aynaya baktığınızda nerenizi beyenmiyorsunuz ?

valla ne yalan diyim gobegim ve basenlerimi ama napalim alistim artik onlarla yasamaya sırnaşık şey

göğsümü burnumu dişlerimi ama Allah vergisi ne yapalım bizide böle özenerek yaratmış bişi diyemeyiz herkesin bi kusuru vardır yerimseniben

bende burnumu beğenmiyorum bitek orası işte orası...biz aslanların hep kusurları burun oluyo arkedeşimsenağlamasenağlamasenağlama

Hafif göbeğim dışında beğenmediğim bir yeim yok. Eşim "kendini beğenmezsen çatlarsın" der bana. Ay ne yapayım yaaaaaa kendimi çooook beğeniyorum. Şükürler olsun Allah özenmiş özenmiş özenmiş beni yaratmış. Ne yapabilirim ki güzel olmam benim suçum değil ki. Haahaaahaaahaaaaaahaaaaahaaaaahaaaaa

Yine tutamadım kendimi değil mi? Allah kahretsin ben niye bu kadar kendimi beğeniyorum ki. Oooohhhhhh beeeeeeeeee rahatladım.

hiçbiryerimi begenmiyorum...
bazen bana bir güvensizlik çöküyor moralim sifir oluyor
kim begenir seni kizim diyorum... moralim daha da bozuluyor;..

EVET BENDE SAÇLARIMI ÇOK ÇABUK YAĞLANIYOR
SİNİR OLUYORUM NE YAPSAM DEĞİŞTİREMEDİM.

aşkım ve ben

hamd olsun allahımın yararttıgı her yerımı begenıyorum ancak benden kaynaklanan bır gobeşım var hepsı bu ama buda sorun degıl cabalasam gıdıverır:)))

ayıptır söylemesi biraz popom büyük onu beğenmiyorum ( bir de zayıfım

tek bir yer söylemeyemem, komple beğenmiyorum kendimi hemde hiç beğenmiyorum :bbo:

ne yalan soyleyeyim bende kendimi begenirim,ama bazen piskolojim bozuk olur cok cirkinlesmis bulurum kendimi sanirim bakis acisina gore degisiyo,ama esimde Şeniztatlicadiarzucevremdekinlerde beni begenirler dodruya dogru yaniii

Konuyu güncellemişsiniz daha yeni gördüm.
Dudaklarım daha doğrusu sadece üst dudağımı beğenmiyorum.
Kendileri sağolsun pek ince detatlicadiarzu

her yerimi beğeniyorum ama saçlarımın eskisi gibi gür olmasını isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…