Ben gostercem ona dalga gecmek neymis ..74 le hamile kaldım 100 pe doğuma girdim eşim kv herkes sen emzirken daha kilo alırsın yok çatlar oran Buran diye konuşurdu. Doğumdan 15 gün sonra 84 1 yıl sonra 65 2 yıl sonra 59 oldum ve 0 çatlakla. Bundan sonrası benim yaşadıklarımdan sana tavsiye. Ben dikkat ettimki eşim hiç eleştiemiyorum. Bende başladım eleştirmeye. En büyük sorunu dökülen saçları. Mesela diyorum ki Biliyormusun dünyanın en büyük hava alanı bizim ilçeye açılacakmış . Hadi canım falan derken. eşimin kafaya parmağı uzatıp ahanda buraya diyorum :)
Ben en azından kilo alırdım belki çatlardım ama en azından çocuğumu taşıdım ve böyle oldum derdim. Sen bu kel kafayı ne diye açıklıycan.
Bana sürekli kendine bakmıyorsun bakımsızsın diyen adam yeni düzleştirici aldım kullanırken zararlarını aza indirmek için haftada iki bakım yapıyorum saçıma. Bugün gelmiş hayırdır 30 una geldin bakım yapasın tuttu diyo. Dengesiz bunlar anacım tek işleri sinir bozmak.
Donerimde daha doguma 14 hafta var :)Bunu soyletmeden kendinize cekin duzen verseydiniz keske dogum yapali yeni olmadi muhtemelen cocuktu evdi bahanekerini gecelim dogumdan hemen sonra kilolari oldugu gibi veren cunku cidden vermek isteyip veren cok gordum ve var ama dogum yaptim nooormaaaaal tabbbi 'nin ardina siginmak daha zahmetsiz esini tanimamissin demekki ne istedigini bilmiyorsun bunu dillendirene kadar hicbirsey yapmamissin bence uzulnek yerine hirs yap ve eski haline don
Allah aşkına hamileliğin 4. Ayında al kampa çocuk 1 yaşına gelince sal. Hatta kv leri de alsan tadından yenmezBu erkekleri yontma kampi kuracagim askerlik gibi zorunlu 15 ay .. Anca insan olur bunlar...
Aynen gordum duzelttim yazimi :))Donerimde daha doguma 14 hafta var :)
Bunların ki kaş yapayım derken göz çıkarmak canım..Ne yazık ki böyle aptalca esprileri oluyor erkeklerin..O seni kırmak amaçlı söylememiştir emin ol,bilemedi böyle alınacağını dan dun konuştu işte..Erkekler bazen kadınlarıda kendileri gibi hödük zannediyorlar..Densiz densiz konuşuyorlar işte..Kendi doğursunda göreyim onu ben kolaydı sanki hamilelik..Ayrıca az önce magazinde izledim Işın Karaca 4 ayda 40 kilo vermiş..Böyle kaldımPesimde deli gibi dolanan , Beni herseyden cok isteyen Adam.
Cok begenen ve her dakika dile getiren Adam. Esim bana 10 dakika önce , git aynaya bak ne hale girmissin bidaha asla eski haline donemezsin dedi.
Evet 36 bedenle Hamile kaldim 10 kilo aldim , Bunu tokat gibi yüzüme soyledi..
Cok üzgunum asla beklemezdim ondan , gozumun icine bakiyor mutlu olmam icin ..
Boyle biseyi nasil soyler bana. Anliyamiyorum. Kusura bakmayin sicagi sicagina yazdim icimi bosaltmak icin...
yorumu yaptiktan sonra okudum seninkini, aynen katiliyorumBunların ki kaş yapayım derken göz çıkarmak canım..Ne yazık ki böyle aptalca esprileri oluyor erkeklerin..O seni kırmak amaçlı söylememiştir emin ol,bilemedi böyle alınacağını dan dun konuştu işte..Erkekler bazen kadınlarıda kendileri gibi hödük zannediyorlar..Densiz densiz konuşuyorlar işte..Kendi doğursunda göreyim onu ben kolaydı sanki hamilelik..Ayrıca az önce magazinde izledim Işın Karaca 4 ayda 40 kilo vermiş..Böyle kaldım..Sen ona bakma verirsin tabiki..Azim edersen 0 bedende olursun..Kilo alındığı gibi verilirde..Sen takma kafaya..Doğumdan sonra kilo veremeyenler genelde nasılsa aldım deyip abanıyorlar yemeye..Vermek için uğraşmıyorlar ki..Kalıcı hastalık değil yani kilo problemi insanın elinde..Allah hastalıklardan,kötülüklerden korusun insanı kiloda neymiş..
Aynı şeyleri düşünmüşüz :)yorumu yaptiktan sonra okudum seninkini, aynen katiliyorum
Ya haklısınız ama kendimize engel olamadık.Arkadaslar yorumlari okurken dikkatimi cekti hanimefendi esine kirilmis ama yazisinda bi hakaret yok sizler neden onun esine okuz hayvan diye kelimeler kullaniyorsunuz ben rahatsiz oldum burdan o dese bile kendi esi sonucta evet kirmis ama eminim hala seviyor ve onun esi biraz yazdiklarinizi gozunuz gorse keske cok abes buldum yazmadan edemedim sozde koca koca insanlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?