- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Bide imali.imali bakislari varki..
Cocugunu kucagina alinca babalik duygusu ona gecince vur yuzune ben cocugum icin cirkinlesdim sen ne yapdin de hatasini isde ozmn anliycak erkekler kucagina alana kadar anlamaz babaligi.hic takma artik bosver sen kendini iyi hisset ki bebeginde iyi olsun.Bugun yururken nefes almakta zorlandim , belimi tutum dalga gecti resmen benimle ciddi bir sekilde.
Agzima geleni saydim bende .. sinirlerimi bozdueşinde dogum heyecanı var sanırım. farkındaysa eger
hamılesın ve en dogal sey kilo alman..
alındıgını acıkca belırt ve trıp at, hamıle hormonun tavan yapabılır sonucta
valla ıyı etmıssınAgzima geleni saydim bende .. sinirlerimi bozdu
Piskin piskin bana abartiyosun diyo herseyi bide ..Cocugunu kucagina alinca babalik duygusu ona gecince vur yuzune ben cocugum icin cirkinlesdim sen ne yapdin de hatasini isde ozmn anliycak erkekler kucagina alana kadar anlamaz babaligi.hic takma artik bosver sen kendini iyi hisset ki bebeginde iyi olsun.
O benden daha cok nazli oldu buaralarBoşverin ya hiç ağlayıp üzülmeyin bebeğinizi üzmeyin... Bazı erkekler öyle işte karşısındaki insanın ne kadar kırılıp üzülebileceğni anlamıyorlar. Hele ki hamilelikte ne kadar hassas oluyor bayanlar.. Boşverin gerçekten hamilelik her bayana yakışır :)
sen azmedip zayıfla diye söylemiştir. eşimde bana takılır bende ben kendimi seviyorum sen ister sev ister sevme zorla değil derim:)Pesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.
Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..
Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
Tuhafki ne tuhaf ..hamile gormemişmi hayatında hic ne bekliyordu.. heralde kilo alınacak 36 bedenle hamilelik surecini gecirceginizi umuyordu heralde hatta karnınızda sismesin falan aman tuhaf bu erkekler ya hic takılma
Pis şeyDalga gecerek soyledi bide bunu yururken bugun nefes almada zorlandim taklidimi yaparak soyledi.
kendileri salar göbeği bize gelince olay.o degisim gormemis. 10 kilo dedigin nedirki. Bir bayan istese en fazla 2 ayda verir o kiloyu. Bir kuafore gider, sac bakimi cilt bakimi derken 1 2 gunde toparlar. Ama o kirilan kalp...
Bende ayna getirdim , kendi tipine bak dedim . Benim sebebim var ama sen sebebsiz kilo almaya baslamissin dedim tartisma dahada buyuduYemin ederim erkek cinsi beyinden muaf..Hamileyken zayıflayacak halin yok heralde?
Öküz.
Bende ayna getirdim zaten kendi tiline bakmasini soyledim, tartismaya tuz biber oldu bukendileri salar göbeği bize gelince olay.
bide benim eşim benden 35 kilo fazla. bende kendine bak sen diyorum:)
Pis şey
Üzülme kuzum
Fıstık gibi anne olucaksın sen
Hayatimda asla kilo almadim ben hep 36 bedendim , evet kilo aliyorum ama umrumda degil bebisim saglikli bir sorun yok . Allahin izniyle zamani gelince zaten verilir kilolar ..sen azmedip zayıfla diye söylemiştir. eşimde bana takılır bende ben kendimi seviyorum sen ister sev ister sevme zorla değil derim:)
74 le hamile kaldım 100 pe doğuma girdim eşim kv herkes sen emzirken daha kilo alırsın yok çatlar oran Buran diye konuşurdu. Doğumdan 15 gün sonra 84 1 yıl sonra 65 2 yıl sonra 59 oldum ve 0 çatlakla. Bundan sonrası benim yaşadıklarımdan sana tavsiye. Ben dikkat ettimki eşim hiç eleştiemiyorum. Bende başladım eleştirmeye. En büyük sorunu dökülen saçları. Mesela diyorum ki Biliyormusun dünyanın en büyük hava alanı bizim ilçeye açılacakmış . Hadi canım falan derken. eşimin kafaya parmağı uzatıp ahanda buraya diyorum :)Dalga gecerek soyledi bide bunu yururken bugun nefes almada zorlandim taklidimi yaparak soyledi.
Asla konusmayacam bi kac gunHic bisey soyleme. Cevapta verme. Ne yaparsa yapsin susan birini yenemez. Kobusma hic onunla. Begensin diye ozel bi caba da gosterme. Bi anlik sinirle soylemiStir ama hatasini anlasin. Eminim gelip ozur dileyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?