aynaya baktığınızda nerenizi beyenmiyorsunuz ?

aynaya baktığımda aynaya yansıyan görüntüyü beğenmiyorum.. çünkü o yansıyan ben değilim ben olamam ben bu kadar çaresiz umutsuz olamam

aynaya baktigimda gözüm hemen yüzümdeki sivilcelere kayiyor.ben evlenmeden önce bu kadar sivilcem olmamisti.ama simdi sol yanagim sivilceyle doldu cokmu stres ediyorum acaba ondanmi cikiyor deli olucam ya tatlicadiarzu

aynaya baktığımda yalnızcaaa gözaltımdaki morluklar uyuz ediyo beni. onlarıda kapatıcı ile hallediyorum:icecream: bunun dışında fıstık gibiyim:1closedeyes:

bende beğenirim kendimi ama burnum biraz daha küçük olsaydı daha güzel olurdu........yerimseniben

allahın verdiği her şey güzel bende ama 55 kiloyken 2 haftada58 olmuşum bu kızdırıyor beni

bende burnumu pek begenmıyorum bırde tabıkı sıwırjelerımı:sm_confused:haa birde minnacık gögüslerimi:çok üzgünüm:

hmmm yha öle beyenmediğimi bi yanım yok sadece 1 56 boyundayım ve 50 kiloyum kilomu beyenmiyorum 45 kilo olmak istiyorumm ama onuda yapıcammm hayırlısıyla çalışmalar sürüyor

göğsümü burnumu dişlerimi ama Allah vergisi ne yapalım bizide böle özenerek yaratmış bişi diyemeyiz herkesin bi kusuru vardır yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…