• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni adam tarafindan bilmem kacinci kez terk edildim.

Çok dengesiz biriymis böyle bi adama tekrar şans vermeyin sakın... kendi degerinizi kendiniz belirleyinki üzülmeyin

Neden sinyal veriyorsun,?
bır sabah uyandığında senı arayıp, bu numara suanda kullanılmamaktırı yasatsaydın keske ona.
Asırı zevkli bir durum.
Bu zevkli yasamak yerine, habıre terk edilen olmayı secmıssın.
Hahahahajj ben yaptım çok zevkli oluyor karşı tarafa bir şey hissetmesen bile hakedene yapıcaksın bunu

En büyük hobilerimden biri terkedilmektir. Evet evet yanlış duymadınız çünkü ben kendine saygısı olmayan biriyim! Zevkler ve renkler tartışılmaz ne yapalım bende böyleyim.
Ciddi misin saka mi bu ayırdına varamadım suan😂

Hahahahajj ben yaptım çok zevkli oluyor karşı tarafa bir şey hissetmesen bile hakedene yapıcaksın bunu
Aynen hislerin varken yapınca da boyle Bı huzur mutluluk cokuyor insana, ogun yedıgın yemekten zevk alıp sokaktaki kediye selam veriyorsun oyle dıyım 😂

Her defasında kabul ettiğiniz için bir adım ileri gitmiş ve şimdiye kadar söylemediği sözleri sarf etmiş. Unutmayın; taviz tavizi doğurur. Siz taviz verdikçe de o bir adım ileri gidecek. Bunda da görmezden gelip tekrar gelirse kabul ederseniz bir sonrakinde daha da kırıcı olacak.
Evet bende oylr düşünüyorum teşekkür ederim guzel yorumunuz icin

Şuan zaten gerginsiniz kendinizi suçlayıp onu deseydim bunu deseydim diye kendinizi üzeceğinize geri geldiğinde ki anlatımınızdan yanlız kalınca geri gelecek size ulaşma şansı vermeyin ve kendi hayatınıza bakın çünkü siz ondan çok daha değerlisiniz ve onun için üzülüp kendinizi yıpratmaya değmeyecek biri

Peki neden kendine bunu yapıyorsun? Bulunmaz hint kuması da değilmiş madem derdin ne ? Çoluk Çocuk ergenliği çekmekten bıkmıssındır umarım ve kesin olarak bitirmeni umuyorum. Aksi takdirde daha çok canını yakarak terkedecek seni

Of nasıl isterdim bende yapmayı 😔
Sen yine yapamaz ima eder sinyal verir terk edılırdın ferda. Boyle bıseyı ıcınde tutabılecegını, yapabileceğini dusunmuyorum senın.

Cunku sen aslında ders vermek kopmak kurtulmak degıl, adam seni durdursun seviyorum yapma desın istiyorsun.

Back
X