aynaya baktığınızda nerenizi beyenmiyorsunuz ?

dişlerimi çünkü bnce çok büyükler,gülmek bana yakışmıyo...
bacaklarım çünkü parantezler ve lisede cok dalga geçerlerdi...
göğüslerim küçük ama naapim...bacağı olmayan insanları düşünmek var Allah a şükür ...

Son düzenleme:
saclarımı hıc begenmıyorum cok kırıklar kestırmeye de kıyamıyorum nolcak bılmıyorum..

a dan z ye herbiseyimi begeniyorum emme bazen burnuma kafayı takiyorum yüzüme oranla azcık daha kücük olabilirmis

bende dişlerimi hiç beğenmiyorum gülmek bana hiç yakışmıyo diş yapısından kaynaklanıyo herhalde ama takıntımda yok açıkçası

büyük kalçamı basenimi kalın bacaklarımı birde boyum azıcık daha uzun olsaydı güzel olur geri kalan yerler güzel hee bir de göğüslerim büyük 85 değilde 70 olsaydı keşke

basenlerimi :çok üzgünüm:
ama iyi yönde gelişme var buaralar, sırıtarak bakmaya başladım :sm_cool:

sadece şuan aldıgım kiloları ve hamılelıkten berı cıkan sivilcelerimii.........Kötü Kazen

Göbeğimi.
Evet doğumdan sonra kalan bu göbişimi sev-mi-yo-rum.
Gerçi bunada şükür diyom karpuz gibimdi. Şimdi ayva oldu şakkıdı

Genelde kendimi beğenirim ama kilo aldığımda çıkan göbeğimi ve büyüyen kalçamı sevmiyorum:dilcikar:

Pilar nasıl kız nasıl yaptın anlat hemen özeldende olabilir a.s.

canım hergün spor yapıyorum. eliptik bisikletim var onda ayakta yapıyorum işte. 1-2 saat yaptıktan sonra banyoya giriyorum yosun sabunu+ kabak lifiyle bacaklarıma basenlerime kalçama masaj yapıyorum. sonra da kakao vucut peelingi uyguluyorum ama hergün değil 3 günde 1 falan. Çıkınca da kakao yağı kremi sürüyorum. tabi ki yememe de dikkat ediyorum, az yemiyorum ama yeşil şeyler yiyorum elimden geldiğince. 1 haftada 3 kilo civarı verdim ama görünüş olarak da çok farketti. Erkek arkadaşım bile (kesinlikle demez zayıflamışsın falan diye:dilcikar:), dedi zayıflamışım, basenlerim incelmiş :lepi:

bende kendimi beğenirim ama şu göbek olmasa çok daha iyi olacak diyet de yapıyorum ama yine de gitmiyor ya

ben kendimden memnunum, çok şükür kilo da aldım biraz vücut dengelendi
yalnızzz göz altı morluklarıma sinir oluyorum ya sinir

ben de kendimden memnunum ama benimde en sinir olduğum geçmeyen sivilcelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…