• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni adam tarafindan bilmem kacinci kez terk edildim.

Mrb hanımlar öncelikle kısaca bahsedeyim kendimizden.31 yaşında beyefendi ben kendisinden 2 yaş büyüğüm.1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti.Her zaman bizden olmuyor anlaşamıyoruz der ve gider.Bir zaman sonra ya o ya ben bir şekilde iletisime geçer,görüşmeye başlarız.En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.Cinsellik kullanma vs diyenler olacaktır öyle bir şey söz konusu değil.En son ki olaydan bahsediyor.Telefonla görüşürken genelde yaptığı olay şudur.Tam ben konuşurken lafimi keser ve bir iş arkadaşına laf atar geyik muhabbeti açar ve ben susup onları dinlerim.E son yine bilmem ne hanım neden 1.degilde 2.oldunuz falan filan diye muhabbet ediyordu bende dedimki x bey ben telefondayim farkindaysan biz bitirelim konuşmayı öyle devam et sen..oylemi dedi küt yüzüme teli kapattı sonrada iyimi böyle diye msj attı wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi wats .dan normal telefon mesajı attım olmuyor seninle mutlu degilim ben eskisi gibi değilim cekemiyorum böyle tripleri gibi şeyler saydirdi.O kadar hakaret dolu sözler etmek istememe rağmen sustum numaramı sil ve beni hiç bir yerden takip etme unut dedi.Bir şey demeyincede bir şey diyomusun isim çok dedi..Silerim peki diyebildim sadece ardından watsap engelini kaldırdı dengesizligini buradan anlayabiliriz sanırım.Bir dahada nr o nr ben hiç bir sey yazmadık o kadar üzgünüm ki söylediklerine herzaman giderdi olmaz bizden derdi fakat hiç bu kadar ağır umursamaz kendimi degersiz hissedecegim sözler etmemişti.. Ama suç bende bu adama her defasinda kapılarımi açık tuttugum için.. Çok üzülüyorum çok çok

Beraber olmuş olduğunuz kişi de terk edememe sorunu var size ayrılalım diyebilecek kapasitede değil bu nedenle size kötü davranıyor ki siz ayrılasınız. Hatta çoğu kez gelip gitmesinin sebebi bile kendini suçladığı içindir. Bence ilişkinizi siz de direkt bitirip onsuz da olabileceğinizi gösterin. Sizi üzmesinin intikamı en iyi böyle olur. Ve lütfen ilişkilerinizde sizi anlayan siz yanlış anlamayın diye elinden geleni yapan birini bulun. İnanın çok yıpranmışsınızdır bu adamla ileride toplandıkça daha iyi anlayacaksınız beni.

Beraber olmuş olduğunuz kişi de terk edememe sorunu var size ayrılalım diyebilecek kapasitede değil bu nedenle size kötü davranıyor ki siz ayrılasınız. Hatta çoğu kez gelip gitmesinin sebebi bile kendini suçladığı içindir. Bence ilişkinizi siz de direkt bitirip onsuz da olabileceğinizi gösterin. Sizi üzmesinin intikamı en iyi böyle olur. Ve lütfen ilişkilerinizde sizi anlayan siz yanlış anlamayın diye elinden geleni yapan birini bulun. İnanın çok yıpranmışsınızdır bu adamla ileride toplandıkça daha iyi anlayacaksınız beni.
O kadar iyi anlamisiniz ki beni çok teşekkür ederim.

Ha dönebilir sürebilir de konu sahibi yalnız hep böyle gider arada geçen senin yaşın ve yılların olur..... Ben olsam beni düşünürdüm.... Bak kalp kendini seçer..... Sen kendine haksızlık yapıyorsun.....ben kızsam sana hayıflansam akıl versem seni üzsem ne işine yarar ne işime yarar.... Hah bu ilişkide böyle işte..... Ne işine yarar.... Tam burda dur... Zarar tablosuna geldik..... Tik tak tik tak saatli bomba ölüm saatine doğru gidiyor daha kaç günün gecen var bu dünyada.... Senedin yok elinde...... Bilemezsin..... Şimdi sor kendine belki bir çocuk isteyeceksin evlenmek biriyle gerçekten mutlu olmak..... Ya az bir ömrün kaldıysa..... Olmazmı..... Ya buna harcadığın zaman senin başka şeyleri görmeni engelliyorsa......ben şimdi uyuyacağım senin yediğin ömür kendininkini.... Lütfen başka fobi bul kendine 😂😂😂senin için güzel şeyler diliyorum 🙏

Mrb hanımlar öncelikle kısaca bahsedeyim kendimizden.31 yaşında beyefendi ben kendisinden 2 yaş büyüğüm.1 yıllık bir ilişki ama neredeyse 6 ayı küs geçti.Her zaman bizden olmuyor anlaşamıyoruz der ve gider.Bir zaman sonra ya o ya ben bir şekilde iletisime geçer,görüşmeye başlarız.En fazla 10 gun sonra yine olmuyor der ve gider.Cinsellik kullanma vs diyenler olacaktır öyle bir şey söz konusu değil.En son ki olaydan bahsediyor.Telefonla görüşürken genelde yaptığı olay şudur.Tam ben konuşurken lafimi keser ve bir iş arkadaşına laf atar geyik muhabbeti açar ve ben susup onları dinlerim.E son yine bilmem ne hanım neden 1.degilde 2.oldunuz falan filan diye muhabbet ediyordu bende dedimki x bey ben telefondayim farkindaysan biz bitirelim konuşmayı öyle devam et sen..oylemi dedi küt yüzüme teli kapattı sonrada iyimi böyle diye msj attı wat.dan ben kimsenin tribini cekemem kimsede beni ceksin diye yalvarmiyorum ne düşünürsek düşün umrumda değil zaten seninle tekrar denemem çok büyük hataydi dedi ve engelledi wats .dan normal telefon mesajı attım olmuyor seninle mutlu degilim ben eskisi gibi değilim cekemiyorum böyle tripleri gibi şeyler saydirdi.O kadar hakaret dolu sözler etmek istememe rağmen sustum numaramı sil ve beni hiç bir yerden takip etme unut dedi.Bir şey demeyincede bir şey diyomusun isim çok dedi..Silerim peki diyebildim sadece ardından watsap engelini kaldırdı dengesizligini buradan anlayabiliriz sanırım.Bir dahada nr o nr ben hiç bir sey yazmadık o kadar üzgünüm ki söylediklerine herzaman giderdi olmaz bizden derdi fakat hiç bu kadar ağır umursamaz kendimi degersiz hissedecegim sözler etmemişti.. Ama suç bende bu adama her defasinda kapılarımi açık tuttugum için.. Çok üzülüyorum çok çok
Böyle adama harcadığın 1 dk bile yazık.Bu adam için konu açman bile yersiz.Lütfen hanımlar ya kimseyle bu dünyaya gelmedik.Bize değer vermeyen insanlara karşı kendimizi bu duruma düşürmeyelim.Çok üzülüyorum ya böyle bayanları görünce.Neden ya 20 yaşındaki kızı anlarım ama bu yaşta bari yapmayın etmeyin.Böyle bir adam için üzülünür mü ya ben anlamıyorum...

En son böyle dengesiz biri ile sevgiliydim 3 ay dayandım benimle görüşürken başkaları ile görüştüğünü sonra arkadaşlardan öğrendim bir intikam almışım ki sonra yazdı görüşmek istedi yalandan bayram mesajı attı. Zamanında beni üzdün görüşmek istemiyorum dedim numaramı sil diye daha önce yazmıştım. Etkili olması zaman aldı. Sen tepki vermeyince gider bir şekilde...
Zaten gururlu ve kibirliyse aramaz.

Su yazdiklarinizi basligiyla beraber sanki bi baskasi yazmis gibi okuyun...
Anlamiyosanz 40 kere okuyun gerekirse size verdigi deger ortada . Bide sevgilisinz ya evli olsaniz dicemki sans taniyo sabr ediyo .bu ne boyle anlam veremiyorm. Bir daha yazarsa
"Ben kimsenin tribiyle ugrasamam, arti karaktersizligiyle diyin ve engelleyn"
Saka gibi ya....
Bu erkeklere biz bukdr yuz veriyorz. Kendilerini vazgecilmez saniyolar, sinir oldum taa burdan.

O değil de siz dengesiz geldiniz bana. Dengeli insan bunlara katlanamaz çünkü.

Sizden iki yaş küçük olduğundan bahsetmişsiniz yani 28-29 yaşlarında fakat kesinlikle karakterinin o yaşta olduğunu söyleyemeyeceğim. Benim lisedeki erkek arkadaşımda aynı böyleydi bu triplerdeydi yani ama tabi o zamanlar 15 16 yaşlarındayız. Maalesef erkeklerin çoğunda var bu durum. Karakterlerinin bir türlü oturmaması ve asla büyümemeleri. Bence beyefendi kesinlikle sevgiye ve ilgiye aç. Sürekli size dönmesini de onu sizden başka çekecek başka bir kadın bulamayacağından korkuyor olması olabilir. Hakkı da var çekilecek insan tipinde değil maalesef. Bu döngüyü devam ettirirseniz emin olun he defasında size dönse bile yine de en çok yıpranan ve üzülen siz olacaksınız. Sizinde dediğiniz gibi dengesizin biri. Benim gözümde dengesiz insanlar güvenilmez demektir. Ve de başka birinden emin olduğu takdirde de sizi bırakabilir öyle bir hava sezdim. Bence sizi sevmiyor sizin onunla ilgilenmenizi ve sevginizi seviyor. Normalde engelleme taraftarı değilim ama bu tip vakalarda şart maalesef. Siz engelleyin heryerden ve daha sonra numarasını silin. Onun size ulaşmasına fırsat verdiğiniz takdir de yeniden gardınızı indirebilirsiniz. Başta zor olabilir ama sabredin. Kendiniz için.

Kendını bulunmaz hint kumaşı sanmış .Bendede vardı ole bir pislik .Ama benım hatamdı .Arayınca acıodum bulusalım dıyınce buluşuoduk.B.k vardı.Evlendı en son .Sakın gerı sonme .Gerı donersen bırdahakı ayrılıgın bundan daha kotu olucak .Daha da degersız hıssedeceksın.Evet sevdımızı sandık belkı yaptık bazı hatalar .Iyı adam açıncıtkez.Saygılı olur .Kendımıze saygı gosterelım .Hiç uzulmeyın gercekten .Degmıolar .

Ay ne sevimsiz adammış, hareketleri kes ya 😂 Aman uzak durun vallahi bu sevimsiz size bir travma yaşatır, o potansiyeli gördüm ben bunda. Sonra gelsin özgüvensizlik, özsaygısızlık, ikili ilişkilerde güven problemleri vesaire vesaire. Hiç kendinizi yakmayın, hayatınıza devam edin hazır bitmişken. Çok içinizde kalırsa, geri döndüğünde sağlam ayar verir yollarsınız. Geri gelecek çünkü bu, sizi daha travmatik terkedebilmek için dönecek orası kesin yani. Münasebetsiz.

Back
X