• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni adam tarafindan bilmem kacinci kez terk edildim.

Şuan zaten gerginsiniz kendinizi suçlayıp onu deseydim bunu deseydim diye kendinizi üzeceğinize geri geldiğinde ki anlatımınızdan yanlız kalınca geri gelecek size ulaşma şansı vermeyin ve kendi hayatınıza bakın çünkü siz ondan çok daha değerlisiniz ve onun için üzülüp kendinizi yıpratmaya değmeyecek biri
Çok teşekkür ederim guzel yorumunuz için asla bir daha şans vermiycem.

Mrb hanımlar öncelikle kısaca bahsedeyim kendimizden.31 yaşında beyefendi ben kendisinden 2 yaş büyüğüm.1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti.Her zaman bizden olmuyor anlaşamıyoruz der ve gider.Bir zaman sonra ya o ya ben bir şekilde iletisime geçer,görüşmeye başlarız.En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.Cinsellik kullanma vs diyenler olacaktır öyle bir şey söz konusu değil.En son ki olaydan bahsediyor.Telefonla görüşürken genelde yaptığı olay şudur.Tam ben konuşurken lafimi keser ve bir iş arkadaşına laf atar geyik muhabbeti açar ve ben susup onları dinlerim.E son yine bilmem ne hanım neden 1.degilde 2.oldunuz falan filan diye muhabbet ediyordu bende dedimki x bey ben telefondayim farkindaysan biz bitirelim konuşmayı öyle devam et sen..oylemi dedi küt yüzüme teli kapattı sonrada iyimi böyle diye msj attı wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi wats .dan normal telefon mesajı attım olmuyor seninle mutlu degilim ben eskisi gibi değilim cekemiyorum böyle tripleri gibi şeyler saydirdi.O kadar hakaret dolu sözler etmek istememe rağmen sustum numaramı sil ve beni hiç bir yerden takip etme unut dedi.Bir şey demeyincede bir şey diyomusun isim çok dedi..Silerim peki diyebildim sadece ardından watsap engelini kaldırdı dengesizligini buradan anlayabiliriz sanırım.Bir dahada nr o nr ben hiç bir sey yazmadık o kadar üzgünüm ki söylediklerine herzaman giderdi olmaz bizden derdi fakat hiç bu kadar ağır umursamaz kendimi degersiz hissedecegim sözler etmemişti.. Ama suç bende bu adama her defasinda kapılarımi açık tuttugum için.. Çok üzülüyorum çok çok
Kendinize saygınız yok
Özgüven kalmamış
Değmeyecek adamların çok afedersiniz mabadını gökte gezdirirseniz kendini fasulye gibi nimetten sanır. Hata sizde sonuna kadar

Aynen o kaldırınca engeli ben engelledim
Bu ilişkiden sana hayır gelmez kendine yazık etme lütfen bir daha o kişiye dönme sen çok değerlisin değerini düşürme inan karşına daha iyisi çıkacak ben nasıl onunla olmuşum çekmişim diyeceksin bu ilişki değil aşk değil sevgi hiç değil

Peki neden kendine bunu yapıyorsun? Bulunmaz hint kuması da değilmiş madem derdin ne ? Çoluk Çocuk ergenliği çekmekten bıkmıssındır umarım ve kesin olarak bitirmeni umuyorum. Aksi takdirde daha çok canını yakarak terkedecek seni
Evet tam bir ergen gibi davranıyor kesin olarak bitti benim icin.

Bu ilişkiden sana hayır gelmez kendine yazık etme lütfen bir daha o kişiye dönme sen çok değerlisin değerini düşürme inan karşına daha iyisi çıkacak ben nasıl onunla olmuşum çekmişim diyeceksin bu ilişki değil aşk değil sevgi hiç değil
Çok doğru söyledikleriniz aynen oyle..

Mrb hanımlar öncelikle kısaca bahsedeyim kendimizden.31 yaşında beyefendi ben kendisinden 2 yaş büyüğüm.1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti.Her zaman bizden olmuyor anlaşamıyoruz der ve gider.Bir zaman sonra ya o ya ben bir şekilde iletisime geçer,görüşmeye başlarız.En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.Cinsellik kullanma vs diyenler olacaktır öyle bir şey söz konusu değil.En son ki olaydan bahsediyor.Telefonla görüşürken genelde yaptığı olay şudur.Tam ben konuşurken lafimi keser ve bir iş arkadaşına laf atar geyik muhabbeti açar ve ben susup onları dinlerim.E son yine bilmem ne hanım neden 1.degilde 2.oldunuz falan filan diye muhabbet ediyordu bende dedimki x bey ben telefondayim farkindaysan biz bitirelim konuşmayı öyle devam et sen..oylemi dedi küt yüzüme teli kapattı sonrada iyimi böyle diye msj attı wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi wats .dan normal telefon mesajı attım olmuyor seninle mutlu degilim ben eskisi gibi değilim cekemiyorum böyle tripleri gibi şeyler saydirdi.O kadar hakaret dolu sözler etmek istememe rağmen sustum numaramı sil ve beni hiç bir yerden takip etme unut dedi.Bir şey demeyincede bir şey diyomusun isim çok dedi..Silerim peki diyebildim sadece ardından watsap engelini kaldırdı dengesizligini buradan anlayabiliriz sanırım.Bir dahada nr o nr ben hiç bir sey yazmadık o kadar üzgünüm ki söylediklerine herzaman giderdi olmaz bizden derdi fakat hiç bu kadar ağır umursamaz kendimi degersiz hissedecegim sözler etmemişti.. Ama suç bende bu adama her defasinda kapılarımi açık tuttugum için.. Çok üzülüyorum çok çok
Adamın biyolojik yaşından 30'u çıkarın, zekâ yaşını bulursunuz. İşte o bir (1) zekâ yaşı var ya, onu hiç hafife almayın. Ha, bir (1) sayısının daha büyük başarılara imza atmasını isterseniz, o kişiye bir şans daha vermeniz lâzım; ama kendinizi tamamen kaybedeceksiniz. İkisini de denemeden tarafınızı seçin. Bol şans.

Çok teşekkür ederim guzel yorumunuz için asla bir daha şans vermiycem.
Canım zaten bu hödüğe şans verip, vermemen hakkında konuşmuyor insanlar o ihtimali göz önüne bile almadık yani öyle birşey olamaz, olabilemez. Burdaki tavsiyeleri bundan sonraki ilişkilerin için dikkate al ve hiçbir insan evladına hele ki dış kapının mandalı olan insan evlatlarına kendinden fazla değer verme yoksa sırtına binmeye çalışan çok olur. 😘

Bilmem kaç defadır terk edildiğiniz adama da bir o kadar geri döndünüz değil mi?
Peki siz hiç düşünmediniz mi benim değerim ne oldu diye?
Yaşadıklarınıza şaşırmayın, elinin altında her zaman sizi bulacağına o kadar alışmış ki, sizin duygularınızın ve saygınlığınızın ne önemi var?
Terk eder, geri kazanır, gerekirse yine tekmeyi atar, ilerde de bu ilişki böyle devam ederse, sonunda dayak yer oturursunuz nolacak?

Azıcık değer verin kendinize.
Sen kendini değerli hissetmezsen, kimse sana o değeri vermez.
Sen değerini kendin kazan ki, değerin bilinsin!
Bir adam için aptal olmaya değmez! Memlekette adam bolluğu var, dikkat çekerim!

Demi demi nasıl iyi geldi valla yorumunuz
Tabi ya! Asla dönme bak ona. Kadınların en güzel olduğu dönemdir 30 lu yaşlar. Bak aynaya ben değerliyim de. Sen değerlisin sen. Gençliğinin sağlığının tadını çıkart. 2 kuruşluk kıllı yaratıklar için üzülme

Bilmem kaç defadır terk edildiğiniz adama da bir o kadar geri döndünüz değil mi?
Peki siz hiç düşünmediniz mi benim değerim ne oldu diye?
Yaşadıklarınıza şaşırmayın, elinin altında her zaman sizi bulacağına o kadar alışmış ki, sizin duygularınızın ve saygınlığınızın ne önemi var?
Terk eder, geri kazanır, gerekirse yine tekmeyi atar, ilerde de bu ilişki böyle devam ederse, sonunda dayak yer oturursunuz nolacak?

Azıcık değer verin kendinize.
Sen kendini değerli hissetmezsen, kimse sana o değeri vermez.
Sen değerini kendin kazan ki, değerin bilinsin!
Bir adam için aptal olmaya değmez! Memlekette adam bolluğu var, dikkat çekerim!
Evet bu konuda kendime o kadar çok kızıyorum ki ya adamın bir albeniside yok brni terk edisleri var kendini gelistirmemis psikolojik sorunlari olduğunu düşündüğüm tuhaf birisi bendeki bu ısrar nedir bu adam üzerinde bende anlam veremiyorum

Back
X