Ayni adam tarafindan bilmem kacinci kez terk edildim.

Her yerden engeller hiç bir şekilde iletişime geçmem ne hali varsa görsün der bırakırım kendi haline. Dönerse benimdir diyemicem böyle insan dönse ne olur dönmese ne olur sal gitsin.

Mrb hanımlar öncelikle kısaca bahsedeyim kendimizden.31 yaşında beyefendi ben kendisinden 2 yaş büyüğüm.1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti.Her zaman bizden olmuyor anlaşamıyoruz der ve gider.Bir zaman sonra ya o ya ben bir şekilde iletisime geçer,görüşmeye başlarız.En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.Cinsellik kullanma vs diyenler olacaktır öyle bir şey söz konusu değil.En son ki olaydan bahsediyor.Telefonla görüşürken genelde yaptığı olay şudur.Tam ben konuşurken lafimi keser ve bir iş arkadaşına laf atar geyik muhabbeti açar ve ben susup onları dinlerim.E son yine bilmem ne hanım neden 1.degilde 2.oldunuz falan filan diye muhabbet ediyordu bende dedimki x bey ben telefondayim farkindaysan biz bitirelim konuşmayı öyle devam et sen..oylemi dedi küt yüzüme teli kapattı sonrada iyimi böyle diye msj attı wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi wats .dan normal telefon mesajı attım olmuyor seninle mutlu degilim ben eskisi gibi değilim cekemiyorum böyle tripleri gibi şeyler saydirdi.O kadar hakaret dolu sözler etmek istememe rağmen sustum numaramı sil ve beni hiç bir yerden takip etme unut dedi.Bir şey demeyincede bir şey diyomusun isim çok dedi..Silerim peki diyebildim sadece ardından watsap engelini kaldırdı dengesizligini buradan anlayabiliriz sanırım.Bir dahada nr o nr ben hiç bir sey yazmadık o kadar üzgünüm ki söylediklerine herzaman giderdi olmaz bizden derdi fakat hiç bu kadar ağır umursamaz kendimi degersiz hissedecegim sözler etmemişti.. Ama suç bende bu adama her defasinda kapılarımi açık tuttugum için.. Çok üzülüyorum çok çok
Aynı adamla bilmem kaç defa niye birlikte oldunuz?

Mrb hanımlar öncelikle kısaca bahsedeyim kendimizden.31 yaşında beyefendi ben kendisinden 2 yaş büyüğüm.1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti.Her zaman bizden olmuyor anlaşamıyoruz der ve gider.Bir zaman sonra ya o ya ben bir şekilde iletisime geçer,görüşmeye başlarız.En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.Cinsellik kullanma vs diyenler olacaktır öyle bir şey söz konusu değil.En son ki olaydan bahsediyor.Telefonla görüşürken genelde yaptığı olay şudur.Tam ben konuşurken lafimi keser ve bir iş arkadaşına laf atar geyik muhabbeti açar ve ben susup onları dinlerim.E son yine bilmem ne hanım neden 1.degilde 2.oldunuz falan filan diye muhabbet ediyordu bende dedimki x bey ben telefondayim farkindaysan biz bitirelim konuşmayı öyle devam et sen..oylemi dedi küt yüzüme teli kapattı sonrada iyimi böyle diye msj attı wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi wats .dan normal telefon mesajı attım olmuyor seninle mutlu degilim ben eskisi gibi değilim cekemiyorum böyle tripleri gibi şeyler saydirdi.O kadar hakaret dolu sözler etmek istememe rağmen sustum numaramı sil ve beni hiç bir yerden takip etme unut dedi.Bir şey demeyincede bir şey diyomusun isim çok dedi..Silerim peki diyebildim sadece ardından watsap engelini kaldırdı dengesizligini buradan anlayabiliriz sanırım.Bir dahada nr o nr ben hiç bir sey yazmadık o kadar üzgünüm ki söylediklerine herzaman giderdi olmaz bizden derdi fakat hiç bu kadar ağır umursamaz kendimi degersiz hissedecegim sözler etmemişti.. Ama suç bende bu adama her defasinda kapılarımi açık tuttugum için.. Çok üzülüyorum çok çok
Muhtaç bir algı çiziyorsunuz.
O yüzden eski sevgiliniz geçilmemesi gereken tüm sınırları geçmiş.
O kişinin gözünde ne değeriniz var ne de size saygısı var.
Size etmediği hakaret, psikolojik manipule etme kalmamış. Hala bahane bulmaya çalışıyorsunuz. Yapmayın.

Bir şeyi ne kadar isterseniz o kadar kendinizden taviz verirsiniz.
Bu da değerinizi bitirmenize neden olur..
Yapacağınız şey, bu kişiye muhtaç olmadığınızı anlamak.

Yaşı bence özellikle belirttiniz. Çünkü siz 33, o 31 yaşında.
Yaşınıza göre iyi birini bulduğunuzu düşünüyorsunuz.
Alakası yok. Adamakıllı biri olsun 40 yaşında olsun..
Bu arada istediğinde gelip gitmeleri sizin yedekte olduğunuzu gösterir.
Büyük ihtimal eski sevgiliniz arayışta idi.
İstediğini bulamayınca ara ara size gelmiş.

Bir insanın gözünde değerimizi kendimiz belirleriz.
Siz değerinizi sıfırlatmışsınız.
Artık düzelmez..
Bu ilişkiden kendinize değer vermenin önemini öğrendiniz.
Bazı ilişkiler hayatta başımıza bize bir şeyi öğretmek için gelir.
Bu da tam öyle olmuş.
Dersinizi alın ve bu ilişkiyi tamamen noktalayın.

Lütfen unutmayın: Bir insanın gözünde değerimizi kendimiz belirleriz.

Sizi nasılsa bırakacak... Zaten ortada ilişki yok.... Anı vs değer yok ... Büyüteçle baktım yok.... Valla yok....6 ayı küs.... Çıkar kaldı 6 ay.... Yani 6 aylık ilişki böyle bir adam.. ... Zaten sizin çabayla yürüyor... Kızmayın bana da zaten terkedilmek fobim yazmışsınız... Dert etmeyin birine aşık olunca zaten tümden kesecekti belkide oldu... İkinci seçenek keyfini bekleyin belki döner.... Siz gerçekten işe yarayacak bir tavsiye istiyorsunuz lakin büyük bir hata var sizde en başta o saygıyı yok etmişsiniz siz artık onu terketseniz süründürseniz bile o imajı onun kafasından silemezsiniz..... Kaybetme korkunuz olduğunu ve sensiz hiçim bana her türlü davranabilirsin seni sevdiğim için kendimede saygım olmadığı için seninle her türlü ilişkiyi yürütürümü onun kafasına mıhlamışsınız.... Sizinle dalga geçmiyorum inanın yapılabilecek bir şey olsaydı gerçekten yazardım

Başlığa istinaden yazıyorum. Bir kere aldatılırsan karşı tarafın suçu 2. Kere olursa senin suçudur gibi bir laf vardı. Sizinki de o hesap olmuş.

En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.
1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti
wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi

Bunu senin yapman lazımdı. Lütfen bir sonraki sefer ilgi çekip seni aşağılamak için 100.Raund’da yazınca bunu aynen yaz ve siktr çek ve bir daha da yazma.
herzaman giderdi olmaz bizden derdi

Adam değil ki adam yerine koyuyorsun? Neden böyle birinin poposunu kaldırıyorsun? Sen böyle olduğun için paşam kendini bir şey sanmış ve her seferinde seni aşağılama

En büyük hobilerimden biri terkedilmektir. Evet evet yanlış duymadınız çünkü ben kendine saygısı olmayan biriyim! Zevkler ve renkler tartışılmaz ne yapalım bende böyleyim.
İnanır mısınız bende haftada en az 3 kere terkedilmeden rahat edemiyorum. Azıcık gurur yapayım falan diyorum ama yoookk bünyeme ters. İlla terkedilicem :KK48:

Sevgili konu sahibi F Ferdane3834 ;
Lütfen şu linkini koyduğum filmi izleyin..
Anlayacaksınız..

Hatta bu filmi her kadın izlemeli..

Her kadına çok faydalı olur diye düşünüyorum..

Filmin orjinal adı: He's Just Not That Into You (2010)

Türkçe Adı: Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar

dvd-erkekler-ne-soyler-kadinlar-ne-anlar-he-is-just-not-that-j__1470290786498294.jpg

Back
X