- 10 Ağustos 2018
- 129
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Ferdane3834
Mrb hanımlar öncelikle kısaca bahsedeyim kendimizden.31 yaşında beyefendi ben kendisinden 2 yaş büyüğüm.1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti.Her zaman bizden olmuyor anlaşamıyoruz der ve gider.Bir zaman sonra ya o ya ben bir şekilde iletisime geçer,görüşmeye başlarız.En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.Cinsellik kullanma vs diyenler olacaktır öyle bir şey söz konusu değil.En son ki olaydan bahsediyor.Telefonla görüşürken genelde yaptığı olay şudur.Tam ben konuşurken lafimi keser ve bir iş arkadaşına laf atar geyik muhabbeti açar ve ben susup onları dinlerim.E son yine bilmem ne hanım neden 1.degilde 2.oldunuz falan filan diye muhabbet ediyordu bende dedimki x bey ben telefondayim farkindaysan biz bitirelim konuşmayı öyle devam et sen..oylemi dedi küt yüzüme teli kapattı sonrada iyimi böyle diye msj attı wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi wats .dan normal telefon mesajı attım olmuyor seninle mutlu degilim ben eskisi gibi değilim cekemiyorum böyle tripleri gibi şeyler saydirdi.O kadar hakaret dolu sözler etmek istememe rağmen sustum numaramı sil ve beni hiç bir yerden takip etme unut dedi.Bir şey demeyincede bir şey diyomusun isim çok dedi..Silerim peki diyebildim sadece ardından watsap engelini kaldırdı dengesizligini buradan anlayabiliriz sanırım.Bir dahada nr o nr ben hiç bir sey yazmadık o kadar üzgünüm ki söylediklerine herzaman giderdi olmaz bizden derdi fakat hiç bu kadar ağır umursamaz kendimi degersiz hissedecegim sözler etmemişti.. Ama suç bende bu adama her defasinda kapılarımi açık tuttugum için.. Çok üzülüyorum çok çok