- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Ferdane3834
Çok dengesiz biriymis böyle bi adama tekrar şans vermeyin sakın... kendi degerinizi kendiniz belirleyinki üzülmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla öyle sıkıntılı bir tıp.Adam kafadan hasta belli,siz neyin derdindesiniz acaba ,engelleyin her yerden olsun bitsin ,
Hahahahajj ben yaptım çok zevkli oluyor karşı tarafa bir şey hissetmesen bile hakedene yapıcaksın bunuNeden sinyal veriyorsun,?
bır sabah uyandığında senı arayıp, bu numara suanda kullanılmamaktırı yasatsaydın keske ona.
Asırı zevkli bir durum.
Bu zevkli yasamak yerine, habıre terk edilen olmayı secmıssın.
Ciddi misin saka mi bu ayırdına varamadım suanEn büyük hobilerimden biri terkedilmektir. Evet evet yanlış duymadınız çünkü ben kendine saygısı olmayan biriyim! Zevkler ve renkler tartışılmaz ne yapalım bende böyleyim.
Malesef haklısınız gerçektenŞu adam da olan özgüven keşke sizde de olsaydı da azıcık kadınlık gururunuz ağır bassaydı. Adam sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor siz hala üzülün.
Aynen hislerin varken yapınca da boyle Bı huzur mutluluk cokuyor insana, ogun yedıgın yemekten zevk alıp sokaktaki kediye selam veriyorsun oyle dıyımHahahahajj ben yaptım çok zevkli oluyor karşı tarafa bir şey hissetmesen bile hakedene yapıcaksın bunu
Çok haklısın canımÇok dengesiz biriymis böyle bi adama tekrar şans vermeyin sakın... kendi degerinizi kendiniz belirleyinki üzülmeyin
Haklı olmam seni değiştiricekse ne mutlu. Kadınsın sen. Kendi değerinin farkına var.Malesef haklısınız gerçekten
Bende anlamadım sakamiCiddi misin saka mi bu ayırdına varamadım suan![]()
Birlikte ogrenelımBende anlamadım sakami
Benden bahsetmisiniz galibaEn büyük hobilerimden biri terkedilmektir. Evet evet yanlış duymadınız çünkü ben kendine saygısı olmayan biriyim! Zevkler ve renkler tartışılmaz ne yapalım bende böyleyim.
I dont knowCiddi misin saka mi bu ayırdına varamadım suan![]()
Yazma boyle seyler bır miktar uzuluyorum okuyunca ı dont knowsaI dont know![]()
Evet bende oylr düşünüyorum teşekkür ederim guzel yorumunuz icinHer defasında kabul ettiğiniz için bir adım ileri gitmiş ve şimdiye kadar söylemediği sözleri sarf etmiş. Unutmayın; taviz tavizi doğurur. Siz taviz verdikçe de o bir adım ileri gidecek. Bunda da görmezden gelip tekrar gelirse kabul ederseniz bir sonrakinde daha da kırıcı olacak.
Of nasıl isterdim bende yapmayıAynen hislerin varken yapınca da boyle Bı huzur mutluluk cokuyor insana, ogun yedıgın yemekten zevk alıp sokaktaki kediye selam veriyorsun oyle dıyım![]()
Ahhh ahh beni tanıyamamışsınYazma boyle seyler bır miktar uzuluyorum okuyunca ı dont knowsa
Sen yine yapamaz ima eder sinyal verir terk edılırdın ferda. Boyle bıseyı ıcınde tutabılecegını, yapabileceğini dusunmuyorum senın.Of nasıl isterdim bende yapmayı![]()