor. Sivilce çıkarmayan ben sivilcelenirim, ya da buklelerim şekil almaz, her zaman yaptığım makyajım kötü durur, favori kıyafetlerim beni istediğim gibi göstermez. Ama ne zaman akışına bıraktım, amaaaan dedim özensizce güzel oluyorum herhalde, hep de iltifatları o zaman alırım. Şaka gibi! Özendiğim zamanlar da kimse ağzını açmaz he! :deli:

+1 :) hep olan kusurlarım gözüme batmaya başlar uzun tatillerimde. Ya hu o basenler hep vardı, o saç hep dökülüyordu halbuki. :) Ama evde kaldıkça olanlar göze batıyor, üzerine bir de olmayan sorunlar üretiyorsun. Bir de vücudunu ne kadar kafaya takarsan, o derece sorun görüyorsun ve aksilik gibi yenileri de ekleniyor. Sivilce çıkarmayan ben sivilcelenirim, ya da buklelerim şekil almaz, her zaman yaptığım makyajım kötü durur, favori kıyafetlerim beni istediğim gibi göstermez. Ama ne zaman akışına bıraktım, amaaaan dedim özensizce güzel oluyorum herhalde, hep de iltifatları o zaman alırım. Şaka gibi! Özendiğim zamanlar da kimse ağzını açmaz he! :deli:
Öyle garip ki kendimi sevdiğim zaman selülit bile görünmüyor,boşluktan selülit ürettim desem yeri :KK53:
Allam noolur hayırlı bi iş çok amin

Öyle garip ki kendimi sevdiğim zaman selülit bile görünmüyor,boşluktan selülit ürettim desem yeri :KK53:
Allam noolur hayırlı bi iş çok amin
İnşallah bulursunuz, ben de 1 sene sonra hayırlısıyla bulurum. Amin. :dua:
Geçtiğimiz hafta mesela, hiç ten makyajı yapmadım olduğu gibi bıraktım, gayet de iyi göründü. Şimdi az maske falan yapayım dedim :D Tüm sorunlar gözüme batıyor, bıyığım mı çıkmış, kılcal damarlarım mı görünüyor, kızarmış mıyım :D Al işte. :olamaz:

cilt bakımlarını aksatma göz için ayrı gıdık bölgesi için ayrı kremler al vs. ama yaşına uygun olan kremleri seç. bazı insan ırsidir. yaşından büyük gösterir.güzellik uzmanından yardım almanı öneriyorum. yalnız iyi seç çünkü bazıları cildi mafediyormuş. umarım çözüm bulursun.

Kendini sev en önemlisi bu bence :21:
Bir de bütçene uyar mı fiyatları nedir bilmiyorum ama maddi durumun iyiyse örümcek ağı tekniği ile yüz germe yapıyorlar , göz altların içinde ışık dolgu yaptirabilirsin 36 yaş erken değil hem daha hızlı sonuç alırsın

Kesinlikle ayni sey degil. Aklı basinda her yetiskin idrak edebilir bunu. Kadinlarin en büyük korkularindan biri yaslanmak çünkü. Olgun görünmek daha yıkıcı. Ikisi ayni sey degilken ve konu sahibinin esas derdi buyken nispet gibi olmus bence de apranaxx apranaxx

içimdekini Allah biliyor. yapmak istemedim. inanıp inanmamak size kalmış nabalım
zaten ölüm denen yaşlanmak denen bir kavram yüzyıllardır var. doğduğundan beri bir insanın hayatında bu gerçek var zaten.
sözüm meclisten dışarı ; ajda pekkan da olsan öleceksin selda bağcan da olsan öleceksin. ( ikisini de çok seviyorum yine yanlış anlamayın )
ama birisi yapay olarak ölecek birisi doğal olarak. ben doğallığı seçerim şahsen.

küçük gösteriyor olmam 25 yaşında olmamı değiştirmiyor. bende yaşlanıyorum vücudum değişiyor bunu hissediyorum.
neyse konu sahibine gerekli özrü diledim zaten.

Mutluluk-mutsuzluk etkiliyor, neden etkilemesin ? Mutlu kadın başka türlü parlıyor.
Eşimle tatil fotolarımıza bakıyorum, bambaşka bir ben görüyorum.

Şimdilik fazla bir işlem yaptırmayın derim. Bol su için, cildi besleyen vitaminlerden kullanın. Mesela imedeen gibi cilt destekleri var, onları araştırın. Yüz yogası ve yüz masajı videolarından faydalanın.

Bence hıc gerdirme botoks yaptırma bu düşünce ile ya oyle hiç beğenmezsen kendini

Güzel kıyafetler
Kucuk dokunuşlarla güzel hissedilebilir
En önemlisi mutlu olmak gülümsemek
Ben doğallıktan yanayım sağlık dışında estetiğin her türlüsüne yaptırana saygım var
Kimse dort dörtlük güzel degıl herkesin beğenmediği yeri olabilir ama kusurlarımızla barısıgız sizde oyle olun

Canım daha çok gençsin estetik felan değil çözüm senin kendini sevmen kazım. Senin aşk yaşaman lazım bak o zaman nasıl krndini güzel hissedeceksin. Hayatında değişiklikler yap sana seni değerli hissettiren insanlarla ol. Negatifleri at hayatından

kim bilir ne hakaretlere maruz kaldınız da böyle düşünüyorsunuz çünkü kimse aynanın karşısına geçip du bakayım aa ben çirkinmişim demez,ama kendini bişey sanan insan soyu kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan insan soyu sizi neler söyleyerek kırmıştır tahmin ediyorum,ben de tam tersni yaşıyorum olduğumdan çok çok genç görünüyorum bana göre normal olan diğerlerine göre hakaret mevzusu,takmayın demiycem takıyor insan çok canı yanıyor bazen,maddi durumunuz müsaitse o yüzdeki çöküklüğü yorgunluk belirtilerini yok ettirebilirsiniz,ayrıca makyaj hileleriyle de yüznüzü istediğiniz şekle sokarsınız

Back
X