Aynaya Bakmaliymisim.

eşiniz ayıp etmiş. hiç takılmayın, bebek olunca zaten o kiloları vereceksiniz. hamileliğim hayatımın en huzurlu dönemiydi. 50 kilo ile hamile kaldım ve 30 kilo aldım. üstelik hep kendimle dalga geçtik, yusyuvarlak tostoparlak olmuştum ama hamileliğin verdiği güzellik başka, pırıl pırıl olmuştum.
bebeğim doğunca yaklaşık 1 sene içinde tekrar eski kiloma kavuştum.
üzülmeyin bu süreç geçici, biraz da dikkat ederek tekrar eski formunuza dönersiniz.

Hamile bir bayana soylenmeyecek on şeyden birini söylemiş belkı takılmak istemiştir arkadasım. Hem uzulme neden kılo aldıgın önemli minicik bir can var içinde. Allah bağışlasın sağlıkla al kucağına

Canım Kıyamam sana ağlama bebiş üzülür valla. . Şaka yapıyordur o . Inan o kadar heyecanlilar ki ve bizim sevgimizin büyük bir bölümünü bebise gittiğini görünce korkuyorlar. Bana da eşim çok kere çok kilo aldin yeme artık diye ekmeği onumden kaldırdı. . Ilk zamanlarda ağlıyordum sonra nasıl olsa verecem bunları konussun dursun dedim. . Takmamaya çalış o dalga geçtiğinde sen de onun bir kusuruyla dalga geç. Görsün gününü :)

Geçen hamilelikte erkeklerin de hormonlarında değişim oluyor diye bir yazı görmüştüm.Bulabilirsem ekleyeceğim yani belki psikolojik bir sebebi vardır da ay ne bileyim çok kırıcı yani.
O kilolar sonrasında çabalarsanız verilir içiniz rahat olsun.

siz bi dogurun gorsun nasil 36 bedene geri donuyorsunuz.ben hamileligim boyunca 17 kilo almistim,yuvarlaniyordum resmen son zamanlarimda:) ama simdi eski kilomun bile altindayim.55 kiloyla hamile kalmistim suan 50 kiloyum.esinizi hiiiic kafaya takmayin,emin olun eskisinden bile daha fit olacaksiniz bicirin pesinde donmekten :) bende evlat tasimaya bagli kol kaslari olustu mesela :)

kimle yaptın o çocuğu acaba?
elbetteki alacaktın kilo..

Al iste bir odun daha. Aklo sira espri yapti da işte serde odunluk olunca boyle saka k.ka oluyor. Siz üzülmeyin butun kilolarinizi verirsiniz azmedince.

Benim esim de gecen bana "Askim evlendigimizde ceylan gibiydin..." dedi sustu. Eeee dedim simdi neyim? Sey kem kum gerisi yok. Bir hafta konusmadim icimden gelmedi.Hamileyim 10 kilo aldim yani ceylanlik bi tarafim kalmaz tabi. Ilk gebeligimde de cok kilo aldim ama 1 yilin sonunda hepsini vermiştim.

eşine bir bana baksana sen kiminle konuştuğunun farkındamısın ne demek istiyorsun sen diceksin ben senin çocuğunu taşıyorum musadenle okdar olsun oda verilir de ama nedemek git aynaya bak demek nasıl hakaret yahu bu olacak şey değil adam hamile olduğunuzu unutmuş duygusal olabileceğinizi düşünmüyor sanırım alah insanlara beyin vermiş düşünmesi için sanırım eşinizin düşünmeden konuşuyor böylelerini ayıltmak lazım gerçekten

Bu bazı erkeklerde gram beyin yok..Sanki keyfinden aldın o kiloyu. Senin çocuğunu taşıyor o kadın.Azıcık lafının nereye gittiğini düşün azıcık empati yap!!!!Hamile bu kadın!!

Erkekler ne yazıkki o kadar empati yeteneğinden yoksunlar ki .. Belki kötü niyetle yapmadı ama senin ne kadar kırılacağını düşünemiyor işte ... Umarım senden özürdiler ve gönlünü alır . Lütfen üzülme ve ağlama bebeğin de içerde strese girmesin .. Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasib etsin

Bu arada hiç sıkmayın canınızı 10 kilo aldım bende hamileliğimde ve 3 ayda bol su sebze ve emzirme ile doğum kilolarımı verdim.Hiiiçç düşünmeyin strese girmeyin.Doğumdan sonra fit olamayacaksınız eski halinize dönmeyeceksiniz diye bir durum yok.Eski halinize bal gibi dönersiniz düzenli beslenmeyle.Hiç sıkma canını arkadaşım.Yine 36 beden olunca bu dediklerini hatırlatın o adama Ha o adam için değil kendiniz için eski halinize dönün kendinize dikkat edin..

afedersin ama amma öküz anlayışsız kocan varmış
alt tarafı 10 kılo almıssın en fazla 40 beden gıyıyorsundur çok değil ki bu beden, bu kilo hiç takma kafana sen doğumdan sonra eski formuna döneceksin ama kocanın zamanla saçları dökülüp gobeklenmeye baslayınca sen hatırlatırsın aynaya bak dıye. gün olur devran döner sıkma canını yavruna odaklan

Ben gostercem ona dalga gecmek neymis ..

Ay kendilerine bakmadan yorum yapiyor lar bide ..
Benimki benle kilo almaya basladi krndine bak dedim bende .

hamileliğimde 15 kg aldım öncesinde de 10 kg almıştım doğum kontrol hapını bıraktığım ay...yani yaklaşık 25-30 kg fazlam var evlendiğimiz zamana göre...
moralim bozulup ağladığım zamanlar oldu eşim sakinleştirdi... belki de sizi hiç kilolu görmediğinden veremeyeceğinizi düşünüyor olabilir. eşimle sevgiliyken çünkü 44-46 bedendim annesi görene kadar 20 kg vermiştim 4 ayda ve 38 bedene düşmüştüm :) sen verirsin diye destek oluyor, tabi alacaksın kilo normal diyor...benim eşim de 5 kg aldı hamileliğimde hadi sen alıyorsun normal de ben niye alıyorum diyor o da

amaa yürümemle nefes alışımla da dalgasını geçiyor bazen de şimdi böyleysen (belim ağrıdığında falan oturup kalkarken ahladığımda) son ayını merak ediyorum diyor, ben doğumdan sonra görüşeceğim seninle diyorum

sizin eşiniz de size takılmak istemiş ama dozu tutturamamıştır belki...

peki kilo aldınız diye (ki normal bir şey bu) giyiminiz kendi bakımınız falan değişti mi? bunu kastetmiş olabilir mi acaba?

hey allahım yaa
ne için kilo aldığının farkındadır umarım
hamile olduğunu biliyor mu sorması ayıp?
lütfen hatasını anlayana kadar tavrını koy
hamilelikte daha çok destek olması gerekirken yaptığına bak yaa

nerdeyse 30 kıloya yakın kilo aldım
34 beden iken
şuanda oglum 5 yasında 36 bedennım
ustelık dogumdan 3 ay sonra verdım kıloları :)
bastıgım yerıde tıtretırım
bu kadar zayıf gormesınler adamlar hamıle karılarını yahu

acaba çok kısa sürede aşırı kilo aldın da seni gaza getirmek için mi söyledi? böyle ile olsa pek yakışık almamış sen hanilesin şuan. zaten kendin istersen çocuk doğunca eski haline dönersin ama tabiki doğumdan sonra kadın vücudu değişiyor elbet sarkma çatlak olacak napalım yani anne mi olmayalım.

Mantıksız bu erkekler ya Ne bekliyordu hiç kilo almadan doğmu yapmanı mı Hiç ağlama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…