Aynaya Bakmaliymisim.

Pardon hamileymissin esine simdi kizdim hamile olup 36 beden nasil kaliniyormus acaba bebek isterken bunu dusunmemis mi bukadar onemliyse nasil bibhayal dunyasi var acaba

Ben gostercem ona dalga gecmek neymis ..

Ay kendilerine bakmadan yorum yapiyor lar bide ..
Benimki benle kilo almaya basladi krndine bak dedim bende .

Donerimde daha doguma 14 hafta var :)

Dusuncesizce ve gereksizce sarf edilmiş sözler. Ben olsaydım burnundan getiririm galiba

Bunların ki kaş yapayım derken göz çıkarmak canım..Ne yazık ki böyle aptalca esprileri oluyor erkeklerin..O seni kırmak amaçlı söylememiştir emin ol,bilemedi böyle alınacağını dan dun konuştu işte..Erkekler bazen kadınlarıda kendileri gibi hödük zannediyorlar..Densiz densiz konuşuyorlar işte..Kendi doğursunda göreyim onu ben kolaydı sanki hamilelik..Ayrıca az önce magazinde izledim Işın Karaca 4 ayda 40 kilo vermiş..Böyle kaldım..Sen ona bakma verirsin tabiki..Azim edersen 0 bedende olursun..Kilo alındığı gibi verilirde..Sen takma kafaya..Doğumdan sonra kilo veremeyenler genelde nasılsa aldım deyip abanıyorlar yemeye..Vermek için uğraşmıyorlar ki..Kalıcı hastalık değil yani kilo problemi insanın elinde..Allah hastalıklardan,kötülüklerden korusun insanı kiloda neymiş..

Alsın alsın. Nasılsa sen emzirirken hoop vericem o kiloları o neyapacak. QUOTE="Menesa, post: 38317552, member: 536478"]Ben gostercem ona dalga gecmek neymis ..

Ay kendilerine bakmadan yorum yapiyor lar bide ..
Benimki benle kilo almaya basladi krndine bak dedim bende .[/QUOTE]

Arkadaslar yorumlari okurken dikkatimi cekti hanimefendi esine kirilmis ama yazisinda bi hakaret yok sizler neden onun esine okuz hayvan diye kelimeler kullaniyorsunuz ben rahatsiz oldum burdan o dese bile kendi esi sonucta evet kirmis ama eminim hala seviyor ve onun esi biraz yazdiklarinizi gozunuz gorse keske cok abes buldum yazmadan edemedim sozde koca koca insanlarsiniz

seni begenmediginden degildir canim, uzulme ve hirpalama kendini.. ifade edecek kelime bulamamistir, samimiyetinize guvenip oyle dan dun konusmustur.. bi de bu senin kendi fizigin ve normal kilon degil ya, gecici durum hamilesin, bak kilo aldin gibisine konusmustur nasilsa zayiflarsin sonra diye..
cok ifade edemedim de, sen anla
bi de 36beden uzerine 10kilo nedir ki, hele ki hamilelikte..

yorumu yaptiktan sonra okudum seninkini, aynen katiliyorum

Ahhh arkafasım... Duygusal zamandasın... Erkeklerin böle patavatsız zamanları oluyo.. Agla içini dök.. Ama bunlar sana gaz versin.. Hayata küstürmesin canım..
Sende dogumdan sonra eski fit haline dönerek en güzel cvbı verirsin...
Tripse sonuna kadar yap.. Dedıklerını burnundan getir.....
Ama bu kadar takma......

sen 36 bedenden çıktığın için hamileliğinde vermiş olduğu psikolojiyle büyütüyor olabilirmisin... yani eşin gerçekten düzgün bir insansa bu lafları sadece gırgır amaçlı söylemiştir diye düşünüyorum... birçok erkek eşiyle bu şekilde dalga geçerek sever eşini... yani ne bileyim haniymiş benim 70 kiloluk sevdiğim bakiyim daha nerelerin ne kadar büyümüş... yaaaa sen ciddi ciddi kilomu alıyorsun vs.. böyle espriler geneli yapar... bu espriler eşlerini hiç böyle görmedikleri ve hamileliğin heyecanını eşleriyle birlikte yaşadıkları ve mutlu oldukları için eğlenmek amaçlı yaparlar yani.. eşiniz sizi normal hayatınızda üzmüyor ve kırmıyorsa bu söylediklerini bence çok ciddiye almayın....

yok artık yani.. hamilelikte kilo almayıp ne yapacaktın ?
ne kadar çirkin bir söyleyiş bu...
daha önce benzer saygısızlıkları olmuş muydu..

canım üzülme ne olur.öyle demek istememiştir.yanlış ifade etmiştir.hem 36 beden bi kadın için 10 kilo çok değil.bebiş doğduktan sonra verirsin kiloları.zaten çok kiloda almamışsın.eşine açıkca bi sor ne demek istedin diye.duruma göre tribini yaparsın ama canını sıkma

Ayyyy bence yemek yemeyi hemmen kesin mümkünse çocuğu prematüre doğurun valla yoksa 9. aya kadar hatlarınız bozulacak (((

Öküz adam yaa.

Ya haklısınız ama kendimize engel olamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…